Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
339351
View
3109
Reply

Video Aksi Tak Senonoh Atas Katil Lelaki Mirip Ebit Liew Tersebar

   Close [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2021 06:50 PM | Show all posts |Read mode
Belum berkesudahan kontroversi yang melanda Ustaz Ebit Lew.


Terbaru, timbul pula isu lain yang seolah-olah ada pihak yang belum berputus ada untuk menjatuhkan maruah dan mendedahkan aibnya.







Kecoh di media sosial apabila tular sebuah video seorang individu yang mirip dengan Ebit sedang melakukan aksi tak senonoh di atas katil.




Foto: IG




Taip sahaja kata kunci Ebit, bersepah keluar cerita mengenainya.
















Setakat ini belum ada penjelasan dari pendakwah tersebut.







Sejauh mana kebenaran dan kesahihan video itu pun masih menjadi tanda tanya.




Ustaz Ebit Liew memang benar hebat dilanda ujian kali ini. Semoga kebenaran akan terbongkar nanti. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
linkkkk mana linkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ek eleh.. copy thread ust madi ke? setakat teaser je, perlu ke bukak thread baru?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliApiPedas: Xdpt masuk thread ustaz madi



Sama la uolsss..sedihh
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh shocking news.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts



check in
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke thread ustat madi. Dpt jgk la tau. Tp nak bc komen2 thread tu. B'taabhlah nubis mcm aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
seram laaa nk tau kebenaran...klu btl la nauzubillah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful cari ni mmg selalu memporak perandakan keseronokan forum cari. Best2 org update story kat satu thread ber volume2, dia buka thread dgn satu2 tajuk kecik. Thread bervolume2 tu walau byk komen off topic, tapi chronology cerita tu ada.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mana video nyaa?????
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:06 PM | Show all posts
Edited by ElizabedahTan at 26-7-2021 07:31 PM

Inikah???

Peroskan agama di atas nama agama.





Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 26-7-2021 06:54 PM
ek eleh.. copy thread ust madi ke? setakat teaser je, perlu ke bukak thread baru?

Tahnya.. ibarat curi assignment pastu tukar nama kat cover jah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:10 PM | Show all posts
park la juga dkt sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat apa dlm vid tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekin sini pulak sambil bawa popcorn baki dari benang sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:15 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 27-7-2021 02:51 PM

nauzubillah min zalik panasnya teh...

korang info2 dulu ye vid macam mana...
iols memang takkan tengok sebab tak herlok...

aliff aziz haritu pun kecewa rupanya putik jagung je... sooo kalau betul si dewa sayu ni... ala2 button mushroom ke macam mana?

ok dah tertengok... ni iols bagi sipnopsis dan free reviews filem untuk anda...

SPOILER ALERT

Sinopsis Filem Pertama
Lesung Batu Merah (2021)

Seorang lelaki sedang memegang telefon dalam posisi selfie sedang melihat kamera dan ada la ternampak penampakan 2 serombong kapal dan beberapa tahi arnab (beauty mark) tanda kecantikan gittew pada wajah.

Berapa saat kemudian beliau menunjukkan sebuah lesung batu yang baru di belinya betul betul di hadapan kamera tersebut hingga ramai penonton terjerit dan mencarut sambil trauma dan istighfar.

Sambil dalam keadaan terkejut dan trauma mereka tetap meminta sambungan filem kedua kerana mereka curious nak tengok jenama lesung batu tadi jenama apakah, saiz apa dan ketahanannya berapa tahun dan boleh kah dibeli di padang besar, pengkalan kubur atau di rantau panjang untuk dapatkan harga diskaun untuk elak cukai dan SST.

Dengan gigihnya mereka bergegas mencari lesung batu itu di Shopee.
Ada juga yang bertanya boleh tak main kutu atau bayar ansur-ansur?
Siap gigih PM sesama forumer untuk mencari lesung batu idaman itu buat ganti Toaster Smeg atau periuk Le Creuset untuk tayang kepada sedara mara dan rakan-rakan.

- The End -

Rating 5/10

Sinopsis Filem Kedua
Lesung Batu, Sambal Belacan dan Yun Nam Hair Care (2021)

Seorang lelaki yang kelihatan seperti memerlukan consultation percuma di Yun Nam hair care sedang berada di sebuah bilik hotel.
Kemudian beliau menunjukkan ciuman2 angin/flying kiss di hadapan kamera.

Selang beberapa saat beliau telah menyelak selimut putih dan kain pelikatnya dan menunjukkan sebuah lesung batu yang baru di beli sambil membuat demonstrasi menumbuk sambal beberapa saat, lesung batu tersebut kelihatan merah menyala dan bersih bagaikan di sental menggunakan berus periuk setiap hari. Kemudian setelah habis menumbuk sambal belacan tadi beliau mempamerkan wajahnya kembali dan menunjukkan tanda senyap menggunakan jari dan mencium2 kamera untuk menunjukkan tanda sayang dan suka sangat dengan sambal belacan tadi.

Ternampak seorang wanita bertudung warna ungu memakai cermin mata dari design tahun 1990an.

Wanita tersebut kelihatannya seperti nerd ataupun kemungkinan andartu.

-Tamat-

Rating 7/10 (Sekuel yang sangat best dan lawak)





Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape2 share la ape dalam ustaz madi punya thread tu.  Tak bole masuk la
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 26-7-2021 07:14 PM
Cekin sini pulak sambil bawa popcorn baki dari benang sebelah

benang sana lg
syok.. #sekadarkutipkacang
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Elehh benang ustaz, madi, kan, dah, ada
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gladathur replied at 26-7-2021 07:15 PM
Sape2 share la ape dalam ustaz madi punya thread tu.  Tak bole masuk la

Takde video pun lagi dalam tu
Anyway, tajuk benang ni misleading nau
Kalau ada video, kena la bagi link
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list