Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
6109
View
76
Reply

[Tempatan] TPM, menteri dan Peguam Negara dilihat memasuki kediaman Muhyiddin

[Copy link]

Author: xpdckelate       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 07:25 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR - Sebanyak sembilan kenderaan milik orang kenamaan dipercayai menteri dilihat masuk kediaman Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada Isnin malam.

Kenderaan rasmi yang membawa timbalan perdana menteri dan menteri kabinet itu kemudian dilihat keluar dari kawasan perumahan itu pada jam 10.30 malam tadi.

Difahamkan antara yang hadir ialah Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob; Menteri Kewangan, Senator Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz dan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin

Selain itu, Peguam Negara, Tan Sri Idrus Harun dan Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu antara individu yang dipercayai bertemu dengan Muhyiddin.

Pada Isnin, seramai 107 ahli Parlimen pembangkang dikatakan berhimpun di Dataran Merdeka pada awal pagi Isnin selepas gagal memasuki Parlimen.

Ia susulan daripada cadangan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) supaya semua sesi mesyuarat termasuk Mesyuarat Jawatankuasa Pilihan dan Pilihan Khas Parlimen pada 26 Julai sehingga 29 Julai 2021 ditangguhkan untuk tempoh dua minggu bermula dari 29 Julai 2021.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... -kediaman-Muhyiddin
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2021 07:26 AM | Show all posts
nak pru dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Covid hancur, politik pun hancur kat msia ni.
Apa la bala yg mendatang ni.

Ha 1 lg, ekonomi pun hancur.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2021 07:34 AM | Show all posts
otai_g replied at 3-8-2021 07:31 AM
Covid hancur, politik pun hancur kat msia ni.
Apa la bala yg mendatang ni.

pastu rakyat marhein tertekan,smp bunuh diri..depa duk bertelagah berebut jawatan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 3-8-2021 07:34 AM
pastu rakyat marhein tertekan,smp bunuh diri..depa duk bertelagah berebut jawatan


lepas tu salahkan rakyat tak jaga sop, dah 2 tahun masih belum nampak penyelesaian, bila  segelintir rakyat turun kat jalan, di makinya rakyat. apa rakyat nak buat lagi?  
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
haihhhh apa lagi laa taktik deme lepas ni...
orang nak benda kobid ni kasi setel dulu
bukan parti politik nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dpt kumpul ramai2 kat rumah PM pdf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2021 08:12 AM | Show all posts
Rotisserie replied at 3-8-2021 08:03 AM
Bestnya dpt kumpul ramai2 kat rumah PM pdf

tak kena kompaun plak ye berkumpul
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Rotisserie replied at 3-8-2021 08:03 AM
Bestnya dpt kumpul ramai2 kat rumah PM pdf

Resign je lah pm. Dah terang terang 30 je mp bn sokong pm. Biar lah parlimen lantik pm baru. Lantiklah najib ke siapa yang dapat kepercayaan majoriti dan boleh hentikan segala salah guna kuasa dan rasuah yang berleluasa sekarang. Percepatkan vaksinasi. No double standard. Dan bawa negara kita keluar dari lockdown.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah namatey dgan pengkhianat ni. Plg kelako pegi tubuh majlis pemulihan ala2 idea che det tapi lantikan semua muka sembab bodoh yg sama. Serupa ko x payah wujudkan majlis pemulihan kalo org nya sama jah dgan MKN. Bodow
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la bamnon atau wakjahid atau assjemin atau .. omg sape je yg tinggal????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2021 08:34 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 3-8-2021 08:33 AM
Jangan la bamnon atau wakjahid atau assjemin atau .. omg sape je yg tinggal????

bapak dafi kan ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 3-8-2021 08:16 AM
Resign je lah pm. Dah terang terang 30 je mp bn sokong pm. Biar lah parlimen lantik pm baru. Lanti ...

I x suka abah..tapi nk lantik najib utk stop salah guna kuasa/rasuah??????
Ko bior betikkk...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:41 AM | Show all posts

masalahnya, kalau mail sabri naik jadi pm, sapa pulak tpm nya?
kalau tak lantik anybody dari bersatu, mereka pulak yang akan tarik sokongan... kalau lantik jemin ker, faizal uzumo ke, mp umno pulak yang tak sokong...  

itu lah padahnya bila ambil kuasa tak ikut cara yang lazim nya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 3-8-2021 08:31 AM
Menyampah namatey dgan pengkhianat ni. Plg kelako pegi tubuh majlis pemulihan ala2 idea che det tapi ...

Setakat sembab n geng punya idea..mmg tak ke mana...bukan ada rekod cemerlang memerintah pun ..jadi mb johor dulu pun buat taik
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:52 AM | Show all posts
nw111 replied at 3-8-2021 08:41 AM
I x suka abah..tapi nk lantik najib utk stop salah guna kuasa/rasuah??????
Ko bior betikkk...

discuss di parlimen. masing-masing boleh calonkan diri sendiri dan bentang manifesto masing-masing. then mp can vote siapa yang dapat sokongan majority untuk bentuk kerajaan. Dengan harapan kita akan mempunyai kerajaan paling bersih dalam sejarah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:53 AM | Show all posts
kelana36 replied at 3-8-2021 08:41 AM
masalahnya, kalau mail sabri naik jadi pm, sapa pulak tpm nya?
kalau tak lantik anybody dari bers ...

ugut jer lah azmin n the gang tu. xsokong kerajaan baru mereka akan di dakwa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 3-8-2021 08:52 AM
discuss di parlimen. masing-masing boleh calonkan diri sendiri dan bentang manifesto masing-masing ...

Kalo suruh dia org discuss dlm parlimen sampai kiamat habis pupus penduduk msia ni pun takkan settle problem...naik seko, ada pulak yg dengki jadi tkg cucuk..aku rasa idea paling baik buat unity govt mcm atok suggest..pm biar agong pilih (hopefully dia tak pilih najib le)
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mageran kan je lah .. biar orang lain selesaikan covid ni,, kalau masih kerajaan sekarang bila nak selesai
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 09:52 AM | Show all posts
mungkin sekarang ni keadaan malaysia pd zaman moden yg paling teruk dr segi politik & ekonomi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list