Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15769
View
359
Reply

"Bonda Pun Seorang Wanita" - Prof Muhaya Dah Minta Maaf Isu 'Buat Bodoh-bodoh'

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 11:02 PM
Tak payah lah nak bonda bonda tu! Ko bonda bonda dengan anak beranak dah lah!

Kan...so geli...yucks
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 11-6-2021 01:24 PM
Dah lama ke dia bahasakan diri dia bonda?
Ke baru sebab kes ni?

Baru lg.sejak berguru dgn miki mos dan amik talib ntah sapa2 tu jd PA dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
isbritneybich replied at 11-6-2021 10:23 AM
influencers yang kantoi ni selalu la nak cakap klip lama, disunting jadi pendek. um yeah, kalau disu ...

Sendiri snapshot bhgn mengundang kecaman.. Pastu sendiri ala2 play victim acah netizen salah paham.. MO serupa dgn jah. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:07 PM | Show all posts
bonda? sejak bila ko beranakkan weolz
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 11-6-2021 10:05 AM
Tu sbb aku x nak wat lasik ngan dia selain rega kayangan walaupun kekdah dia lain relexsmile katan ...

Uish biar betul. Aku ni beranak takde rezeki normal. So mmg cakap kat dr tu sy ni banyak dosa agaknya sbb tu beranak pun payah. Then dr tu cakap tak baik cakap macam tu, tak baik buruk sangka dengan tuhan. Dr tu indian ok,non muslim tapi tak judge orang
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_chipmunk replied at 11-6-2021 01:44 PM
Belajar tapi takdalah agama mengajar orang untuk fanatik dengan individu kan. Opss sorry hati berk ...

Yg fanatik itewww siapa? yg tak sepemikiran dgn peabrain kau?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 11-6-2021 12:01 AM
Eww geli berbonda2 nih... taktik mak mertua kassim selamat lettew

takpe makcik ada ramai lg  ...

Aku yang jantan pun menyampah dgr apa dia cakap..hahahahahaah perasan serba serbi dia bagus je muhanat tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namr at 11-6-2021 02:20 PM

Bonda konon choiii..bonda byk keladak adalah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-6-2021 10:56 PM
Duk buat bodoh2 macam ni makin bertambahlah bewak.

Berapa ramai je lelaki yg bini buat bodo bodo dan dia terus bertanggungjawab. Selebihnya bini buat bodo bodo ada je yg perbodohkan lagi bini. Kalau bini buat bodo2 suami bagus dan masih jaga isteri dengan baik bersyukurlah, itu rezeki. Mungkin belum masa Allah nak uji. Ada pulak yg mendabik sebab buat bodo2 lah mereka banyak beruntung.

Lepas ni terkenal lagi Prof. Dulu dia pernah komen masa zaman Najib jadi PM, barang harga naik dll kita kena terima dan sabar...hurmm, charge lasik je dah berapa? Belum lagi talk dalam TV dll boleh cakap macam tu dekat rakyat, awak ke mana2 duduk belakang driver yg drive. Rakyat marhaen berebut naik turun lrt, naik moto. Start tu tak nak dah tengok talk dia.


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau kat fb, pemenat dia ni dgn dewabit mmg tak boleh langsung ya org bg pendapat. pemenat pula suka la nak ckp org bagi pandangan berbeza ni lupa diri la, kawen mat saleh , belajar pandai2 bodoh tak tahu kiasan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:36 PM | Show all posts
Mak mertua aku kata ni dia punyer caj kt klinik matanyer mahal nk mampus.. utk org marhaein macam mak mertua aku memang tk mampulah..

memang tk brp suka tgk dia buat talk dlm program tah apa tah dlm astro dulu.. ckp cam bagus2 je..tk minat nk dgr..kl nmpk muka dia memang aku tukar channel..haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:37 PM | Show all posts
tukul replied at 11-6-2021 12:14 PM
tahun ni 2 kali terguna metafora ye...2 kali terkejut netizen dan pakar2 kena tegur...kena audit dir ...

hahahhaha

ya betul
asik suh netizen audit diri tak abes2

so skang sila audit diri tu ye prof.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 11-6-2021 02:15 PM
Bonda konon choiii..bonda byk keladak adalah

Bonda keladak

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 02:37 PM
hahahhaha

ya betul


Audit sekali berapa banyak keladak pekat likat dalam diri bonda M tu. Agak2 berapa kilo?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:43 PM | Show all posts
ctkusiam replied at 11-6-2021 02:36 PM
Mak mertua aku kata ni dia punyer caj kt klinik matanyer mahal nk mampus.. utk org marhaein macam ma ...

kalo bab mata tu aku ok jah
sbb tu profesional fee dia...
so mahal pon mcm standard je ngan opto lain

yg aku tak puas hati ni
telekung 697 ringgek
kira package khusyuk guarantee jannah ke 7
ke macam mana?????


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat mak kawan ikawan i selalu terasa mak dia cakap pasal dia x kawen kawen
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-6-2021 02:38 PM
Bonda keladak

Code name beliau sekarang bonda keladak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:49 PM | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 02:43 PM
kalo bab mata tu aku ok jah
sbb tu profesional fee dia...
so mahal pon mcm standard je ngan opto ...

Hahahah tudung pun dia jual kan mahal juga rasanyer.. tah apa pesyen tah.. memang tk berkenan pun..tp ada je yg suka kan..haha

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 02:43 PM
kalo bab mata tu aku ok jah
sbb tu profesional fee dia...
so mahal pon mcm standard je ngan opto ...

Betul.. professional fee tu kita xleh pertikai..itu ilmu kepakaran dia...
Tp bab jual telekung bab jd ustazah bab jd pshycologist tu mmg x patutttt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajala nak tepek.. Food for thought

IMG_20210611_145017.JPG
Ni laki eh yang tulis.. Hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list