Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5568
View
56
Reply

Enggan Dicop Artis Kayangan, Kamal Adli Tangguh Nikah Tapi Kalau Tak Surut Juga...

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2021 01:10 PM | Show all posts |Read mode
Menghormati Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Kamal Adli dan Uqasha Senrose menangguhkan perkahwinan mereka.


Jelasnya kepada Kosmo!, dia tidak mahu bernikah secara dalam talian kerana mahu majlis kahwinnya menjadi satu peristiwa yang akan dikenang sampai ke akhir hayat.




Kredit foto: IG



"Kita tangguh dahulu (perkahwinan) kerana tak mahu nanti ada isu-isu berbangkit. Kita hormat lockdown, bila dah dibenarkan merentas negeri (yang saya pun tak tahu bila), kita akan kahwin seperti yang dirancang.

"Sebab apa? Sebab, kita dah bayar semuanya. Memang tak boleh pull out (tarik balik) duit.

"Tak naklah nikah online ke apa atau yang boleh datang 40-30 orang. Apa yang nak dikenang nanti. Pada waktu sama, kita hormat lockdown dan tunggu kes Covid-19 negara reda," katanya.


Pasangan selebriti itu merancang melangsungkan majlis akad nikah dan resepsi di sebuah pusat peranginan tanah tinggi terkemuka bergantung kepada situasi pandemik Covid-19.




  



Nampak gayanya, kalau jumlah kes harian masih tidak surut, Kamal dan Uqasha akan melaksanakan apa yang wajib dahulu.

"Kalau tak disebabkan lockdown, saya dan Uqasha nikah minggu depan rasanya. Patutnya minggu depan kami nikah.

"Kita hold (tangguh) dulu tengok macam mana situasi Covid-19 negara. Kita hormat kesusahan orang lain sebab macam saya cakap tadi, tak nak orang cakap artis kayanganlah atau benda-benda macam itu.

"Kalau lockdown ini berlanjutan panjang sangat, saya mungkin akan memilih buat apa yang wajib dahulu iaitu bernikah. Sekarang ini, kita tangguh dulu dan tengok macam mana keadaan," ujarnya.




  



Semoga segala urusan berjalan lancar dan majlis perkahwinan Kamal dan Uqasha akan dikenang sehingga ke akhir hayat tanpa kontroversi. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin je la yang wajib dulu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tunggula ko qasha sampai jd ungka.jantan ginibmmg suke delay.. nasib intan dpt pucuk muda. pkp ke ape tetap nikah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:32 PM | Show all posts
Xpe.
nnt leh buat video lg
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nk bt dekat bukit tinggi ek? mcm krisis tan. syiokk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah je la dulu. Setelkan yang wajib. Jantan ni pongggg.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah je la dl
Nnt dah reda covid ni, buat la majlis
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok baiklah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:34 PM | Show all posts
tunggula sampai mereput kamal
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Niat nak menghalalkan hubungan tu bagus dah. Tp dua2 dah basi jadi segera la nikah k. Nanti covid dah reda buat la kenduri 7 hari 7 malam takde sapa kesah. Duit korang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:42 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 14-6-2021 02:35 PM
Niat nak menghalalkan hubungan tu bagus dah. Tp dua2 dah basi jadi segera la nikah k. Nanti covid da ...

betul tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn lps ni putus sudah.. masing2 pun pegang rekod kasanova
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 03:38 PM | Show all posts
nordin84 replied at 14-6-2021 03:35 PM
jgn lps ni putus sudah.. masing2 pun pegang rekod kasanova

doa yg baik2..biasan doa tu melantun pada sipendoa..moh doa baik2
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Somehow aku rase kamal ni blum fully lupakan intan,first love kan,well bak kata lagu alyah tak mungkin kerana syg cuma kdang aku terkenang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 14-6-2021 04:13 PM
Somehow aku rase kamal ni blum fully lupakan intan,first love kan,well bak kata lagu alyah tak mungk ...

Sejak bila intan first love kamal
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:20 PM | Show all posts
hmmm...dia ni jenis yang suke delayed nikah eek
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nikoh je la dulu, kenduri tunggu buat skali ngan  akikah anak  
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 14-6-2021 04:18 PM
Sejak bila intan first love kamal

Bukan ke weii?adeii sbb aku pnah baca dulu2 kamal bg tau intan first love die
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 14-6-2021 04:49 PM
Bukan ke weii?adeii sbb aku pnah baca dulu2 kamal bg tau intan first love die

Before intan,  kamal couple dgn shiera (bini zahiril adzim)  

Before shiera,  kamal couple dgn mungkin senah,  tipah,  minah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 14-6-2021 04:58 PM
Before intan,  kamal couple dgn shiera (bini zahiril adzim)  

Before shiera,  kamal couple dgn  ...

Propa sungguh first love kekdah nye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list