Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18273
View
154
Reply

"Untung Bakal Suami,"- Bergaya Di Rumah, Bentuk Badan Intan Najuwa Dipuji Cantik Langsing

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2021 04:36 PM | Show all posts |Read mode
PKP semua orang duduk rumah bermalas-malasan, kadang-kadang pakai baju tidur sahaja.


Tapi tidak buat Intan Najuwa sebab dia memilih untuk bergaya walaupun berada di rumah sahaja.




Foto: IG




Di Instagram dan TikTok, pelakon ini ada memuat naik video menggayakan beberapa persalinan.


Fuh memang menarik semua bajunya, warna pun terang-terang dari jauh orang dah nampak kecantikannya.


"Which one your favourite colours," tulisnya sebagai kapsyen.




  



Bukan hanya pakaian yang menjadi perhatian, malah badan Intan yang langsing turut menjadi bualan.


"Cantiknya bentuk badan dia. Ni masa aku remaja dulu sewaktu usia 20-an. Sekarang susah nak turun selera besar."


  



  



"She looks confident in red.


???Ya Allah, pinggangnya kecik benar."


"Body cantik pakai apa pun cantik."




  



  



  



Untunglah siapa bakal suamiya nanti. Pandai bergaya belaka, tak jemu mata memandang, kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suka dia ni, ada aura Mahal n heroin, sbb ramai lg cantik dari dia mcm Puteri aishah tu semua tp ntah tak de aura mahal tu, tak berapa kemas
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tk makan nasik ke ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu keliru dia dgn elvinna
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:19 PM | Show all posts
dia ni anak orka ke? rasa blakon pun kurang...model? pun cam kurang..anyone can clarify on this?. Bag all branded level kayangan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:21 PM | Show all posts
rambut intan mmg cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Beg branded tu ori ker? Hikhik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wirazam at 18-6-2021 06:28 PM

Lawa sgt dia nih...dah mcm org org kayangan Dan puteri raja...Mohon masuk kelas nyanyian ye dik...baru lengkap CV ko as artis serba boleh...rupa ko mmg dah cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 18-6-2021 04:39 PM
Dia tk makan nasik ke ...

Frame dia memang kecik dan dia pun kuruih kecik molek.
Berat maybe 38 ke bawah ni.
Umur pun muda lagi kan nikmati laa kekecikan pinggang secekap ini puas2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik betoi si Intan ni.Badan lamsing, rambut kepok, fashion tip top!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis perempuan favorite kurex
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah dia penthouse ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:06 PM | Show all posts
Teringat jaman awal 20an body member mmg terletak n slim cam sheol. Pakai jeans bontot pejal
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik sgt ni. Harap cerah n rambut kepok2
Kalau montok sikit lgi lawa. Curve dia dah ada sbb pinggang dia x terlalu straight
Yg penting x kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:08 PM | Show all posts
cheezel replied at 18-6-2021 06:48 PM
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin

sheol kena renovate muka sikit bagi nampak matured macam margot robbie. padahal margot muda dari rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai bergaya intan najuwa ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dara muda.belia memanglah mantul body kecik kurus..tapi motif dia catwalk ala model paparazi??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mkn la sikit dik. Tu bukan lawa tp keding sgt2. Kepala besar. Up sikit lg dlm 5-10kg mesti montok
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:30 PM | Show all posts
sesi tayang menayang..dh kepot nanti tak selera plak nak tayang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list