Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3398
View
37
Reply

"Apa Yang Buat Anda Fikir Saya Suka Dukung Heroin?" - Zul Ariffin

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Keserasian ketika berlakon sangat penting bagi menghidupkan sesebuah naskhah. Setiap pelakon ada cara tersendiri untuk membina keserasian dengan pasangan gandingannya.




Kredit foto: IG




Zul yang sering digosipkan bercinta dengan pelakon gandingannya dalam drama bagaimanapun menjelaskan keserasian tidak dibina menerusi adegan intim atau bersentuhan semata-mata.

"Sebelum ini saya sering berlakon babak bersentuhan dengan gandingan saya. Bagaimanapun, perkara tersebut tak menjanjikan apa-apa. Nak bina keserasian bukan setakat pada babak bersentuhan.

"Saya seorang pelakon dan saya akan menyesuaikan diri. Perkara paling utama, saya memang akan menghormati setiap prinsip gandingan saya. Apa yang membuatkan dia selesa dan juga sebaliknya.


Kredit foto: Curi Curi Klik



"Lain orang lain caranya. Cara bergurau juga berbeza. Kami tidak diberikan masa untuk mencari keserasian. Segalanya bermula di set. Pada saya respek adalah perkara yang patut didahulukan," katanya kepada Media Hiburan.


Kata Zul, dia tiada masalah kalau gandingannya menolak untuk melakukan babak bersentuhan, malah dia menyangkal persepsi orang ramai yang melihat dia gemar melakonkan babak mesra atau bersentuhan.




Kredit foto: Curi Curi Klik



"Saya tidak pernah melihat perkara tersebut sebagai sesuatu yang menyeronokkan.

"Jika sebelum ini saya ada melakonkan babak dukung heroin saya, apa yang membuatkan anda terfikir yang saya suka. Saya sendiri tak faham. Saya hanya mahu selesaikan babak tersebut secepat mungkin.

"Saya seorang pelakon, itu dah menjadi tugas saya. Kalau gandingan saya tak selesa kita boleh bincang dengan pengarah. Saya tahu perkara seperi ini agak sensitif untuk diperkatakan," ujarnya.




  



Nak buat macam mana lagi, bila sebut nama Zul Ariffin saja mesti dah terbayang babak mesra, dukung-dukung, kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
@Kurex sila komen bg pihak bamjul{:thief
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal uyaina mkn x menarik.. masa mula2 masuk industri nmpk ok skrg mcm hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu nak kata, dia herlok je dulu.

Sekarang ni badan bogak dah dengan berjambang penuh haritu macam sabut kelapa.

Harap2 wangi dalam love elsa ni.

Kami nak tengok perlakon wangi, herlok je yach.
Teruna kiriman langit haritu heols sangat the kepam sebab penuh sabut kelapa dekat muka. Penat nak kena mengopek ngopek untuk cari mulut nak comolot. Sampai si muka asas terpaksa kahwin dengan wak muka berlubang boleh tuang teh ais tu. Risau takut kahwin dengan cikgu nanti nak kena gigih menyikat dan mencari mulut nak comolot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam menanti februari..plg best lakonan zul n fathia..tanpa sentuhan.nmpk serasi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon asteruk letak subtitle bahasa melayu..aku dh pasang max volume pon masih x dengar jelas zulripin dgn uyaina ckp.. tak berbutir.. molot tu mcm kene gam...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg ntah datang dari ceruk mana. Mungkin dia disuruh / memang diperlukan untuk scene yg mcm tu. Cuma pelakon pompuan boleh tolak adegan2 dukung sebab tu hak anda, tapi anda garit, anda rela je pengarah suruh buat apa, anda buat. Tu tanda anda sejenis lembab, bodoh tuli. Bukan macam abg zul ripin, dia professional... Malahan berbakat dan berupa
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MsKathryn replied at 24-6-2021 12:30 PM
Apasal uyaina mkn x menarik.. masa mula2 masuk industri nmpk ok skrg mcm hmmm

Sheols ni muka tak menarik langsung untuk jadi heroine. Something is definitely off about her looks.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik dia kluar Asteruk jer. Berdialog macam Mr. universere ala2 tak bukak mulut. Bukan romantik, dah macam OKU sudahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:33 PM | Show all posts
Dah tu nak heroin dukung ko
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls suka je bamjul berlakon..mmg artis grade A dia kalau dinilai dr segi bakat..bab peluk2,dukung2, gosip2 liar berterbangan tu iolls x nk komen la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:47 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 12:44 PM
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg  ...

Hahahahahah! Dia punya bias tu kann...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:54 PM | Show all posts
That's why dalam video burung pun boleh tunjuk.
Ikut keserasian watak rupenye.
Hahaha.
Chop, lupe, deepfake
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tanya soalan susah ni?{:teatime tak dapat akak jawab. Kalau masuk dalam soalan alam dan manusia, confirm akak fail.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:22 PM | Show all posts
sbb muka pun mcm gatal
ZA ni hansem masa dgn Abby dulu2
skrg lebau nauuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal la costume designer dlm drama ni pakaikan tudung heroin mcm tu? Pastu pakai knitted sweater kat msia ni? Adoi la! Pelik nau
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:06 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 04:44 AM
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg  ...

hahahahaha! kurex dtg menyelamatkan abamjul.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 12:44 PM
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg  ...

Kurex sgt memahami zulripin ye.
Sbb pemahaman aku pun sma dr apa yg dia ckp scene tu tk kn dbuat klau pelakon prmpuan tk selesa n bleh je adjust scene tu klau plakon prmpuan tk nk buat jd mkna nya mna2 plakon prmpuan yg ada wat scene2 mesra menyendeng artis prmpuan tu selesa ye n tk kesah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 12:44 PM
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg  ...

Hahahaha bias betolll kurex
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 12:44 PM
Hmmmm kesian zul ripin difitnah.. kurex percaya je dia takde hati pun nak dukung pelakon pompuan yg  ...

Dah agak kurex mesti beking pya. Tapi iols pun setuju apa kurex ckp... Ops
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list