Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
37296
View
401
Reply

Group Tukar Pasangan suami isteri (suka sama suka) di FB

[Copy link]

Author: makiting    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MoonRise replied at 25-6-2021 09:48 AM
Golongan ni dari dulu dah ada.
Tapi sekarang makin berani n terang2 buat dosa.


Dh penguasa mufti jab agama sume mkn gaji buta mls buat kje.. Ni la jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Justsha replied at 25-6-2021 04:28 PM
tak bernanah ke mata kak sarah? saya baca pun dah sakit otak ni

X tau..la.. Terus boikot timun
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-6-2021 03:53 PM
Pompuan tu tak vera ke

Tak tau la.. Iols rasa terlekat kot..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-6-2021 03:42 PM
VPN ka? Iols guna Tomato

aah.. okkk aku nk try la
Ee bila hg dok explain2 mcm tu rasa zizik plak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 25-6-2021 04:42 PM
aah.. okkk aku nk try la
Ee bila hg dok explain2 mcm tu rasa zizik plak

Kita jijik pada perbuatan depa.. Jgn menghina.. Sama2 kita doakan depa diberikan hidayah..

Iols dok tgk.. Org2 mcm depa.. Bila Allah swt buka pintu hati mmg betul2 berubah kerana Allah swt.

Iols pegang pada kata2 arwah tok iols..manusia semua bersifat baharu.. Jadi hari ni boleh jadi baik.. Esk boleh jadi Allah tarik hidayah dari hati dan kita jadi penderhaka bumi.

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-6-2021 03:45 PM
Ada yg percuma.. Mostly free adalah geng educated.. Ada yg kena byr....kalau buka utk gangbang.. S ...

Mcm melacurkn bini jgk la ni..cuma yg ni versi rela..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2021 01:11 PM
Salah tu uols. Bini2 swingers ni semua hot. X ada bdn mcm acik2. Klau bdn acik2 depa malu nk share ...

Ni kira mcm bini tu prostitute if vip ke boss ke sapa2 kenan nk main.. Leh try.. Euwww
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-6-2021 04:50 PM
Mcm melacurkn bini jgk la ni..cuma yg ni versi rela..

Yap.. Isteri rela.. Ramai mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 05:32 PM | Show all posts
sarah82 replied at 25-6-2021 04:49 PM
Kita jijik pada perbuatan depa.. Jgn menghina.. Sama2 kita doakan depa diberikan hidayah..

Iol ...

true.. sesedap rasa kita nak judge pun harap2 mintak dijauhkan lah dari terjerumus benda camni.. teguhkan prinsip dan hati... lagi satu, elakkan bergaul rapat dgn orang2 camni.. just avoid discussing it with them.. mmg ramai pun kawan2 i camni.. tp i choose not to give any interest mendengar cerita bangga depa.. sbb pernah beberapa kali diroang cam cabar2 pulak konon tak open minded & advance hebat sex cam diorang.. NO thank you.. for me sex / ML is very private and should be enjoyed fully between husband and wife sahaja.. nak tunggang terbalik aksi akrobatik pornografi cemane skali pun sukati lah... asalkan halal suami isteri dan bukan ANAL...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 05:38 PM | Show all posts
giler nya...haihhh mcm2 laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-6-2021 03:40 PM
diorang melacurkan bini ke? kutip duit tak?

Tak la. Purely for fun and sexual satisfaction.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-6-2021 10:52 AM
Telegram lagi byk group2 ni.

Bila explore benda2 mcm ni, no wonder rmi pilih utk tak kahwin hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-6-2021 03:39 PM
tak bolos ke anak 5? kenapa damba acik bini orang?

Fetish. Abang ni Melayu, tepek gamba bini dia naked mandi. Muka blur. Gemuk obese iya sis, badan memang persis makcik2 gemuk 50an (memang sekitar lewat 40 or awal 50 kot meka laki bini). Shape segala out. Tapi punya ramai jejanz puji seksi, siap kata dah lama tak dapat badan gini.

Deols memang hedonisme habis la. But ai don't wanna judge la. Tiap manusia hada sisi gulap. Ni consensual sex between adults, hokeh la walaupun zina. 100 times better than memedo rogol anak sundri.

But ada juga ai terbaca thread, memula the wife kena trick. As in dia tatau pon husband dah plan nak dia berzina dengan jantan lain masa bawa dia pi hotel. Wife tanak, marah2, nanges2 but husband pujuk2. At last, wife mengalah. After that, jadik seronok dan ketagih sampai wife bermatian diet dan jaga badan sebab nak swing lagik. Husband tu macam ada bau2 jeles juga (sebab wife tak bagi dia tido dengan tino laen) tapi demi fetish, ku relakan berkongsi puki. Wife feels empowered la kot. Ala2 lakinya bermadu jah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:11 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 25-6-2021 06:07 PM
Fetish. Abang ni Melayu, tepek gamba bini dia naked mandi. Muka blur. Gemuk obese iya sis, badan m ...

ramai memuji walau body berlipat mcm michelin?? fake nya... please....

kalo BBW yang muda tp ada shape mcm biola tu ok je lagi.. ramai kan BBW camni i tengok kat IG... contoh ex model kate upton dulu2 body sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 25-6-2021 06:14 PM
green~tea replied at 25-6-2021 06:11 PM
ramai memuji walau body berlipat mcm michelin?? fake nya... please....

kalo BBW yang muda tp a ...


Sebab meka nak tido ngan dia jaaaahhhh hahaha
Bak kata kelig ai jantan kabaret, pompuan ni gomok ka kurus ka rasa sama ja.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-6-2021 05:32 PM
true.. sesedap rasa kita nak judge pun harap2 mintak dijauhkan lah dari terjerumus benda camni.. t ...

Iols jadi silent readers.. Most of the time baca ja apa yg depa sembang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 25-6-2021 06:12 PM
Sebab meka nak tido ngan dia jaaaahhhh hahaha
Bak kata kelig ai jantan kabaret, pompuan ni gomo ...

ex colleague i jantan, laki orang.. pernah ckp heols suka tengok body i rasa horny.. dasar zantan zizikssssssss.. badan gundu muka cam sialan i pasti penis nya kecil sahaja, tak berbaloi tanggung dosa mengangkang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 25-6-2021 05:58 PM
Bila explore benda2 mcm ni, no wonder rmi pilih utk tak kahwin hahahaha

Ada yg ckp.. Buat apa ada suami isteri if boleh dpt percuma.. Iols berpendapat pulak.. Bila tgk mcm ni iols lagi kuat nak bersuami.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boyot2 ke nak main dgn laki org. Laki ko tak cukup boyot ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list