Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
36707
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Minggu2 yang talak ong buat tokri
Lepas satu,satu kontrobasi
Ceduk daripada Twitter uoll.

Perkongkian daripada seorang pengguna twitter https://mobile.twitter.com/farhanzulkefly

Ini rancangan Pung Pang Rizalman Raya 2021. Kru pakai mask, artis seorang pun tak pakai. Duduk rapat dan siap bersuap lagi. Apa cerita ni?

Rakyat kena patuh penjarakan sosial sejak 18 Mac 2020. Mask pula wajib pakai sejak 1 Ogos 2020. Takkan rakaman sebelum Covid-19 pulak.
Posting tersebut mendapat 1.4k retweets
IMG_20210615_161407.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Burong_Hantuk at 16-6-2021 06:57 AM

Macam2 issue Yang netizen bangkitkan...termasuk result SPM Umar Yang X berapa nak helokkk!!!

Itulah..lain Kali Jaga sikit mulut celupar Tu nokkk...idup tak payah angkuh...X memasal anok2  Tu kena kecam sekali

IMG_20210615_161816.jpg
IMG_20210615_160255.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Burong_Hantuk at 15-6-2021 04:35 PM

Keluarga bahagia...gittewww
IMG_20210615_161945.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cancel ponen kertu dress 15k design so so habis habisan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan lupa ramai2 pakat support beli beg mengkuang RIkote untuk kayakan heols lagi. Boleh la dia semakkan lagi rumah dia macam hutan simpanan tu. Dari kena demam denggi boleh dia upgrade kena demam kus kus pulak sebab duduk dalam hutan istana jambatan pulau pinang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Well well well
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk delete IG dia ke.. sebab tgk display photo tukar photo emoticon dh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Unfollow. Unfollow.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha teruk kena latam dgn haters..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
krieysa replied at 15-6-2021 04:35 PM
Dia nk delete IG dia ke.. sebab tgk display photo tukar photo emoticon dh...

Tu marketing strategy jer uoll..heshe X boleh idup Tanpa IG...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pindah mana dah ponen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:41 PM | Show all posts
letih nak baca bab2 ni lagi.
artis ke netizen ke sama je. ada je rakyat2 yg beraya berkumpul tak de jarak sosial dan tak pakai mask time raya tu.
tapi dah ko tengah buat rakaman tv....ikut la SOP yang ditetapkan.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 15-6-2021 04:40 PM
Pindah mana dah ponen ni.

Ada 2 teori...
Pindah IG baru
Dada dah pindah Umah sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia suruh cari ig private dia sendiri.. aduhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:42 PM
Ada 2 teori...
Pindah IG baru
Dada dah pindah Umah sendiri...

Cinderella cuti pun ponen dah merempan tunggang terbalik rumah. Kalau dada pindah keluar, mau gila isim mcm iqram


Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:52 PM | Show all posts
Didoakan semoga mereput!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok ri kena lagiii..haaaa masukkk.. berjemaah semuaa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah nk delete acc dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendapatla dah cari pasal sgt khueennnnsstt
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 15-6-2021 05:05 PM
Dia dah nk delete acc dia.

ada acc baru tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list