Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8745
View
121
Reply

[Tempatan] Walk In vaksin untuk yang blm dapat temujanji.

[Copy link]

Author: SPACE COP GABAN    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sila2 utk yang blm dpt tarikh lg tu...herd immunity dijangka boleh dicapai akhir sept atau awal oktober dgn adanya program vaksinasi walk in ni.
IMG_20210719_135851_560.jpg
IMG_20210719_135848_703.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak gayanya aku ni golongan yg walkin la ni. takde dapat appoinment pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
untuk yang tak ada dokumen.best nya jadi pendatang haram kat malaysia ni .bila lagi nak tubuhkan negara haram baru macam Israel?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak sampai la x dpt appointment date. Ni vaccination under PIKAS program dah start. My sejahtera langsung x ada update. Eh system/app apa ni???
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:53 PM | Show all posts
siapa yg dah ada date appointment x lehkan..walk in hanya mereka yg belum dapat date lepas 1 aug atau undocumented immigrants jer..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau PATI pon boleh dpt free..elok la PATI yg dh berada kat Msia...mohon canang kat saudara mara,orng kampung,semua rakyat negara anda sana....supaya cepat2 datang ke Msia...seberapa ramai yg boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sama level ngan pati je rupa nya rakyat malaysia yg takde appointment vaksin lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dah agak dahhhh aku ni level2 pati je.

sia2 bayar cukai, rupanya pati
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla walk in..buat style turkey, kat Sana semua dah bukak..tourists berdedai dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 19-7-2021 02:13 PM
nampak gayanya aku ni golongan yg walkin la ni. takde dapat appoinment pun.

Aku pun sama.. tp aku lg suke walk in.. lebih relaks.. lebih bersedia.. dan time otak aku ni nakkkk sgt aku terus pi  
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:43 PM | Show all posts
cantekla
senangla nk  berbekam lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:48 PM | Show all posts
So haku kt ipoh ni, walaupun warganegara, kene nangis kt bucu katil ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Walk in ni kira anytime ke? So boleh pilih date sendiri la kan.
Kalau belum daftar kena daftar dulu la kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:52 PM | Show all posts
ok la tu... boleh pilih2 pfizer ke sinovac tapi most dah  guna pfizer  

selamat bervaksin semua (untuk yang nak vaksin je.)
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun terpaksa la berwalk in nampak gaya dah emel call helpdesk nan hadooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Selangor je ke?
Jb bile lagi..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:04 PM | Show all posts
Untuk PATI bagus bagi guna sinovac je
Atau kalau malaysia dah siap cipta vaksin. test vaksin tu kepada PATI
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 19-7-2021 02:50 PM
Mak sampai la x dpt appointment date. Ni vaccination under PIKAS program dah start. My sejahtera lan ...

apps 70juta.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah walk in.boleh pilih ppv tg terdekat..x delah kes campak jauh jauh dr rumah nak vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slax at 19-7-2021 05:09 PM

Aku tunggu kerajaan pn tumbang dan tunggu data2 lengkap vaksinasi . Nak tahu berapa ramai kematian covid19 walaupun setelah divaksin (cth kes mufti Perak Harussani) baru aku decide nak ambil ke tidak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list