Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
38305
View
340
Reply

Siapa Fazura - Neelofa di mata Viviana. Viviana berkongsi pengalaman bekerja bersama 2 figura tersohor negara.

[Copy link]

Author: pemula       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2021 01:39 PM | Show all posts |Read mode




Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekk pondan mana pulakk innehhhhh???
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.  Apa hjh bt sampai mak ponen ni sentap sgguh ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerlasss kau vee........tu je aku nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Viviana kembali la pada fitrah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan ni selalu dpt job darinkak fake so agunglah kak fake hahaha sbb kak fake mmg gang pondan.. So x fake la depan pondan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia berlubang2 kalau X makeup
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
satu malaya pun tau perangai bangsat celaka neelofake.. takpayah explain pepanjang terbentang segalanya perangai neelokap satu keluarga yang sungguh lahanat dan celaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas derma katil dpt title tersohor ye

tersohor waklu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
"kalau lembaga itu lalu" hahahahha lembaga ni ala2 penampakan hantu ke hapee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang hajau panggil mek katil lembaga.. hahahahha.. mengekek2 iols gelak





Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazura kalau tgk geng2 diaa semua ponen2... Bertabah la FA berada dalam circle itu...  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka viviana ni. x silap org ckp dia bukan pondan, dia cuma drag je.i ada tengok temubual dia dgn zarul umbrella tu. Buka mulut nampak berisi, ayat teratur. Bukan mcm pondan lain, bukak mulut dok sebut bur bur pepe pepe. Dia ni ok la mcm boleh diterima
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Vee ni rupa dia kalau tak pakai rambut pelesu n mekap camne ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati hitam bley tutup dengan jubah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa walaupun Lopak satu femli tak semenggah gak tapi fake kan ratu kepada segala bapuk pondan di Malaysia inih?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:02 PM | Show all posts
Berapa ramai la ponen terhina dgn jah ni. Kalau fam aku tengok kak viviana ni pun kena ceramah gak. Sebab org terkejut what kind of life vee lalui sampai mengumbah ciptaan blablabla yang dah sah berdosa. Org cop bad vibes
So mak drag vee takyah terhina sangat. Bergaul je dengan puak yang tau dakwah dgn berkesan.
Jangan jadi doktor amelina daun pisang cerca ummah dari zimbabwe
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni jadi lelaki pun hemsem jugak.. Gambar raya tahun ni rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:11 PM | Show all posts
fazura memang baik, dari i kecik dah nampak dia ni walaupun pierre andre tu ada aids dia ok terima je orang lain ada ke macam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:13 PM | Show all posts
aku terhibur pulak ayat dia last tu, "maksum... maksum kauuuu." *sambil minum air macam Queen*
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list