Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11379
View
112
Reply

"Fakta: Mona Allen Adik Saya"- Avaa Vanja

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2021 10:50 AM | Show all posts |Read mode




"Fakta : Mona Allen adalah adik saya."



Pengakuan aktres Avaa Vanja di laman instagramnya mengejutkan ramai pihak. Maklumlah sebelum ini tidak pula mendengar desas-desus yang mereka berdua merupakan adik beradik.


Dalam gambar yang dimuat naik turut memaparkan persamaan muka antara mereka berdua.





Foto :


Ianya turut dipersetujui netizen yang merasakan mereka ada persamaan.





Foto : IG





Malahan dalam hantaran seterusnya, Avaa turut berharap agar mereka boleh digandingkan bersama sebagai adik beradik.

"Sejujurnya kami sangat excited & looking forward untuk digandingkan bersama dalam karya Filem mahupun Drama."



Foto :



Muka mereka memang seiras kan? Lebih-lebih lagi ketika Avaa membabitkan diri dalam bidang seni. Jika ada yang mahu mengandingkan mereka berdua, pasti meletop. - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenai sapa depa ni
Tapi meol akui ada iras2 tu

Done komen kutip tacang janji bukan tered Ralinecurve
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mzz dulu mmg pernah terconfuse tengok mona ni and terpikir ni pompuan yg jadi hantu baju merah dlm kak limah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha...
Tp iols tak nampak sama pung .
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:33 AM | Show all posts
adik beradik betol kaaa?? ka acah2 adik beradik sbb muka seiras mcm lisa - ben dan ramai lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutla muka ada iras. Dok terpikir muka mona allen nie mcm sape la masa tgk dia berlakon. Kakak dia rupanya. Tp tetap both cantik, I loikeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:40 AM | Show all posts
aku nmpk mcm Dibah Nor jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:41 AM | Show all posts
aku dengki org wajah ploles2 camni
korang buat apa sebenarnya ..

jgn bagi jawapan filter. itu dah mmg la

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:57 AM | Show all posts
tudia skin adek bradek.. cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ava sekrg muka berisi, mmg ada iras
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 14-9-2021 11:33 AM
Hahaha...
Tp iols tak nampak sama pung .

I pun xnmpak sama..hahaha..tp maybe sbb ava berisi kot..dlu zaman dia kurus cun je..mona tu mmg cun..i ske tgk dlu dia mengacara sinaran ngan sharifah haslinda..time tu dia form 2..matang betul..time tu i pun baru darjah 6 kot..hihihi kertu sgt..bbnu msti xtau sinaran pasport kegemilangan tu amende..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:14 PM | Show all posts
tu memang wajah asli kah, pelowless uolls. atau terlebih filter jer?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:23 PM | Show all posts
mzzenma replied at 14-9-2021 11:11 AM
mzz dulu mmg pernah terconfuse tengok mona ni and terpikir ni pompuan yg jadi hantu baju merah dlm k ...

memang dia la kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
patutlah macam kenal..lama x nampak avaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:25 PM | Show all posts
aku tekejut bila ngk si avanja ni dulu ngan skrg ..
citer antu kak limah, dia kurus je , siap jadi antu terbang2 lagi ..
baru2 ni ngk citer kg pisang muzikal raya ari tu, sampai aku tak perasan tu dia ..  mmg kompem tak blh terbang lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:28 PM | Show all posts
Org siam mkn beras pulut tu yg kulit mulus tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
karang klu tulis kata mengeji, avaa ni mcmana boleh besar sangat, dulu masa dia join elite lawa kurus orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tootii replied at 14-9-2021 12:25 PM
aku tekejut bila ngk si avanja ni dulu ngan skrg ..
citer antu kak limah, dia kurus je , siap jadi ...

I xpasan..wata mana satu ya chuolsss??
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:43 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 14-9-2021 11:05 AM
Tak kenai sapa depa ni
Tapi meol akui ada iras2 tu

motippp tak kenallll.. budak baru lahir ek ko ni.. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 14-9-2021 11:40 AM
aku nmpk mcm Dibah Nor jah

Ha ah...mcm dibh noor
Mungkin sedara yg hilang masa pesta kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list