Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
6581
View
38
Reply

Tolak Jadi Girlfrend Produser, Adrea Abdullah Disingkir Jadi Heroin

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 11:16 AM | Show all posts |Read mode






"Adrea tahu, berapa ramai orang nak karektor ni? Awak baru lagi dalam industri ini. Ini peluang besar untuk awak, perlukan pengorbanan."



Biarpun kurang dikenali, pelakon drama Adrea Abdullah tidak mahu menjadikan peluang di depan mata sebagai jalan pintas dalam kerjayanya.


Menerusi platform Tik Tok, Adrea, 44 bercerita mengenai pengalamannya ketika baru memasuki industri lakonan ini. Dia ditawarkan watak utama di dalam sebuah drama dan akan menandatangani kontrak tersebut di set penggambaran.



Namun, ini semua dengan syarat Adrea bersetuju menjadi teman wanita produser tersebut.



       
       



Foto : IG





Baginya, itu bukan lah ajakan menjadi teman wanita tetapi lebih kepada gadis pengiring (gro).



Walaupun terkejut dengan pelawaan itu, Adrea tetap menyakinkan produser tersebut bahawa dia bukanlah wanita seperti itu. Tetapi dia berjanji akan memberikan komitmen 200 peratus untuk menjayakan watak tersebut.



"roduser tu cuma pandang Adrea dan minta balik ja. Pap! Dua hari lepas tu, dorang shoot tanpa Adrea, dengan heroin lain. Adakah perempuan itu sanggup? Wallahualam."



Kredit foto: IG




Rasa bengang dan marah tetapi ia membuatkan Adrea bersyukur kerana tidak menerimanya walaupun sudah mendapat skrip untuk dua musim.



"Sebab Adrea tak mengangkang, jadi GRO depan dia, dia boleh buang Adrea macam tu ja. Dua minggu Adrea nganga takda job lain sebab dah tolak job lain."



Foto : IG


Bagaimanapun Adrea turut menjelaskan yang industri ini bukan kejam, tetapi setiap anak seni perlu kental dan bijak. Malahan produser yang berperangai begitu pun hanya seorang sahaja pernah ditemuinya.



Jadi, ini lah sisi gelap industri hiburan yang jarang diceritakan oleh anak seni. Jadi, usah rasa artis yang tidak popular itu kerana mereka tidak berbakat, tetapi mungkin kerana tidak diberi peluang menonjolkan bakat disebabkan isu sebegini. - CARI





Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
siapakah... tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:28 AM | Show all posts
Walaupun ade jgk sekelumit hati ni nk cakap die ni nk bg tau die acah2 hot....
Tp mende ni mmg sgt byk terjadi.
For both actor and actresses.
Model pun sama.
So kene la pandai bawak diri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak  betul teh tumpah dia kat tiktok. Tapi i still tak kenal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 22-6-2021 11:28 AM
Walaupun ade jgk sekelumit hati ni nk cakap die ni nk bg tau die acah2 hot....
Tp mende ni mmg sgt  ...

Benda mcm ni Lofa pun pernah bgtau dulu dulu masa dia awal2 masuk jadi artis..tapi lofa bijak menolak scr baik...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pnh kena camni zaman dedulu hahaha. Cewah mcm la hot beno. Time umur 20 21 22 cmtu. Kih3.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
harap sheols tumpahkan terus kuah coz iols berminat nak tahu siapakah gerangan mereka2 yang dimaksudkan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat citer dia kat Ceria jadi isteri Johan raja lawak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:46 PM | Show all posts
wirazam replied at 22-6-2021 12:08 PM
Benda mcm ni Lofa pun pernah bgtau dulu dulu masa dia awal2 masuk jadi artis..tapi lofa bijak meno ...

Nope. Nope. Nope. Nope.
Xperlu mention that name.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:48 PM | Show all posts
adrea nie macam lana nordin .. i suka tengok dia bercerita pasal dunia hiburan dalam tiktok dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm Hollywood juga #metoo
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:54 PM | Show all posts
iolls x kenal sheols masa sheols tumpahkan teh dkt tik tok
tp cara sheols cerita best, buat iolls nk tau siapa produser tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap tak kenal wpun membawang byk kt tik tok
Google nama dia asik kuar cite bikini je
Mcm 2x5 je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka dengar dia bercerita. Buat iols lagi nak tahu gossip dia. Sheols ni cantik je for me. Pandai bercerita.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:18 PM | Show all posts
i baca dorang speku tokey pasaraya. hint : producer & hero
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
labusayong replied at 22-6-2021 01:18 PM
i baca dorang speku tokey pasaraya. hint : producer & hero

Uncle Danish ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:02 PM | Show all posts
usahkan artik dan model.kita orang yang biasa ni pun merasa dan melalui perkara begini.
di office lama i dulu ada satu senior manager ni minat kat i.dia ni jenis tabur duit kat mana2 perempuan dara dlm company tu. ajak i keluar banyak kali.mula2 i ingt perkara gurau.lama2 i dpt tahu dia tu mmg jenis suka angkut anak dara dlm office tu.sejak i reject nak jadi scandal dia. setiap kali ada meeting dia akan target i.sampai kawan2 i pun sedar dia ni jenis personal attack.malu kena reject i kot.sebab semua nya terpaku layu dengan dia...............tahik...................
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
missycutie: siapakah... tak kenal


Yang jadi mak elly dan epit kalo x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
labusayong replied at 22-6-2021 01:18 PM
i baca dorang speku tokey pasaraya. hint : producer & hero

tak terkejut. biasa muka acah2 baik lagi tawadok ni yg ramai jah*t  

dah tahu producernya nk tahu pelakon nya pula
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:44 PM | Show all posts
Mention je lah siapa producer tu. Takde lah orang lain jadi mangsa lelaki hidung belang ni.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list