Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3312
View
34
Reply

Liwat??? Sakit atau sed*p..

[Copy link]

Author: kookie92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hye assalammualaikum. I am asking due to my curiosity....

Hubby i dulu ada pengalaman hampir di cabul oleh seorang guru agama. Tp dia sempat lari.
Then dia ada cerita pernah kena ganggu dengan gay.
And.. Dulu masa dia masuk tandas lelaki, ada pakcik tua ni sempat usik anu dia.
Iols pun xtahu kenapa geng2 gay ni minat gn hubby iols..

Baru2 ni iols asyik dengar ceramah pasal LGBT. pasal kaum nabi Luth ..


Berbalik pada tajuk, sebenarnya i nak tanya.. Liwat ni tak sakit ke ? Kenapa gay2 suka liwat? Bukan ke itu tempat keluar taik? Tak rasa mcm berak tersekat ke? Dan ada klimaks ke kalau masukkan penis kat situ? Contoh kalau ada sembelit, nanti penis tu tak kena taik ke? adakah sedap dia macam sex biasa. Hisy xfaham lah. Dulu masa kecik i pernah baca mastika, ada org tu kena buasir sebab amalkan liwat. Kan ke sakit? Tp kenapa nak buat? Kenapa gay2 ni x manstrubate je?

Ada ke geng2 gay atau yang kenal geng ni atau yg pernah buat boleh explain kat ..

Thanks!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa macam nk request je pic husb tt. Mesti putih jambu ni....ramai sgt peminat jejantss...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan semua lelaki yg selalu jd target geng kunyit ni.. diorg pun ada taste tersendiri.. harap laki TT teruskan bertabah ye
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
deyols tau la buat anal shower. yg selalu ada nini cokolat celup tu biasa tak ready/spontaneous

kadang2 ada pempuan reach orgasm through anal sex.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa huby u nak liwat u ke? Sebagai benteng pertahanan u kene buat dua benda. Pertama igt tu dosa dilaknat. Kedua, selalu makan benda pedas so tahi pun jadi pedas biar melahar penis dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 1-8-2021 05:23 PM
Rasa macam nk request je pic husb tt. Mesti putih jambu ni....ramai sgt peminat jejantss...

Dia tak putih pun, biasa je. Cuma muka awet muda mcm sekolah menengah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 1-8-2021 05:49 PM
bukan semua lelaki yg selalu jd target geng kunyit ni.. diorg pun ada taste tersendiri.. harap laki  ...

Ye u.. dlm misi nak memboroikan dia supaya tak jd target
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 1-8-2021 05:53 PM
deyols tau la buat anal shower. yg selalu ada nini cokolat celup tu biasa tak ready/spontaneous :lol ...

Orgsm pun bole ek..
Eee xterbayang.
Dah la i tgh sembelit due to 3rd trimester.
Nk kena google lah anal shower tu apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 1-8-2021 06:03 PM
Kenapa huby u nak liwat u ke? Sebagai benteng pertahanan u kene buat dua benda. Pertama igt tu dosa  ...

Nauzubillahi min Zalik
Choii

Cuma tertanya-tanya je. Asyik dengar ceramah ustd wadi pasal kaum sodom ni..

Lgpun i tengah sembelit haha tu makin curious apa perasaan di liwat ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kookie92 replied at 1-8-2021 06:23 PM
Orgsm pun bole ek..
Eee xterbayang.
Dah la i tgh sembelit due to 3rd trimester.

anal douching kot nama rasmi dia. abang2 bottom tau la bebenda ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 1-8-2021 06:28 PM
anal douching kot nama rasmi dia. abang2 bottom tau la bebenda ni

I see.. mna u tau ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
geng2 kunyit yg suka.liwat meliwat ni lama2 akan.mati.kena aids.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 2-8-2021 01:49 AM
bukan semua lelaki yg selalu jd target geng kunyit ni.. diorg pun ada taste tersendiri.. harap laki  ...

bukan semua, huhu apa yg pasti semua la jd sasaran mereka... yg pasti gay ni memang semua jantan tak kira hodoh atau kacak mereka sebat haha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit yg sedap org kata...ade baca dkt board sebelah...kisah opis kelik dia indian slalu kene liwat
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:02 AM | Show all posts
gay suka bontot laki yang gebu . rasanya bontot laki tt ni mcm bontot myvi
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy pun pernah tertanya2 mcm tt juga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
my_irina replied at 1-8-2021 09:58 PM
Sakit yg sedap org kata...ade baca dkt board sebelah...kisah opis kelik dia indian slalu kene liwat

Iya dah baca.. geli.. terasa nyilu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 1-8-2021 11:25 PM
Sy pun pernah tertanya2 mcm tt juga.

Kan ..

Pelik dgn geng2 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 1-8-2021 06:42 PM
bukan semua, huhu apa yg pasti semua la jd sasaran mereka... yg pasti gay ni memang semua jantan t ...

Haha.. betul.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jd kt suami. Toilet mall. Keluar drp toilet tgk muka dia mcm mrh, keliru mcm tu. cpt2 tarik tgn i blah dr situ. Dah lama tu baru dia ckp ada mamat cina ajak main. By chance je ajak. At random kot!! Masa tu i blur2 lagi psl gay hahaaa benang u ni buat teringat balik. Skang ni dah tua masing2 lawan mengandung versi tak beranak2 hahaaa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list