Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
143195
View
924
Reply

ISTERI LAN SOLO,. SYURA BUAT IGLIVE LUAH PERASAAN TIDAK PUAS HATI PADA SITI NORDIANA

  [Copy link]

Author: Pakis       Show all posts   Read mode

Post time 21-7-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakan ct nana ni sejenis member yg muka baik pijak smut tak mati tp belakang2 serupa dotdotdot
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:53 AM | Show all posts
hmm..mcm tak percaya pula nana berperangai mcm gittuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 21-7-2021 11:18 AM
Skrg ni mmg musim gaduh ke? Sana sni gaduh.. dr bff blh jd musuh.. ermm nauzubillah..


Akhir zaman, chuols. Zaman fitnah berleluasa..hal kecil jadi besar, sesuatu yang tiada, diadakan. Hati hati lah..kita doa lah Allah pelihara kita dan keluarga. Dan elakkan terlalu aktif di soc media.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Woww lain mcm gosip ni
Jrg sgt ct nana ni ada gosip -ve ni
Ayoo
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
leftenanhensem replied at 21-7-2021 11:10 AM
omg dia org ni tak tau bersyukur ker, lupa kot sbb populariti Nana dia org pun naik sekali.

dulu  ...

Kat Awesone TV i tgk Syura jadi pengacara program memasak, Lesung vs Blender.
Fauziah Latif pun ada, Masak Ni Senang. Dua2 best.

Tapi kalau tak silap I, dari dulu lg kan ct Nana ni mmg ada isu mcm ni? Yg menyebabkan kejatuhan dia dulu...

Btw, ada sesiapa tau tak mcm mana nak on notification bila org reply komen?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 21-7-2021 11:53 AM
Akhir zaman, chuols. Zaman fitnah berleluasa..hal kecil jadi besar, sesuatu yang tiada, diadakan ...

Itulah risau lak
Mmg akhir zaman fitnah berleluasa kita pn xtau mana betul mana yg salah.. moga Allah pelihara kita semua amin..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols xpaham dgn dorang ni. Konon xnak bukak aib tp buat live pepagi buta aibkan org. Kenot brain. Sebenarnya mmg ni la yg deols nak. Dr dulu bg hint xde sape kesah so kenala petik nama. Pastu punya nk glamer ade pulak yg tag wartawan suh join live tu. Bagus la nn lantik lawyer. Jgn nk lembut sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:27 PM | Show all posts
crossline replied at 21-7-2021 12:01 PM
Kat Awesone TV i tgk Syura jadi pengacara program memasak, Lesung vs Blender.
Fauziah Latif pun a ...

setahu sy dia jatuh sbb dia sndri ambik keputusan undur diri nak jaga anak... dia beranak umur 23-24 mcm tu... bila dah stop bukan senang nak naik balik... dengan perubahan aliran muzik lagi kan.... tapi syura tu sy tak tau kenapa nama dia pun malap... cuma yg sy tau dia dgn nana memang rapat dr zaman remaja sebab bawah syarikat yg sama.. buat album irama melayu bersama...  sy bukan peminat dorang sangat tapi rajin jugak la membaca.. sy mcm payah nak percaya nana bercakap belakang sbb dia ni tak ada buat kawan baru.. kawan2 dia semua yg seangkatan dari dulu... kalau dia aniaya dorang .. dia tak ada kawan lah jawapnya....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeszaaaa...ini lah gosip yg dinantikan di bod gos!

So Nana masih lagi puteri lindungan kaabah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah nana pon lg ramai pentaksub dari ebit
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 21-7-2021 10:56 AM
Asbab je kan dari satu direct message tu..sebenarnya mmg nk spill tea kn?
Kalau x, xde la dok bagi  ...

Kan oh jd selama ni dia sindir bff dia sendiri ke? Kalau ikutkan mmg nampak mcm dorang yg menumpang nana.
Sebab after nana menang GV takde sapa lagi penyanyi layman dapat aura cam dia tu kira terus kebabom lepas menang GV.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 21-7-2021 11:39 AM
Nana dah lantik peguam chuols. I baru tengok mstar.

Klau jahlop buat move ni mesti dah kena bash klau nana yg buat, mesti nana betul sbb lantik peguam
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 21-7-2021 11:57 AM
Woww lain mcm gosip ni
Jrg sgt ct nana ni ada gosip -ve ni
Ayoo

Aiyo..ko lahir zaman bila dekkk???

Nana banyak je gosip negatif masa zaman dlu. Pakai skirt pendek, lupa diri, masa majlis kahwin bermasam muka dgn tetamu/wartawan. Mesti kau baru kenal nana masa GV2.

Masalahnya, kalau Siti Nurhaliza pon ada dark side dia, apatah lagi Nana ni. Korang ingat semua retis baik sangat ke? Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols Bace mStar katenye ramai bff lme Nana da unfollow die mcm Zoey ,Aida glam (MUA).Erm Nana what happen?selalu klu diam ni betul tpi harap tidak laa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
leftenanhensem replied at 21-7-2021 11:10 AM
omg dia org ni tak tau bersyukur ker, lupa kot sbb populariti Nana dia org pun naik sekali.

dulu  ...

Syura tu bebetul ke jenis minat ngn masakan eh kalau org lain mesti dah ada channel youtube ala2 che nom tu kot.
Dr Ezani pun ada jual pastry bagai.
Pazli hat tak menang tu pun ada bukak cafe bagai.


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-7-2021 12:36 PM
Klau jahlop buat move ni mesti dah kena bash  klau nana yg buat, mesti nana betul sbb lantik  ...

Elok lah lantik peguam chuols. Dari guna socmed untuk sebar aib orang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
missmeornot replied at 21-7-2021 12:24 PM
Meols xpaham dgn dorang ni. Konon xnak bukak aib tp buat live pepagi buta aibkan org. Kenot brain. S ...

Lembut2 kena pijak. Tak ada pulak i dengar nana burukkan dorang in public. Depa je beriya perli sindir menyindir si nana ni. Skrg dah berjaya lah hasrat dorg nak jadi tajuk berita.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih memasing..
Tapi mmg hakikat pun nana ni popular. Atleast dia angkut kawan2 dia blakon sama bila dia jadi lead heroin masa cerita semanis honey cokelat bagai tu.
Yg penting bg aku lagu nana semua sedap lately ni. Banding ngan syura n lan. apoooo Lagu korang yg hit.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 21-7-2021 12:35 PM
Kan oh jd selama ni dia sindir bff dia sendiri ke? Kalau ikutkan mmg nampak mcm dorang yg menump ...

Maybe yes maybe not..tp itu yg i perceived dari socmed dorg ..

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:22 PM | Show all posts
Edited by RVP20 at 21-7-2021 01:24 PM

Dulu ada forumer belakang tadbir ada cerita memang ada ramai artis wanita yang suka bawa mulut bergossip dgn crew, MUA, LGBTQ, staff tv station & producer .. ada yang melobi job secara halus
Artis yang likeable & buat hal sendiri tak ramai sgt.
Pelakon2 yang dok shooting 2/3 together untuk drama series panjang2 tu lagi la banyak kisahnya
Forumer belakang tadbir tu pun dah lama tak muncul .. ada forumer lain speculate dah meninggal


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list