Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6217
View
61
Reply

britney spears : i want my life back

[Copy link]

Author: nordin84       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-6-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 25-6-2021 06:40 PM
Puas hati i dah terbongkar perangai sebenar dia, dulu acah broken, dikhianati britney konon

semua org da x kenan ngan ramen. dgn boyenye, ego.. iols msh dendam sbb dia nsync x reunion huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia. Tu lah tekanan emosi jd mental dn masalah lain dan org xtahu salahkan dia yg mental dan addict dsb.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 25-6-2021 11:32 AM
Iols minat sheols dlu... Lagu2 die mmg kene ngan hidup die... Kesian... Walaupon suara beshe2 je ...

I tetiba teringat lagu Lucky..but she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking.  Adui, terkenang sungguh iols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Amigurumi replied at 26-6-2021 08:47 PM
I tetiba teringat lagu Lucky..but she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking.  Adui, terken ...

byk lagu kena ngan dia
lucky
everytime
not a girl
overprotected
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Adetak gamba latest anak2 die.. Mesti dh besar kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
The curse of fame and money..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca and discuss pasal Britney ni kt breatheheavy ja. Sana lebih detail. Jom sesape yg fan Britney leh join forum sana yerr
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2021 12:38 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 27-6-2021 08:59 PM
Iols baca and discuss pasal Britney ni kt breatheheavy ja. Sana lebih detail. Jom sesape yg fan Brit ...

hi chuolszah, izinkan iols menanya, britney ni dulu yg kes dia mental breakdown smpai botak kepala tu pasal stress ngn paparazzi ke sebab bewak kevin tu ? yg membawa pd sheols punya conservatorship ni sbb kes sheols pecah tingkap kereta dgan payung tu khuenst ?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-6-2021 12:38 AM
hi chuolszah, izinkan iols menanya, britney ni dulu yg kes dia mental breakdown smpai botak kepala ...

Kes mental breakdown botak kepala to more kepada dgn Kevin, sbb time tu die x dpt tgk anak die. Sian kan jadi Britney? Kes yg serang tngkap paparazzi tu mungkin berkait jugak, tapi tak effect sgt rasanya. Yg buat kan Britney ni kena conservatorship ni more pada kes die kurung diri die dgn anak2 kat rumah, spatutnye die da kasi Kevin blk time tu, tp die taknak smpai FBI, police, smua dtg siap ambulance bagai smua. Time tu mmg dpt liputan satu dunia.... Bermula la saat tu family dan team die apply conservatorship utk sheols. Pada mulanya diorg mungkin  la berniat baik nak tlg die, kononnye Britney ni akan dilepaskan sebaik saje konsert Circus Tour tu abes kalau Britney makan ubat, dgr ckap, boleh manage diri die blah3. Tapi akibat ketamakan dan kerakusan bapak die Jamie Spears dan team die smua jadi tamak, diorg drug si Britney ni dan letak die under conservatorship smpai skrg. Diorg ugut Britney ni kalau x dgr dan buat ape diorg nak, x dpt jumpe anak die or bf die. Diorg main cara psiko. Ahli famili die trmasuk la adik prmpuan die yg sendu tu tak nak tlg mungkin sbb da selesa sgt makan duit kakak sendiri. Kalau tak merempat sekor2 kt tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-6-2021 12:38 AM
hi chuolszah, izinkan iols menanya, britney ni dulu yg kes dia mental breakdown smpai botak kepala ...

Ni video ikonik kecoh satu dunia time Britney kena bawak dlm ambulance dr umah die. https://youtu.be/m8kpW1af9Vs
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat menyanyi menari sana sini last2 duit sendiri pun dia tak boleh nak belanja
Aje gila bapak dia..ni la memang setan sesetan setan nye
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
iolls nk nangis baca kisah Britney ni Iolss membesar ngn lagu2 die.. smua album iols beli.. aiyoo #freebritney
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 28-6-2021 01:22 AM
Kes mental breakdown botak kepala to more kepada dgn Kevin, sbb time tu die x dpt tgk anak die. Si ...

iols plg xsangka mak dia pn berkomplot.. tp rmi lagi xcaya pasal jamie lynne pun terlibat. sbb nmpk britney sayang adik dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts

yg penting ramen ade ea

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 29-6-2021 03:18 PM
iols plg xsangka mak dia pn berkomplot.. tp rmi lagi xcaya pasal jamie lynne pun terlibat. sbb nmp ...

Sbb tu Jamie Lynn skrg kena serang kaw2 punya kat social media. Jamie Lynn ni byk nipu. Dlu die ckp die x nak bersuara pasal kakak die sbb Britney sndiri tak kasi. Last2 Britney bukak pekung satu famili kt court aritu tu baru la peminat tau. Jahat gile adik die tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 29-6-2021 04:37 PM
Sbb tu Jamie Lynn skrg kena serang kaw2 punya kat social media. Jamie Lynn ni byk nipu. Dlu die ck ...

tiap2 tahun ea ig britney wish bday jls.. even ig jls pun xde wish bday britney. mntah2 jls sendiri yg upload ekeke
yg iols xfaham knp mak dia komplot skli.. bkn acik lynne syg britney ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 29-6-2021 05:32 PM
tiap2 tahun ea ig britney wish bday jls.. even ig jls pun xde wish bday britney. mntah2 jls sendir ...

Uols x tau ke Instagram britney bkn die yg handle? Ikutkan musuh die yg plan conservatorship sheols pun sheols follow. La ni smalam baru unfollow sbb takut kantoi lebih byk lagi. Yg post baru Britney kt hawaii pun sbenarnye video tahun lepas chuolssss.

Pasal mak Britney tu, Wallahualam. Maybe mungkin die nak tlg, tp lebih byk senyap smpai da 13 tahun Britney meringkuk.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 05:46 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 29-6-2021 05:36 PM
Uols x tau ke Instagram britney bkn die yg handle? Ikutkan musuh die yg plan conservatorship sheol ...

mmg iols tau org lain handle tp jgn la nmpk sgt smpi blh kantoi haha.. ade satu time dia posting gmbr mengarut2 je.. semua merah..

mak sheols la kehulu kehilir bwk brit pg audition masa kecik dl.. tp brit mmg ade expose yg jiran2 dia semua pelik britney setiap hari berlatih menari/menyanyi, tp acik lynne ckp tu perkara biase jah..

tup2 conservatorship dpt kat apak dia yg sorg pun xkenal sbb brit slalu bwk mak je g event
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 07:41 PM | Show all posts
Ai mmg kesian kisah hidup britney. Bila ayah dia came into the picture, terus melingkup. Ai tak heran kalau kevin ada bersengkongkol ngan ayah britney utk buat britney mereng.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list