Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29321
View
311
Reply

Fazura jual tudung bawal RM27 persis “Acik Gomen” laku keras, 20,000 sold out. Ye ke?

[Copy link]

Author: pemula    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Semalam bersempena tarikh 27 Haribulan, mengambil berkat Hari Jumaat dan tarikh lahir juga lamaran suami beliau, Fazura lancar tudung baru dengan harga RM 27. Katanya dah sold out?

  


10 pilihan tudung bawal laku keras.
FC8F1C26-5B2A-44E7-9086-C11A9E33C9A3.png


A57C9FDF-9676-464F-95E8-AA76C64B6567.png A57C9FDF-9676-464F-95E8-AA76C64B6567.png A57C9FDF-9676-464F-95E8-AA76C64B6567.png A57C9FDF-9676-464F-95E8-AA76C64B6567.png
  

  

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mampu milik betul. Ada ke artis jual harga mampu
Milik eh?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain tengok fazzy pakai bawal corak
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah semua jual rega t20 apa salahnya faz jual rega2 mampu milik time pkp sendu ni kan.. tak sempat lg nak grab
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Murah Dia jual. Tak tau lah Dia ni menjual Sebab hobi ke nak Untung. Sebab tudung yang Takde nama besar macam nama Dia kat luar Tu ada lagi mahal dari tudung Dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
biar betul rm27.
biasa level retis jual tudung Rm70 above. paling murah pun rm59.90 utk tudung bawal. lol.

brp je untung fazura ambik ni? lol.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat apola tudung byk2..ujung ujung ulang pakai tudung selempang sama. Tpi cantik2 la orna dan peten tudung akak faz.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kat website semlm ada few design sold out, ada juga design y ade stock. I nak beli tapi dah lama tak pakai bawal. Nak guna bawal mcm pakai shawl tapi x reti pula
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka selection color dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:58 AM | Show all posts
design mmg macam acik gomen la.. harga 27 jangan laa expect macam 89 pulak, kekaboo n aidijuma 10 hengget je pun.. biasa lah artis yang tak pakai tudung tp jual tudung takkan faham market orang yg pakai tudung.. mcam ada yang cakap tadi, alih2 dia pakai tudung selempang je la..

tapi.. wife RR pakai tudung mmg nampak classy..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:06 AM | Show all posts
laku keras ya! dlm WA group member2 opis ramai dah sebat 3-4 helai sorang...dorang kata corak cantik n kain senang bentuk...ntah ye ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazura mmg aim market akak2 gomen n acik2 marhaen agaknya.
Nama tudung pun kak long, kak ngah, kak lang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
fir replied at 17-7-2021 10:58 AM
design mmg macam acik gomen la.. harga 27 jangan laa expect macam 89 pulak, kekaboo n aidijuma 10 he ...

Kekaboo yg plain je 10 hinggit kan? Kanggaroo murah lagi rm8 jerww gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...faz ckp dia nak share dgn semua...ikutkan kalau level dia jual mahal pun akan ada org beli...
Tdubg duck yg ratus2 tu pun kejap je licinnn...inikan pulak tudung 27 hingggiitttt
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la rm27 design n color cantik.. Kekaboo n aidijuma yg 10 inggit yg dicompare tu pun design  x cantik.. Yg cantik pun standard rege mcm ni jugak la kat aidijuma n kekaboo tu.. Tp tu la kat kekaboo n aj tu design ikut musim silap pakai jadi ketinggalan pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg pemakai bawal..
Tp ada design mcm outdated  seakan aku pernah pakai
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 17-7-2021 11:33 AM
Ok la rm27 design n color cantik.. Kekaboo n aidijuma yg 10 inggit yg dicompare tu pun design  x can ...


sbb tu td aku ckp kt atas tu ada ke brand retis jual murah..kalau adijuma kekaboo tu brand bukan retis so tak pelik la jual murah...biasa retis jual mahal walaupun kainnya tudung bawal je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Duduk sebatu boleh nampak dah nama FAZURA tu... x leh besar lagi ke mek...????

Ada erk.. org yg nak pakai bila ada nama sebesar2 nya.ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aah tudung tu tak menarik hati i nak membeli i ingat exclusive sampai nk kena tunggu berapa hari pelancarannya..lagi cantik tudung2 hijabco.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus fazura ni..mostly tudung yg dia jual murah2..rege b40 mampu beli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list