Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
62120
View
531
Reply

"Kalau C*pap Tembam Laki Sayang,"- Anak Kak KM Cakap Sambil Berkemban

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-7-2021 01:54 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini maknya yang suka sangat melucah dan buat aksi tak senonoh, sekarang anaknya pula yang jadi perhatian.


Di Instagram baru-baru ini, Liana Rosli atau lebih dikenali sebagai Kak KM memuat naik video anaknya yang dipanggil Baby.




Foto: IG




Baby dilihat berkemban sambil "kalau cipap tembam laki sayang".


Disebabkan itu ramai yang rasa kurang senang bila melihat budak yang masih bawah umur bercakap benda-benda begitu.




  



Ruangan komen dipenuhi dengan kata-kata kecaman.


Tapi macam biasalah, Kak KM kan dah kebal dengan kata-kata kesat netizen.




  



  



  



Mungkin dia rasa lawak agaknya anak sebut macam tu. Sebab tu bangga muat naik di Instagram buat tatapan orang ramai. Tak gitu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup untuk puaskan lelaki je ke? kecik2 dah diajar macam tu. terbuka lah sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik nye anak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Parenting failed?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:04 PM | Show all posts
Ayooo seram ada mak mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala..dia tak kisah pon anaknya cakap camtu
Maknya pon gelek ckit nak nampak burit.
Aku tak tau la apa yang malu dalam hidup dorang
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
helok laki dia..mcm xsesuai plak bini rempit
kak km ni ckp dpn ank pun xbertapis tp i rasa sheols ni mmg bagus layan mak n siblings sheols khen.
smlm i tertengok..bideo dia kt fb..mengandung rupanya..dia siap cite dpn ank dia..dia byk kali cuci..i idok fhm cuci perut tu apa..pastu ujung2 tu baru fhm rupanya abortion..7x abort sbb ter excident pregy..sbb she subur katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
WHAT?
Seumur itu diajar segala mak nenek?
Ckp anak bi?
Oh, Tuhan.
{:freak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:09 PM | Show all posts
Jijiknya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik parent mcm nie.. Moral out
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijiknya . Ni ke anak dia yg kekonon dapat belajar UM tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:12 PM | Show all posts
Kesiannya anak dilahirkan dari pookey tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:13 PM | Show all posts
akak tak tahu lah maybe akak ni kolot. akak risaauuu sgt anak perempuan dia yg paling besar tu. ya rabb sexy bukan main. syaitan boleh menghasut bila2 masa. nauzubillahminzalik. semoga allah swt tunjukkan jalan yg baik buat mereka sekeluarga. amin
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tue pun netizen support lg bisnes betina nie. Patut boikot je biar lingkup. Ramai je founder lain yg jual produk mcm betina nie. Tak mcm giler attention pun gelek sana sini. Moh boikot!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
what do u expect.. mak borek anak rintik laa. lol..
deyols tak layak ada thread kt bilik gosip porum pon.. retis pon idok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg.. mak gini pun ade d dunia ini..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
thomas25 replied at 28-7-2021 02:12 PM
Jijiknya . Ni ke anak dia yg kekonon dapat belajar UM tu?

Yang dapat um tu sulung. Baby ni no 3 kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:17 PM | Show all posts
ramai2 gi report ig dia biar hilang dari radar.........
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:18 PM | Show all posts
edayildiz replied at 28-7-2021 02:06 PM
helok laki dia..mcm xsesuai plak bini rempit
kak km ni ckp dpn ank pun xbertapis tp i rasa she ...

I pun ada tgk video tu. Terkedu kejap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-7-2021 02:06 PM
helok laki dia..mcm xsesuai plak bini rempit
kak km ni ckp dpn ank pun xbertapis tp i rasa she ...

tak reti nak guna contraception ke kak kilometer nih?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list