Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
27625
View
401
Reply

Group Tukar Pasangan suami isteri (suka sama suka) di FB

[Copy link]

Author: makiting    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Terdapat satu group ditubuhkan di FB tetapi private group. Kelihatan ramai juga yg dah join. Ada sesiapa tau apa disebalik ini? Merbahaya sungguh utk masyarakat ni terutama pasangan islam.
Group tukar pasangan .JPG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Swingers la ni...  
Mengundang kemurkaan Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah penyakit kelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah2lah dan bertebaranlah virus dan kerosakan atas muka bumi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Uewwwww...kenapa perlu ada group mcm ni!

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aih..
Ada sapa2 join tak utk intai apa2 yang ado dalam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gilo betui.   
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga..dh kenapa..sakit tenat dh masyarakat kita ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 10:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nothing new
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Blmbak sistur grp ni sejak dolu kala.. nothing new.. mybe to u.. dlu msa 20 yrs ago.. ada 1 couple cainis ni pm ioolls.. kt fb. Ajak i gath dgn click dorg.. i msa tu mmg hot2 suam la kot figure i... wahahaha.. i x join but stil be fren ja la. Dia akn slalu ajk siap sent pics gath dorg.. all races ado.. semua bukan B40. . More to T20 la gaya dorg.. last2.. i kuburkan fb tu. Uoolls nilaikan la gath apa anjuran dorg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 24-6-2021 10:05 PM
Bertambah2lah dan bertebaranlah virus dan kerosakan atas muka bumi.

Tak pe,  virus ni bertebar dikalangan mereka jah..  Tak risau pun.

Tapi jgn jadi mcm kaum nabi Luth,  dh ramai sangat,  Tuhan musnahkan je.  Biar dengan virus2 sekali hncur.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-6-2021 11:03 PM
nothing new

Amboi, mana tau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah x fikir dosa ka depa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 24-6-2021 11:51 PM
Blmbak sistur grp ni sejak dolu kala.. nothing new.. mybe to u.. dlu msa 20 yrs ago.. ada 1 couple c ...

ada lelaki mesej iols ajak join gathering.. masa tu mcm terkejut la x sangka ada ya group mcm ni.. opkos iols x join rasa zizik sgt so iols tolak baik2 la ckp x minat..
so heols cite la gathering dorg ramai dlm 10 org semua laki bini & org islam OKAY! betul la mcm chuols ckp semuanya t20.. ada majistret la & golongan profesional lain.. seram dgr terus iols block heols..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena join masuk ni mana tau ada org kita kenal dalam ni.. takpon boleh spy pasangan masing2 kot join sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 sapa kita nak suruh jd spy yea
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lavendernovella at 25-6-2021 01:24 AM
CatMiow replied at 24-6-2021 11:52 PM
Tak pe,  virus ni bertebar dikalangan mereka jah..  Tak risau pun.

Tapi jgn jadi mcm kaum nabi  ...


Bila zina berleluasa maka all kind of viruses pun bertebaran. Yang tak buat pun kena tempias.
Contoh:
Siplis jangkit pada bayi dalam kandungan, dan bayi sihat bila mak/pak dpt jangkitan dari hubungan bebas.

In rare event, ada kes orang terjangkit siplis kerana guna mangkuk tandas yang sama. Macam public toilet.

Wanita mudah mendapat kanser pangkal rahim bila pasangannya / suami atau dia sendiri mengamalkan hubungan bebas bertukar pasangan. Apatah lagi kalau lelaki itu golongan bengkok.  

Nabi tak kasi melawat laut mati, walaupun utk perlancongan even nak singgah sekejap pun. Tak dinafikan lokasi itu ada nilai estetik tapi itu tempat dilaknat. Terpk jugak mungkin sebab tu kandungan garam berganda2 masin dari tempat lain sebab mungkin garam likat itu barrier pada virus2 kaum nabi luth itu dari merebak keluar. Wallahualam.


Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau orang pegi je forum undertable ka ape ntah. Lupa. Ka taip ja swinger Malaysia. Masuk guna VPN. Enjoice tengok gamba jantan tino telanjang tak kira Islam ka idok. Ramai jantan Melayu profesional promote bini entice jejanz lain main sama bini dia or main sama2 di situ.

Ntah2, acik2 pakcik2 forom ni pun ada join?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 25-6-2021 01:21 AM
Bila zina berleluasa maka all kind of viruses pun bertebaran. Yang tak buat pun kena tempias.
...

Tak pernah dengar lagi siplis berjangkit dri penggunaan tandas. Mungkin sangat rare dan tak di beritahu umum.

Zina ni akan berleluasa, mereka tak akan takut kena jangkit sebab sekarang bnyak ada dicipta untuk  elak penyakit,  contoh kondom.

Kedua bila kecanggihan teknologi menemui ubat dicipta MENGHAPUS virus. Orng tak akan takut sakit.

Setakat ni penghapus virus belum wujud lagi,  hanya pencegah iaitu vaksin,  vaksin HPV dah wujud untuk kurangkan risiko barah pangkal rahim.

Garam laut mati pernah dijadikan produk satu company ni.  Nasib baik tak pernah. Guna... Mungkin betul la tu supaya virus tu tak naik kemuka bumi.

Apa pun iols tak menyokong apa jua cara zina ni, dah ada ubat ka,  tak ada ubat ka,
say no ti zina,  doakan keturunan kita dijauhkan dri kancah zina.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list