Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5748
View
52
Reply

Suara Mimi Lana Dipuji Setanding Penyanyi Antarabangsa

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 02:17 PM | Show all posts |Read mode
Pasti ramai yang tidak percaya pelakon Mimi Lana boleh menyanyi bukan?


Itu antara sangkaan awal netizen sebelum mendengar nyanyian pelakon drama Masih Ada Rindu itu dalam sebuah video TikToknya.




Foto: IG




Dalam video berkenaan, Mimi dilihat sedang menyanyikan lagu Astronout In The Ocean dendangan asal Masked Wolf dengan kapsyen: Saya ketika tumbuk sambal belacan.


Biarpun hanya menyanyikan bahagian korus, ramai yang sudah terpukau dengan vokal Mimi sehingga menyangka dia hanya miming suara penyanyi lain!




       
       



Ingatkan minah saleh mana tadi, rupa-rupanya Mimi. Seriuslah macam tak percaya boleh menyanyi, tulis seorang pengguna TikTok.


Aku seorang sajakah yang ulang video ini banyak kali? Suara Mimi memang sedap sangat! puji seorang lagi netizen.


Tidak cukup dengan itu, ada pula yang meminta Mimi merakam video menyanyikan lagu lain. Kata mereka, tidak puas mendengar nyanyian teman wanita Syafiq Kyle itu.




  



Jawab Mimi: Hahaha, menyanyi bahagian korus pun sudah semput, macam mana?


Memang ramai yang terkejut dan terpukau selepas menonton video tersebut. Tidak cukup dihujani pujian dan memperbanyakkan video nyanyian, ada juga peminat mahu Mimi merakam single sendiri.




  



  



Hebat sungguh penangan video nyanyiannya ya.


Jadi, adakah Mimi akan bergelar penyanyi pula selepas ini, kita nantikan sahaja. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:29 PM | Show all posts
MANA VIDEO NYAAAH
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana nyanyiannya?
Dia duk bertiktok ada la.
Nak clickbait la tu kan bagi views cecah seribu ke atas. Dapat la seciput 20 sen. Choiii!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:39 PM | Show all posts
Mane ayat netizen kagum?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwww sorrylah. Minah ni selalu dgn cheap publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar ditimpa tangga, jgn ditimpa perasaan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh komen tang suara sbb belum dengar suaradia nyanyi lagi..yg boleh komen..cantik dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:08 PM | Show all posts
Sorry la mimi.. lately ni mcm menyampah nak tgk ko...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:08 PM | Show all posts
suatu hari tu entah mcm mana kawan meols terjumpa blog sheols dolu2. mmg beza banyak la dari sekarang ini.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara memyanyi dia sdp eh. Kene dgr dulu. Dia ni cantik tp tak bape pandai becakap.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:12 PM | Show all posts
we want video....
lawa minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni klu x make up x berapa lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiquenyer diye...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-6-2021 02:48 PM
Eeewwww sorrylah. Minah ni selalu dgn cheap publisiti

Ye i pon x minat. Pelik org ckp dia cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak lawo ler pada mata aku. Hauk gilerr. Teringat pulak kes polis jumpa dadah dalam rumah dia, atas lemari cenggitu pastu lepas sebab kekonon bukan dia punya. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kalchi replied at 24-6-2021 03:11 PM
Suara memyanyi dia sdp eh. Kene dgr dulu. Dia ni cantik tp tak bape pandai becakap.

Macam sejenis pendiam iols tengoj dia nii
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:29 PM | Show all posts
Heavy makeup
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka mimi ni berlakon. Antara pelakon baru yg rupa pun ok, badan tinggi lampai, tak kayu berlakon. Iols aritu tgk citer dia jadi kekasih gelap bangla, caras laki bff dia si nad zainal.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 24-6-2021 07:26 PM
Dia ni tak lawo ler pada mata aku. Hauk gilerr. Teringat pulak kes polis jumpa dadah dalam rumah dia ...

Dgn pelakon sendu sorg lagi yg agak liar tu kan. 3 org kena reman. Kira nasib baik la lepas.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list