Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
96164
View
1034
Reply

[BRF] Istana Bawang 16 - Meghan vs Buckingham , still !! ...Lilibet who ?

[Copy link]

Author: adelea    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2021 01:51 AM | Show all posts
#testingthewater
#trialballoon









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:56 AM | Show all posts
First photo of baby Lili has been released...




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
emptybotol replied at 17-6-2021 12:04 AM
Check innnnnnn

Welkam welkam
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:02 AM | Show all posts
mean girls!



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 12:27 AM
Mmg takde baby Lili nye official birth announcement, just acknowledgement from the family via socm ...

Yg cambridge siap ada sign doctor bagai ......saksi the baby come from catherine body ..

Yg sussex ni kuar kot mana ...
Bantal je pon hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 12:34 AM
Smeg takkan join Diana's statue unveiling event tu, told ya dia takkan berani balik UK after everyth ...

Ada baca kat mana tah hati tu .. katanya dia nak join , sbb kuin suruh balik christening for Lili sekali ..

Tapi berani ke pmpuan gila ni nak balik UK nak hadap muka2 yg dia kata racist tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 17-6-2021 12:44 AM
Sah ler tak dijemput pun. Buat ler alasan baru lepas 'beranak'


Dia kata dia di jemput balik oleh kuin sbb nak christening baby lili..

Dok bagi alasan masih relevant nak balik UK
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 12:53 AM
entah2 Harry pun taknak sheols dtg, boleh laaa heols reunite dgn the "attractive blonde" lagi seka ...

Ahahahaa .. baru la achik smeg meroyan kat montecito ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 17-6-2021 02:18 AM
snazzydaisy replied at 17-6-2021 01:17 AM
Lilibet is a power play many will recognise

Names are personal and the Sussexes misappropriatio ...


Bukan umah brit je yg furious dgr nama Lilibet tu.... masa i dgr my mom ckp berita pagi tu , nama baby lilibet .. my mom pon terkejut bila i ckp aikkk kuang ajar nyerr meghan nihhh

Serius la ..masa dpt tau dia pakai nama lilibet tu .. iols yg bukan kuin pon rasa macam di sepak2 muka ni ..what ??? .. ... Ko dah takde nama lain ke saitonn ... Mmg dasar cheap publicity

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 01:40 AM
Allegedly... they don't have the baby!!!

Sejarah berulang kembali  ...

Patutla charles suruh cerai je ...
Setakat lady D yg pilihan PP and QE pon kena cerai ... Ini setakat Z list actress ...

Cerai aje la harry oii ...
Ke bini ko dah minyak senyonyongkan kau..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 17-6-2021 02:23 AM
adelea replied at 17-6-2021 02:09 AM
Dia kata dia di jemput balik oleh kuin sbb nak christening baby lili..

Dok bagi alasan masih ...


Menipu ler sgt dijemput balik Baby tu lahir pun takde saksi. Bab pregnant pun diorang tak boleh nak sahkan. Bertuah ler sgt panggil balik utk christening. Panggil balik beranak kat UK lagi masuk akal sbb nak sahkan baby tu lahir dpd perut dia

Lagikan kelahiran archie yg sah2 masa tu diorang kat UK pun BRF tak boleh nak sahkan. Inikan pulak baby yg lahir kat US.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 01:56 AM
First photo of baby Lili has been released...

Baby tu sebenarnya x wujud pon kan....
Psyco nyer life harry dgn mekgan ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 17-6-2021 02:21 AM
Menipu ler sgt dijemput balik Baby tu lahir pun takde saksi. Bab pregnant pun diorang tak bol ...

Tu la pasal .. spin selagi boleh ...
Membohong selagi boleh ...

Apa smeg malu ka doktor di raja nak tgk poen dia masa nak beranak .. tu yg x mau bagi royal doktor jadi saksi masa dia beranak ... Muehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 12:40 AM
hanya yg pernah melalui pengalaman yg sama aje yg akan memahami...

Kesian plh tgk countess sophie...npk sgt sheols syg sgt dgn in law compared dgn mekgan yg x tau bersyukur & family sendiri pn huru hara. Kate & sophie mmg kesayangan brf & kita org luar pn boleh tgk dorg mmg npk mcm org baik2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik.. kekeke~

Aiolzs jrg nak ikut benang royal sbb byk bs...tp megan masuk dlm royal mmg big no-no...nampak problematic and downgrade terus royal brit

Kalau pilih nicole Kidman ke, Angelina jolie ke ai ok laa,nampak queen material..hihihi..megan who?so cheap
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 12:27 AM
Mmg takde baby Lili nye official birth announcement, just acknowledgement from the family via socm ...

Sbb bkn kat tanah brit.. pastu royal doctors takde utk sahkan kelahiran
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 17-6-2021 01:40 AM
Allegedly... they don't have the baby!!!

Sejarah berulang kembali  ...

This sounds legit to be honest. Harry tu imbecile so we can expect hes the one doing the drug n alcohol, tengok gaya heols sanggup menipu ngan mekgan. Such a lowlife hanging onto his late mothers fame.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:01 PM | Show all posts
giler btl kan.2x beranak takde pengesahan.beranak  sendili2 lah ni..kate bersalin penuh penghormatan gitu.mau lawan kate pun beragak lah..ni sendili cari pasal sendili tanggung lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 17-6-2021 09:04 AM
Sbb bkn kat tanah brit.. pastu royal doctors takde utk sahkan kelahiran


Archie pun kalau ikutkan takde royal doctors pun sng saksi tapi ada ler jugak official announcement sbb lahir kat UK koy dan heret meret masih lagi senior royals. Kalau tak announce kan pelik pulak walaupun announcement setakat ala kadar takde signatures dpd royal doctors. BRF sendiri pun tak dpt sahkan bab beranak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 17-6-2021 08:19 AM
Menarik.. kekeke~

Aiolzs jrg nak ikut benang royal sbb byk bs...tp megan masuk dlm royal mmg big  ...

Masalahnye taraf Angie, Nicole, Anne Hathaway etc tak pandang pun putera spare tu

Dapat ler pelakon sendu tua. Dah taraf mcm tu je kot yg hadap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list