Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29324
View
259
Reply

Influencer Gedik 'Londeh' Baju Sampai Petugas PPV Pun Segan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Di media sosial, tular sebuah video memaparkan seorang wanita berpakaian mencolok mata ketika menerima suntikan vaksin di Pusat Pemberian Vaksin (PPV).




Kredit foto: Twitter




Tindakannya membuka baju sehingga menampakkan pakaian dalam itu mengundang kecaman netizen kerana tidak wajar dilakukan di hadapan petugas kesihatan.


Menerusi satu posting video yang dikongsikan melalui pengguna Twitter Jamal The Rabel, video yang diambil daripada IG Stories seorang influencer itu menunjukkan wanita berkenaan terus membuka butang baju kemeja separuh sebaik memasuki ke ruang suntikan.







Rata-rata netizen menyifatkan dia kelihatan gedik lebih-lebih lagi apabila kedengaran jeritan manjanya ketika disuntik.


Mereka juga mempersoalkan tindakannya yang membuka pakaiannya sehingga mempamerkan sebahagian tubuh di bahagian atas di hadapan seorang petugas lelaki.


Adakah ia dikategorikan sebagai gangguan seksual di tempat kerja?





Kredit foto: Twitter






Sumber: OhBulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya. Sejenis gangguan. They should report her. Esok2 ada yg datang pakai overall mcm keje petronas. Purposely buka habis sampai nampak a little bit  bawah pusat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya. Sejenis gangguan. They should report her. Esok2 ada yg datang pakai overall mcm keje petronas. Purposely buka habis sampai nampak a little bit  bawah pusat.
Please protect our frontliners.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
amboiiii birah ekauuuuu. nokkkk, tu ppv bukan strip club
salah tempat nak jual diri pun.
sape sheols ni?
geng mendosa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:55 PM | Show all posts
sarung tangan tak pakai? ni cucuk vaksin COVID-19 ke atau cucuk suntikan perancangan keluarga?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nie...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:08 PM | Show all posts
Edited by sfrnna at 3-8-2021 02:11 PM

untung la tukang suntik nya pun. perempuan birah ni sapa x kenal. gambar berbikini pun post kat IG, buat muka banyak kali pun still la rempit.  contoh2 indon lahir kat malaysia yang tak sedar diri. dulu kemain rapat dgn anjoulie. tolong la ban sesapa yang support bisness S@ra Ann@ ni. Dia nak publisity ja ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun buat camni aritu tp tudung tutup dada
So cuma pangkal lengan je terdedah kat petugas ppv pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:10 PM | Show all posts
demi sesudu like

nasi lemak 50 sen kut... kut nasik lemak rm2.50 harus tak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jejans gatal suka lh tgk tp mujur pakai mask kn sbb klu dorg tgk muka kna kecam je lg sbb muka x lawa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:12 PM | Show all posts
gila belanja..i  tgk si Janna Nick masa 2nd dose tu boleh tahan cleavage bajunya..

kat tiktok ramai yg bebal..ada makcik tu tudung labuh..boleh plak share video kena suntik, tunjuk lengan/bahu..aurat ko kat mana acik? sia2 pakai tudlab..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tahu nak pergi cucuk, siapa suruh pakai baju lengan ketat. Kalau dah nak menyeksi sangat, pakai je la baju sleeveless, kan senang. Dasar nak viral.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Test market letteww....manatau sangkut.....dapat la berlakikan doktor gitteww...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:16 PM | Show all posts
mengada-ngada
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shamsadis replied at 3-8-2021 01:55 PM
sarung tangan tak pakai? ni cucuk vaksin COVID-19 ke atau cucuk suntikan perancangan keluarga?

asalkan tukang cucuk tu berhati2, tgn x kena prick jarum ok la tu. anggap je setiap kali dia nk pegang ape2 dia sanitize tgn. klu pki sarung tgn pun jenuh le pki buang. makin kayala top glove. lgpun kkm ckp x perlu pun.

20210803_141512.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:20 PM | Show all posts
salon tutup lama sangat sampai rambut berpintal2 macam tu. sorry nampak kepam sangat yah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:21 PM | Show all posts
Bijik...kaka seblm pi vaksin fikirkan baju yg tangan loose utk senang kaka selak sampai ke bahu dari lengan supaya senang nak cucuk...tak mau ler sampai kena selak dari atas bahu...betul ler kata kaka porum...pas nie mai pakai overall bole londeh telanjang nak cucuk vaksin...

Patut cucuk jer vaksin tu kat dahi bagi sel2 otak bersambung...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh gatalnyaa .. tak malu lansung
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gi.mati la kau..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list