Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16106
View
163
Reply

Suhaimi saad dah open slot guys! jom......urut batin

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat kota bharu covid da abes ke SS oiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:24 PM | Show all posts
JohnyEnglish replied at 24-6-2021 03:55 PM
Aku suka berurut dgn org buta ja.pasai diorang ada pi kursus kawin

apa kaitan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-6-2021 03:31 PM
dah la baru-baru ni buat live dia cerita pasal 2 round.dia cakap kena bagi cukup nafkah batin kat bi ...

Eeeeee geli nya dgn 2 makhluk nie!!!!tak malu ke bini dia nie???ni lah yg dikatakan bagai pinang dibelah dua!!!sekufu dan sekuku!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 24-6-2021 03:55 PM
Aku suka berurut dgn org buta ja.pasai diorang ada pi kursus kawin

Orang buta urut apa kaitan dgn kursus kawin???? Kursus kawin si gay nie pun  dah pergi sebelum kawin
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak lepas urut dia n bini lembam dia kena cobid..ank2 xkena sbb kesian kan budak2..

Ha baru padan muka sogay gg tekangkang bau hanyir
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:36 PM | Show all posts
mohon sesiapa volunteer jadi mangsa dan ambik video sebar kat twitter supaya mamat ni boleh dipupuskan terus dari muka bumi (rata?) ini aminn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:40 PM | Show all posts
3chanceno replied at 24-6-2021 04:34 PM
Orang buta urut apa kaitan dgn kursus kawin???? Kursus kawin si gay nie pun  dah pergi sebelum kaw ...

kursus urut sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hoiii cane dia ni suka suki rentas negeri? aku ingat tgh mereput kat kg ina lepas raya rupanya berjaya rentas balik ke kelantan semula?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la mangkuk ni nak kena tangkap?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 24-6-2021 03:55 PM
Aku suka berurut dgn org buta ja.pasai diorang ada pi kursus kawin

Kursus kawin? Blh jd sesi luah perasaan smbil berurut ke maksudnya?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:54 PM | Show all posts

belum,

tp kawan aku cakap dia dh try,  tp perempuan la, gila ke ko nak suhaimi saad b2b kan ko.... trauma beb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 04:54 PM | Show all posts

business to business?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 24-6-2021 04:45 PM
hoiii cane dia ni suka suki rentas negeri? aku ingat tgh mereput kat kg ina lepas raya rupanya berja ...

Dari gosip yg sudah, dah lama bewak nie balik kelantan!! Tak de kena siasatan ke apa rentas negeri!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 24-6-2021 04:40 PM
kursus urut sebenarnya.

Ah ok..nie benar lah pasal ada kursus ajar cara2 mengurut
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Miss_LoveLeen replied at 24-6-2021 04:50 PM
Kursus kawin? Blh jd sesi luah perasaan smbil berurut ke maksudnya?

Kursus urut sis
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:00 PM | Show all posts
salimrock replied at 24-6-2021 04:54 PM
belum,

tp kawan aku cakap dia dh try,  tp perempuan la, gila ke ko nak suhaimi saad b2b kan ko ...

mmg la dgn pompuan.takkan nk lwn pedang dgn sohai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:12 PM | Show all posts

neelofa tengok apa jadi malu malu macam tu ??

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-6-2021 03:31 PM
dah la baru-baru ni buat live dia cerita pasal 2 round.dia cakap kena bagi cukup nafkah batin kat bi ...

Euwwwnafkah batin kne bg cukup??nafkah zahir cmne plak??pemalas ni yg dpt nafkah zahir bini izazaim cari duit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:19 PM | Show all posts
ewww ziziq... tu pun ada juga yang selera dengan jantan rupa australopithecus ni yang berus kain terlekat dekat dagu.

selera pulak jantan2 tu kena usap2 kayu arang oleh beliau.

sooo dia pakai minyak apa urut nanti??? minyak tanah ke? dah rasanya itu je minyak yang dia mampu...

takpun pakai minyak sawit recycle bekas ina buat nasi goreng semalam...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sapkon sekali ke mosus?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list