Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14113
View
93
Reply

Issey menangis mencurah-curah hilang kerja ke? lepas kutuk syuk terus kena hilang kerja? xmcm konspirasi ke?

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 16-7-2021 10:36 PM
Mcm dia je dok live kat shopee...x perasan plak meniaga apa..sorang lagi aku tgk si fikri tu jual pr ...

Dia meniaga kepok lekor je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 16-7-2021 10:46 PM
Dia meniaga kepok lekor je..

Dia ade production company. Tah bisnes apa tah lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je fizi dgn sorang lgi tu.. dia ni tkde pun tkpe..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm masuk radio lain tu. Cek2 masuk gegar sbb sesuai dgn slang klate heshe kot? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru jap td aku tgk dia live kat shopee. Jual keropok lekor, tgk review pun byk yg ckp sedap. Pastu sales dh 3.5k. Mybe dia nak fokus yg ni kot. Nmpk sedap je...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok juga dia.. Dulu slalu dgr hot fm... Tp sejak ajak kuar... Terus xjumpa radio yg best.  Tetiba masa search2 radio pagi2 anta ank skolah... Eh,  best plak pilihan lagu2 rafio ni.. Sbb ada lagu kpop... Haha... Best lg team ni dr mana2 team pagi radio lelain...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok jelah issey ni. Takde annoying sangat la.
Aku terdengar suria pagi sebab follow Ajak. Then memula aku pun cam nak acah annoying kat dia ni, sebab terpengaruh dgn acik porum. Padahal Ok2 jelah beliau, ada je pendapat dia yg bernas. Gittu aku membekap beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:42 PM | Show all posts
heols banyak je job lain...
rumah sempit? hitam betul hati chuols silap2 rumah chuols mcm reban ayam jah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka dia, Ajak and Fizi. Walaupun ada slang Kelate tapi acceptable bagi aku. Maybe aku suka orang cakap campo dialek negeri dorang kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tibeh td nak layan shopee live .tercongok ada jual kepok lekor
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Spe yg dgr TPS mmng akn rsa khilngn...trio TPS nie mmng ngam...issey klu xkje kt radio pn duit kepok2 jgk..da production sdri...red bean klu xslh....dy jual kepok sedap lg....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lydiawie replied at 16-7-2021 10:38 PM
Apa susah..bini boleh bayar..

Lupa lak bini dia kayaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 16-7-2021 11:42 PM
heols banyak je job lain...
rumah sempit? hitam betul hati chuols silap2 rumah chuols mcm reban aya ...

Betul la umah dia sempit

Dia sndri yg kata hr tu

Umah i pun kecik je atas tanah lot 10000sqft
Sempit la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-7-2021 08:25 PM
Alolo siannya cmna nk byr umah sempit dia nanti

Bini dia kata tu rumah bini dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 16-7-2021 11:40 PM
Ok jelah issey ni. Takde annoying sangat la.
Aku terdengar suria pagi sebab follow Ajak. Then memu ...

Iya btul. Ape nth acik porum badi sgt issey. Iols memule terikut gk. Tp bile dgr suria pg lelama ok je issey. Tak seannoying mse dkt hotfm kot dlu. Dia boleh match dgn ajak. Klu fizi bile si ajak bergurau nk melwak fizi tak reti blas balik dh mcm bols tangung. Gelak je. Klu issey dia pandai bls balik melawak balik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun suka dgr TPS...hari2 teman iols drive p kerja....good luck utk issey pasni...mungkin dia nk tumpukan bisnes dia...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg mesti rasa lain. Aku suka gila diorg, takde la lawak bodoh syok sendiri. Pandai masuk and balance kan cerita sedih ke happy, isu semasa pandai lah diorg. Issey tu tak leh teruk nau ok je, suara fizi sedap betul cuma betul la dia tak pandai nak balas lawak mungkin takut terlepas cakap lain kot, aku suka ajak since hotfm. Sedih nyaaa sorang dah takde. Dengar dia masuk hotfm.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-7-2021 08:53 PM
Sayangnya x sambung kontrak. Skrg nk cr kerja payah.

Time time skrg nih ..bukan sesuatu yg terbaik kalau xnak renew kontrak...unless dpt keje baru dgn gaji lebih lumayan...kalau betul pun, tak perlula nak menangis melampau lampau..lite lite sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyaa_aziz replied at 17-7-2021 09:56 AM
Iya btul. Ape nth acik porum badi sgt issey. Iols memule terikut gk. Tp bile dgr suria pg lelama o ...

Aku pun mnyampah si fizi tu, dh la skema...org buat lawak x reti nl balas balik. Mmg issey ni ngam betul dgn ajak bila melawak..tak hover dan mmbahan atau memburukkan masing2. Adoiii rindu la nk dengar lawak depa berdua.  Aku tak rasa ajak tu bole sama melawak dgn fizi yg bendol tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lolali replied at 17-7-2021 10:42 AM
Omg mesti rasa lain. Aku suka gila diorg, takde la lawak bodoh syok sendiri. Pandai masuk and balanc ...

Fizi tu dh mcm karakter giant dlm doremon...skema sgt. Org buat lawak pn dia mcm krik2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list