Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
443
View
8
Reply

IDEA BUSINESS DROPSHIP

[Copy link]

Author: imissmyseoul    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Forumers yang berpengalaman buat business dropship, boleh share tips business ni & cara cari supplier?

Macam nak buat tapi takde idea nk ds apa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-6-2021 07:41 PM | Show all posts
tt nak jual apa? kalau nampak mana mana produk u suka or rasa boleh jual u terusla contact seller tu and tanya boleh tak nak jadi agent ds.

kena selak selak ig, fb and segala online portal seller and cari produk yg senang jual org mampu beli and yeah kerap digunakan ke makan ke pakai ke

good luck
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-6-2021 07:41 PM
tt nak jual apa? kalau nampak mana mana produk u suka or rasa boleh jual u terusla contact seller tu ...

Tengah survey produk lagi..tq Mod
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:36 AM | Show all posts
imissmyseoul replied at 7-6-2021 09:46 PM
Tengah survey produk lagi..tq Mod

10 years ago i started dgn jual handbag buat ds..just nak tgk how it goes slowly i explore la apa apa yg sesuai. so now kaka stick to one aje...but i x buat dah ds infact i ada my own ds group cuma dah lemau dah group tu sbb k dila xde amek barang dah..kadang kadang je if terasa nak jual...so jgn ikut la bab ni, since im working.

but if u nak seriously earning extra mmg kena explore macam macam its like phase pertama ni kena ada banyak test market ..cuba jadi ds jual chocolate bar ke cake ke apa apalah , bismillah ok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 9-6-2021 10:36 AM
10 years ago i started dgn jual handbag buat ds..just nak tgk how it goes slowly i explore la apa  ...

Baikk...saya akn dgr & ikut nasihat Mod..Mod skrg buat business apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada kerja tetap tapi rasa nak tambah extra income..taknak bergantung dgn satu income je in case apa2 jadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
imissmyseoul replied at 9-6-2021 03:11 PM
Baikk...saya akn dgr & ikut nasihat Mod..Mod skrg buat business apa?

business hamper je tapi pun hanya raya.. x buat apa dah sbb keje.. but suh adik buat air coffee yg jual kat food panda tu... tapi xtaula dia buat ke x tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by imissmyseoul at 9-6-2021 03:24 PM
adila39 replied at 9-6-2021 03:16 PM
business hamper je tapi pun hanya raya.. x buat apa dah sbb keje.. but suh adik buat air coffee yg ...


I see..mesti bisnes kencang mod ni wpun Raya je buat..Mod byk pengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:33 AM | Show all posts
Edited by adila39 at 11-6-2021 10:34 AM
imissmyseoul replied at 9-6-2021 03:18 PM
I see..mesti bisnes kencang mod ni wpun Raya je buat..Mod byk pengalaman

mod dah tua so okayla tu, kalau mcm u mesti muda lagi so time ni la nak explore itu ini...mod pun mcm u jugak dulu ...alhamdulillah tak la kaya raya but okayla alhamdulillah just something yg kita buat bila kita suka..mod pun dah lalui apa u bakal lalui so kena sentiasa chill, rileks and open up and rileks je jika ada apa yg buat u tak suka..figure out...listens and always explore..kita x perlu kaya raya but think smart...so kita ada duit lebih sikit itu and ini and always be good to everyone and urself pastu doa selalu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list