Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
21438
View
66
Reply

[PELBAGAI] Pak Hussin Tom Yam Sg Ara

[Copy link]

Author: unik-woman-warr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-5-2010 08:47 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by sfhzuraz at 5-4-2012 14:52

Salam, sori kalau dah pernah cerita pasal ni sebelum ni. UWW baru dua kali makan di sana. Yang terbaru malam tadilah, makan nasi goreng cina. Wow not bad lah... Siapa yang pernah santap kat sana boleh lah rekemenkan menu yang best. Next time nak try lain pulak... (^_^)
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 10:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 01:16 PM | Show all posts
mmg best n selesa kt situ. coz selain tomyam semua tu ada gak sotong kangkung, kerang bkr, satay so at least if org yg xsuka tomyam leh la mkn benda lain.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 10:57 PM | Show all posts
bangkok tomyam kat bayan lepas....best gile
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 10:33 AM | Show all posts
sekarang ni dah tak best la mkn kat pak husin tomyam ni ...  ceroiiii...servis pun lembab ...
dulu2 mmg sedap ...
lebih suka mkn kat Tomyam Udang depan bukit Dumbar .. mmg marvelesss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 03:46 PM | Show all posts
sekarang ni dah tak best la mkn kat pak husin tomyam ni ...  ceroiiii...servis pun lembab ...
dulu2 ...
menachi Post at 10-6-2010 10:33



btol tuh mcm menachi cakap...Pak Husssin dh xsedhapp mcm dulu lg..maybe tukang masak nk tukaq kot..x sepower mcm dulu lg...susah btol nk dpt tomyam yang pekat memikat skrg kat pulau mutiara nieh..l;u ada yg bes, leh suggest kan yerk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2010 10:12 PM | Show all posts
kat pak hussein tu sedap mkn keotaw kungfu....
n nasi goreng belacan...enak betui..........
tapi jgn ler mkn sate kt situ..hampehgas tul..
skrg dh ada western, tak tau la sedap ka tak..sbb tak penah try...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2010 11:20 PM | Show all posts
dah terkena haritu .. oder ayam berempah .. dlm gambo kemain besar lagi ..
masa sampai tu dorang bagi 2 ketul sayap ayam yg isi pun x brapa nak ader .. rega RM5!!!
gila betoi .. tobat nak pegi mkn kat sana lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 07:45 PM | Show all posts
dah terkena haritu .. oder ayam berempah .. dlm gambo kemain besar lagi ..
masa sampai tu dorang b ...
menachi Post at 19-6-2010 23:20


lar ye ker...?? tak patut tui....boleh saman nie...
tapi kan bas2 pelancong mat salleh suka stop kt situ...kasi depa rasa masakan tomyam...
bertambah kaya la pak hussein....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 02:44 PM | Show all posts
bru semalam makan..fuuh,sedap2...esp kerapu stim..maveles
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2010 02:18 PM | Show all posts
lama dah tak mkn pak hussein...
kedai tomyam y buka time tghr y paling dekat...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 01:08 PM | Show all posts
jus buah naga sedap
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 03:37 PM | Show all posts
aku rekemen makan kat seri anjung ikan bakar or ilyana cafe (teluk kumbar)..sedap dan berbaloi utk wang anda...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 04:00 PM | Show all posts
ada org bagitau kata Pak Usin amik ayam kat cina (walaupun tukang sembelihnya melayu islam)..cuma ada org tertanya pasai apa tak amik kat melayu islam terus.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 09:17 PM | Show all posts
tom yam dia mmg sempoi..besttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2010 11:49 PM | Show all posts
betoi la...service lembab..nak kata sedap sgt tomyan dia..biasa2 aje..tp cara pelayan dia pi hantaq order mmg sempoi..mcm superman...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2010 11:41 AM | Show all posts
servis cepat & tomyam sedap p bayan lepas bangkok tomyam
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2010 01:58 AM | Show all posts
bangkok mmg cepat giler... org order 3 menu sampai 2 jer... tingga x berapa clear kot tukang amik order...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 07:43 AM | Show all posts
boleh bagi panduan tak macamana nak ke Bangkok Tomyam yg dikatakan sedap tu. Let say aku ada kat Giant Bayan baru.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 08:20 AM | Show all posts
sedap gak makanan kat pak husin tomyam ni...
ramai tau org makan kat situ... kira memang perniagaan ni laris...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 08:21 AM | Show all posts
boleh bagi panduan tak macamana nak ke Bangkok Tomyam yg dikatakan sedap tu. Let say aku ada kat Gia ...
lebai_WOLRD Post at 6-12-2010 07:43


bangkok tomyam kat area pasar malam bayan lepas....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 08:22 AM | Show all posts
aku rekemen makan kat seri anjung ikan bakar or ilyana cafe (teluk kumbar)..sedap dan berbaloi utk w ...
sekunyut Post at 4-10-2010 15:37


sedapnyer... lama tak makan ikan bakar... nyum... nyum....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 12:34 PM | Show all posts
dulu sedap skang tak sedap sgt pon biasa2 jer...
tp rasa cam tak mau pi dah sbb lembab sgt... 1 jam setengah tunggu tak dapat2.. nasib time tu tak lapaq sgt dan sambil2 borak ngan kawan2 so cam tak kisah la.. yg plg bengang member minta nasi putih, tomyam n kangkung goreng.. tunggu punya lama tak dpt2.. last2 org meja sebelah br duk tak sampai 5 minit dah dpt .. tgk menu sama cam yg member order tuh.. dia leh lak silap hantaq meja.. org tu dah balun makan..  i kata kat pelayan dia awat jd camnih.. dia leh lak balas . merajuk ka? bodoh punya kedai!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 01:26 PM | Show all posts
bangkok tomyam kat area pasar malam bayan lepas....
girlphg Post at 6-12-2010 08:21






apa yg special kt bangkok nie?? penah makan nasi goreng dia mmg fail sgt2 la.......sup kosong pun tak rasa pa....mcm maik ayar panas boh garam+ajinomoto ja..........penah makan bihun sup dia pun failed jugak.....:@
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 01:38 PM | Show all posts
dulu sedap skang tak sedap sgt pon biasa2 jer...
tp rasa cam tak mau pi dah sbb lembab sgt... 1 jam ...
hantunangis Post at 6-12-2010 12:34




org yg makan tu pun sial jugak......mesti diorg order menu lain bila pelayan hantar order org lain depa pun hentam jugak.....aku pun penah kena macam nie tp kt kedai lain la......couple depan kami mai lambat sikit, tgk depa dapat makanan yg sebijik macam kami order, depa tak ckp byk terus makan......lepas tu menu yg depa betul order pun mai jugak, baru nak bt muka confius.......mmg sial la depa nie....order mie goreng ja....tp org hantar nasi+tomyam+ayam+sayur pun depa boleh makan.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050370s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list