Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
4377
View
27
Reply

"Tak Tahulah Dia Rindu Anak Ke, Rindu Maknya" - Hana Azraa Dituduh 'Ikat' PU Abu

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 12:05 PM | Show all posts |Read mode
Timbul pula desas-desus mengatakan bekas isteri Pencetus Ummah Abu Sufyan atau PU Abu, Hana Azraa 'mengikat' pendakwah selebriti itu di Kedah.




Kredit foto: IG




Enggan membiar orang terus mengata, Hana tampil menjelaskan situasi sebenar di Instagram Story menerusi sesi soal jawab bersama pengikutnya.


Katanya, dia tiada kuasa menghalang PU Abu bertandang ke rumahnya bagi menjenguk anak mereka, Al Mateen. Malah, ibu bapanya juga menjadi saksi ketika PU Abu bersama anaknya itu.




Kredit foto: IG




Jelas Hana, walaupun ditegah, bekas suaminya itu berdegil mahu berjumpa anaknya di Kedah.

"Tak reti nak bagitahu. macam-macam bahasa dah guna dia tetap tak faham. Dan kala saya bagitahu jangan balik sini, dia degil.

"Dia nak juga balik datang sini. Katanya rindu anak-anak," tulisnya.








Rindu anak ke, rindukan ibu kepada anaknya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
comel haaa ex minikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
2 2 ni still wife abu ke ? Mcm da cerai yg ke2 balik ke pertama
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:45 PM | Show all posts
still kahwin ke dah cerai dedua?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pe la rasa current wifey{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rentas negeri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ain terasa kan.. tak bagi nnti salah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
I ingt dh cerai salah sorg..j
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu anak-anak? Jadi dah lebih drpd sorang la anak dia dgn si Abu ni? Ingatkan dah cerai. Masih bini ke rupanya .
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
smpai sudah xtau apa kerja si abu ni smpai dasyat nau isu dia ni
usetaz ke apa ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Betina sundal dengan lelaki bodo penunggang agama. Helok la tu. Mampos je la korang
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Abu...abu....kau memang kejam bu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:37 AM | Show all posts
Ada lagi kisah makhluk ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 08:14 AM | Show all posts
aku rasa pmpn ni delusional..tanya sndr jawab sndr.. padahal die boleh pilih je utk x publish soalan cmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak dia ni bini Abu lg. Nak tahu dia bini Abu ke tak korang tgok purdah dia. Masa isu ckp dia nak bercerai dgn abubu tu dia bukak purdah. Tup tup bila Abu pergi sn tgok ig si hana ni dah pakai purdah balik sama mcm dia kahwin dgn abubu sebelum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aura jenis apa ade melekat kat abu ni ye? Seme ppn cantik nak kat dia.. lepas tu merata benih dia menjadi plak tuish ish ish bertuah si abu ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Wimoon replied at 4-8-2021 08:18 AM
Aku syak dia ni bini Abu lg. Nak tahu dia bini Abu ke tak korang tgok purdah dia. Masa isu ckp dia n ...

Ye la kot.. bunyi gaya hana ni ckp masih isteri.. xjadi cerai.. yg si Ain pon rujuk balik.. plak tu sorang kedah sorang keyel.. mak ai jauh nya lantak lah abu hang sendiri cari penyakit menjawab ler nanti , muga dipermudahkan ahkak mampu doa tuk si Abu ni.. nak kutuk lebih , diri sendiri ade kelemahan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 01:29 PM | Show all posts
x habis2 nak drama 2 mangkok nih
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Valid lagi ke isu PU Abu ni x settle lagi masalah dia dan bini bini bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nrp kali cerai - rujuk dorg ni?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list