Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22550
View
439
Reply

Sharnaaz dan Syukri Yahya perli Caprice, Akhirnya bergaduh ajak jumpa.

[Copy link]

Author: pemula    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ceritanya si sharnaaz buat live dgn syukri yahya semalam, banyak kali perli si caprice dalam ig live.

Akhirnya Caprice mengamuk, dan memanggil Sharnaz sotong.

Sharnaz marah di panggil sotong dan bengang lalu ajak Caprice jumpa.

Propa ke betul betul bergaduh ni??

FB697921-9359-416F-B3C7-742C8398C8C5.png

  
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sangat korang ni takde kerja eh...
Ke ini je cara nak kekal relevan dikalangan peminat tak cerdik korang?
Artis2 ni kadang perangai nampak sangat bodohnya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
2 ekor babun ni sibuk sangat dgn si caprice knp ?caprice ada kacau 2 ekor mangkok ni ke? Baik hang jumpa lps tu 3 some terus..dasar pondan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 tak minat. Tapi sanaz pon. Dia je boleh perli2 orang. Orang perli dia balik. Koyak. Apo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan...dua2 pon single
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak minap keprice..tapiii i lagi annoying dgn sanaz..apa masalah dia tu..dah shukri yahya ko dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
annoying la nenas ni..si syuk tu pun dh sama kepam sejak bff ngn nenas..acah2 nk jd outspoken..capcrice tu mmg la poyo tp dia xkacau korg pun khenzz..sibuk jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak marah..sanaz kan memang encik sotong? Org tu tgh kuarantin, bukan boleh bebas keluar sana sini pon. Tunggu abis kuarantin baru provoke baliklah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 10-9-2021 04:36 PM
2 ekor babun ni sibuk sangat dgn si caprice knp ?caprice ada kacau 2 ekor mangkok ni ke? Baik hang j ...

Paling i benci jantan mulut puaka..macam bapok punya perangai..dua2 tak minat..cuma berani pada orang yang dia boleh pijak..telur ilang bila berdepan dgn kes bekas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
makin menyampah aku dgn nanas dgn syukri. kerja ko berdua asyik membahan membuli org kt ig live je. dah la dua dua kepam.

mcm ni ke di gelar hero drama pujaan?? geli dan muntah!!!
*aku tak suka caprice tapi mamat tu tak kacau org berdua pn.dk syok sdri je.hahaha lol.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:41 PM | Show all posts
apooo.. dh kenapa shanaz dgn syukri tu.. teruknya perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 10-9-2021 04:44 PM
edayildiz replied at 10-9-2021 04:39 PM
annoying la nenas ni..si syuk tu pun dh sama kepam sejak bff ngn nenas..acah2 nk jd outspoken..capcr ...


aku serius menyampah dgn syuk. sejak bff dgn nanas makin kepam makin hauk. tlg la bila tgk dia jd hero drama sweet sweet kt tv rs mcm nk lempang je. tak layak lgsung jd hero pujaan dgn mulut cabul mcmtu. hahha lolz
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 10-9-2021 04:43 PM
aku serius menyampah dgn syuk. sejak bff dgn nanas makin kepam makin hauk. tlg la bila tgk dia jd  ...

khenzzzz..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 10-9-2021 06:50 PM

Nanas dgn Sy seronok la membahan dalam live,ramai yg tengok. Tpi bila kena perli,sentap lak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 10-9-2021 04:47 PM
adiktet replied at 10-9-2021 04:41 PM
apooo.. dh kenapa shanaz dgn syukri tu.. teruknya perangai..


mmg teruk pn. kalau ko tgk iglive diorg tiap kali buat iglive wajib mengajing membuli perli retis lain. ajak follower yg berpuluh ribu msuk live tu perli retis retis lain. bkn caprice je kena..elok sgt lah tu?? konon diorg lah terpaling hebat. bila org perli balik tau mengamuk
meroyan. hero kepamzz hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas tak mature la.. Apa varan perli perli mamu.. Tak yah mcm budak budak la.. Ko yg star dulu kan.. Peh tue sat lagi melenting..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bdk2 tul haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:48 PM | Show all posts
jap lagi cai mamak parpu masuk kasi clarification
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:49 PM | Show all posts
nanas n syuk
lepas ni kalau rasa jantan bertelor
nak bahan org
ajak org yg hangpa nk membahan tu join live seklai
ni duk bahan org dgn kawan sndiri sebijik jantan x bertelor ya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jadik bapak, budak perangai ermmm.. Sorry aku meme tak minat dah nanas.. Caprice ada usik ko ker..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list