Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5339
View
42
Reply

Caprice Semakin Terhimpit, Diugut- Ahli Kongsi Gelap Muncul Di Hotel

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 01:40 PM | Show all posts |Read mode
Setiap hari Caprice kongsi misi kemanusiaan ke Gaza yang masih tak kesampaian.


Namun baru-baru ini Caprice seolah-olah dihimpit masalah yang maha serius.


Tambah mengejutkan bila penyanyi rap ini kata dia terima banyak sangat ugutan.




Foto: IG




"Misi kita ni makin lama jadi terlalu dalam, sampai kita terima banyak ugutan... sampai seorang ahli organisasi gelap tiba-tiba muncul dekat hotel Caprice.


"Sampai IG Caprice akan kena delete... tapi kita tetap akan teruskan. Caprice doa hari-hari untuk (Allah) tunjuk jalan dan kurangkan beban ni," katanya menerusi Instagram.


Caprice juga kongsi screenshot mesej amaran dari Instagram kerana didakwa melanggar garis panduan komuniti.




  



Difahamkan amaran itu muncul selepas dia membuat posting membabitkan protes #Lawan baru-baru ini.


Kalau berterusan, mungkin Caprice akan kehilangan 1.7 juta pengikutnya.




  



  



"Caprice minta maaf kepada rakyat Malaysia... kepada sesiapa terasa dengan apa yang berlaku. Apabila kita sudah sampai sini, Caprice nak bantu rakyat Palestin dan cuba cari jalan untuk visi jangka panjang Road To Al Aqsa 2040.


"Tapi tiba-tiba kita terlibat dengan objektif luar daripada misi asal Caprice. Tapi demi rakyat Palestin, kita sanggup bersuara dan lawan organisasi yang menggunakan isu Palestin untuk cuci duit.




  



  



"Saya akan teruskan misi ini dan berusaha untuk selesaikan sebanyak mungkin sebelum kembali kepada keluarga, pekerja, rakan-rakan dan orang yang saya rindukan. Ini mungkin posting terakhir... for a long time,"tambahnya.


Caprice, Caprice. Semoga tabahlah ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepol culik idea org utk buat benang yach??
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mafia dobi duit laa kot yang jumpa heols.
bertabah lerrr topiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepol sentiasa mengejutkan dengan benang2 heshe
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tu rumah capnasi ke? haibat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 3-8-2021 01:45 PM
Sepol culik idea org utk buat benang yach??

Haaaa proper sikit. Even hasil curi;p
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:53 PM | Show all posts
Caprice juga kongsi screenshit mesej amaran dari Instagram kerana didakwa melanggar garis panduan komuniti.


Ni typo dengan niat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
main kongsi gelap plak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ish si dongak ni, orang kat malaysia banyak isu untuk dikupas, k. ko dok dendiam kat sana. nak sangat tunjuk hero kannnn

{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok... Next
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-8-2021 01:50 PM
Haaaa proper sikit. Even hasil curi;p

Haha.. iols tak redha curi2 nih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah la topi...Kao silap x atur strategi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 3-8-2021 06:45 PM
Bertabahlah la topi...Kao silap x atur strategi...

last2 dia kena. serius I sedey sbb dia tau bnyk bnda tp cara dia x kena
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia bajet in few years time org nak filemkan kisah perjuangan dia kan

Pastu macam biasa, film modal besar sebab shoot padang pasir maybe Kedah somewhere

Rating rotten tomato 2/10
Loose plot
Cerita takde substance
Klimaks dalam filem lain lain yg takde kaitan
Pelakon juga tidak convincing bawa watak disebabkan watak macam tak stand out pun
Ticket movie jual kat shopee, banyak org tekan refund seller pulak yg viral kan buyer being rude lepas tgk movie halfway.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 3-8-2021 07:16 PM
Mesti dia bajet in few years time org nak filemkan kisah perjuangan dia kan

Pastu macam biasa, f ...

ada nud3 scene lahh. mesti lah lakuuu walaupun. haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 3-8-2021 01:46 PM
mafia dobi duit laa kot yang jumpa heols.
bertabah lerrr topiiii

sejujurnya lah..aku merasa sgt hairan...yy si caprice nak bongkar ni psl kisaj seorang yg dikatakan alim dan dilihat latar belakang agama..tp siap level samseng mai nak serang dia sampai ig nak kene tutup buat aku fikir dia ni sebenarnya nak bongkar psl org kuat agama atau org samseng..

kalau bak bongkar kes org mcm kes datu Kana dlu aku tak heran lah..sesuatu betul.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:17 PM | Show all posts
Ada ada jer topinasi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dramaking007 replied at 3-8-2021 08:09 PM
sejujurnya lah..aku merasa sgt hairan...yy si caprice nak bongkar ni psl kisaj seorang yg dikataka ...

masing2 belum ada klu kuat sape sebenarnya deme2 ni nak bongkar.  
segala benda kalau di csi kan, berkait rapat.
tapi tak tau laa kalau apa yang kita dok fikirkan selama ni salah.
kena tunggu dan lihat jela.
memang betul keras hati kasi expose ke atau sekadar hangen semata2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Report terus je jika benar
Xyh acah2 pongpangbgedebunggedebang bang bang kebabooom dari 21july today 3ogos
Plbg watak muncul itu ini
Pnyokong mahupun haters
Tmbh dosa kering dr hr ke hr
Last2 kena katup ig ke tewww
Knck knock knock
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai sudahlah dik. Macam delusional engkau ni. Burung ustaz pun dah masuk sangkar balik. Ustad pun dah keluar gua. Engko masih meratib situ.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list