Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
7801
View
76
Reply

[Cinta] Terjumpa ex husband di PPV, yang bercerai 3 tahun lepas.

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 18-7-2021 06:49 PM



Biasanya sesebuah pasangan itu akan berpisah kerana tidak lagi sefahaman atau hubungan mereka terhalang oleh faktor keluarga mahupun kerja, dan kebanyakan hubungan yang tidak berjaya akan berakhir dengan buruk manakala perasaan terhadap pasangan juga berubah.

Tetapi ada juga pasangan yang mampu berpisah dengan baik demi kebahagiaan diri masing-masing, dan kekal berkawan seperti biasa selepas membawa haluan masing-masing.


Terbaharu, seorang pengguna Instagram Alia Nur Shafira telah berkongsi video bertemu secara tidak sengaja dengan bekas suaminya yang sudah berpisah sejak 3 tahun lalu di sebuah Pusat Pemberian Vaksin

Dalam video yang dikongsikan, wanita tersebut dilihat berjalan ke kaunter setelah nombor gilirannya dipanggil, dan secara kebetulan individu yang duduk di kaunter berkenaan adalah bekas suaminya sendiri.

Bekas suami wanita itu yang bertugas sebagai sukarelawan menyambut mesra dirinya dan mengisikan borang wanita tersebut. Apabila wanita itu tanya jika dia memerlukan nombor kad pengenalannya, bekas suaminya menjawab bahawa dia masih ingat segala-galanya tentang bekas isterinya itu.

Walaupun telah berpisah sejak 3 tahun lepas, kemesraan antara kedua bekas pasangan tersebut membuat netizen cair dan sayu.


Bukan itu sahaja, para netizen turut berasa terharu melihat Alia dan bekas suami yang masih layan antara satu sama lain dengan baik. Malah, rata-rata netizen turut tertanya-tanya mengapa mereka berdua berpisah.

Para netizen turut mendoakan yang terbaik baik Alia dan bekas suaminya. Apa pun, semoga mereka tetap bahagia dengan kehidupan mereka dan juga pilihan yang telah dipilih.


IMG_20210718_184657.jpg
IMG_20210718_184723.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kacak dan lawa. Tgk mata pun nmpk lawa kacak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dua-dua masih bujang, bolehlah berjodohan semula. Time PKP, tak perlu buat besar-besaran. Mana tahu, hikmah dalam kesengsaraan kini.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gud looking lakinya.dgr2 bertanggungjawab plak tu.sure lps ni jd dambaan birah2 pecah ovari
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada rupa..kut ada jodoh semula

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Berjodohan balik ke dakk ni? Awat citer tergantung?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga bjodohan balik jika sma2 bujang..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam jenis sweet talker je nihh, ha begitu i busuk hati dulu pastu baru husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mudanya lagi masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga jodoh bertaut kembali jika keduanya masih solo....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 belum move on la tu...kehangatan cintamu masih aku terasa..seperti baru semalam kita berpisahhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg hensem ex laki dia, dah skodeng ig alia tu dia tu mua dan bff hattadolmat
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 3thn cerai.. boleh la cakap baik2. Klau 3minggu, mau terbalik meja.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 18-7-2021 07:41 PM
Masing2 belum move on la tu...kehangatan cintamu masih aku terasa..seperti baru semalam kita berpisa ...

Cesss.. aku da nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tu pamugara ke? Dia ckp bleh fly dgn anak pakai id ex laki.

Tp kt caption dia ada ubah sket. Aritu ckp psl ex laki patah kaki, tk dpt keje , pastu covid.

Pastu eh dh lain caption
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackrose87 replied at 18-7-2021 07:46 PM
Dah 3thn cerai.. boleh la cakap baik2. Klau 3minggu, mau terbalik meja.

Ada benarnya..
Silap2 tak jadi vaccine.. Tros balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga berjodohan semula
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-7-2021 06:34 PM
Berjodohan balik ke dakk ni? Awat citer tergantung?

Apo yg tergantung. Itu je lah ceritanya baru terjumpa semula
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackrose87 replied at 18-7-2021 07:46 PM
Dah 3thn cerai.. boleh la cakap baik2. Klau 3minggu, mau terbalik meja.

Sungguhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 18-7-2021 07:45 PM
mmg hensem ex laki dia, dah skodeng ig alia tu  dia tu mua dan bff hattadolmat

Alianurshafira tu kerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list