Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
1986
View
21
Reply

4 Pelakon Lelaki Yang Kekal Relevan Bagi Watak Hero

[Copy link]

Author: Mulotkoyak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Mulotkoyak at 6-6-2021 07:55 PM

Tadi kita baru sahaja bincang mengenai pelakon wanita yang masih top dan bujang di Malaysia. Bagaimana pula dengan senarai pelakon lelakinya dan masih bujang pula?

Mari kita senaraikan:
1. Zul Ariffin
Berbadan sasa dan menjadi hero untuk watak yang memerlukan berlawan beliau adalah orangnya. Setiap naskahnya banyak kelainan.

2. Remy Ishak
Beliau satu-satunya pelakon yang versatile, boleh menjadi romantik, antagonist dan kelakar.

3. Ben Amir
Jangan dipandang sebelah mata. Hero yang bakal menyinar tidak lama lagi dan menjadi pelapis hero-hero tua nanti.

4. Hun Haqeem
Pelakon yang berasal dari borneo ini memang semakin menyerlah. Bakatnya mula digilap melalui lakonan Kampong People ini berkemungkinan akan menyerlah bagi beberapa tahun akan datang.

Bagi korang siapa lagi lelakon lelaki bujang yang boleh diketengahkan dan tidak kayu?
IMG_20210330_150645_730.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2021 04:22 PM | Show all posts
Hisyam Hamid
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukri yahya mana
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk tu kena adjust kut ...letak bujang. Kalau tak aku balik2 akan pilih Fattah Amin jer lah....sebab aku tak tengok yg lain....hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Faizal husain x msk list? Ttp jd sebutan wpon gila2 remaja suma pelakon kayu sekayu kayunya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 6-6-2021 06:40 PM

Udah drama/filem kita semua cam citer kul 7 camtu....mana nak letak 'grandpa' cam stallone,b.willis,arnold..jadi hero.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Zul ni lakonan heol ada dynamic. Tapi kat malaysia ni mmg payah nak dapat naskah2 power. Byk cintan cintun stagnant jer.

Cer bagi heol watak macam Ted Bundy.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 6-6-2021 06:16 PM
Faizal husain x msk list? Ttp jd sebutan wpon gila2 remaja suma pelakon kayu sekayu kayunya.

I pun nak suggest faizal hussein gak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols masih stuck dengan hero hitam putih, 80s & 90s. Hero masa kini iols tak mampu nak ulang tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hun haqeem,syafiq kyle
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I suggest kamal adli...sbnrnya ada je drama2 yg best yg iols penah tgk...yg lari dr megah holdings la...miting biliyun2 la... Drama "Hati Yg Tersakiti"..one of yg lari dr drama2 beshe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam beto.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku approve remy ishak je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bront Palare hebat berlakon mcm2 watak. tapi jarang dpt watak hero..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ben amir ni best masa citer sweet dreams je... Bila citer lain adoiii lembam selembamnya ...
Citer best terus jadi selow and suram sbb ben .. sodiasss ..ingatkan after SD .. he changed..


Rupanya lakonan masih begitu  
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk bujang jek ke. kalau tak bujang Bront tu dah boleh jadi gred A. Kena tgk dia dlm The Bridge. Best wo. Menang award lagi. Kalau tak bujang Kamal Adli tu pun ok. Akak suka dia dlm Black.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvin chong mana.iqram dinzly mana?? Hahah
Nazim othman???syafiq kyle
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols vote aedy ashraf.. iols rasa dia antara pelakon muda yg dapat karakter warna warni sepanjang pembabitan kerja dia..

Kl nak cerita jiwang cintan cintun iols go for yg muka stok2 khayalan mcm hun haqeem tu.. hehehe

Btw tt, drpd thread sebelah, awat letak gambar tak berkaitan? Ke ada metafora di situ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bront palarae la..sangat memukau lakonan nya..Bam Julripin pun boleh la kalau berlakon best juga..Abam wemey juga la.. lakonan sampai ke hati..tak lupa beto pelakon gred A
Abam patah pun bole la..dah tak kayu sgt kan
Eh terbanyak pulak pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:35 PM | Show all posts
bangunan apa ini
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list