Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
5959
View
54
Reply

[Cinta] Cinta yang dipendam sejak zaman sekolah

[Copy link]

Author: Nurizon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
conclusion, silap tt tak confess drpd zaman skolah... tak gentle.. Haha.. patut awal luah kan jer kalau dh minat kat someone.. bab dia nk reject ke apa tu blkg citer... pastu tt ni kaki stalker, dan jeles x kena tmpt bila dh tau someone dah ada org lain...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:38 PM | Show all posts
rizal7 replied at 6-6-2021 11:26 AM
conclusion, silap tt tak confess drpd zaman skolah... tak gentle.. Haha.. patut awal luah kan jer ka ...

exactly... confess je laa awal2.. cut the crap... kalo dia accept, rezeki lah, kalo kena reject so what? there's nothing to lose pun dalam hal ni.. senang nak move on.. clean cut... penat tau layan emosi bertahun2 ni... waste energy, time, talent, opportunities.. maybe jodoh TT ngn orang lain.. and kat luar sana ramai je wanita2 yang helok, maybe better dari segi perangai, thinking wavelength, kot ye rupa maybe kurang lawa takde keturunan arab pun... utk serasi menjadi pasangan hidup ni byk lagi benda yang perlu explore...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:55 PM | Show all posts
sebagaimana forumer2 lain ckp, ini TT punya first love..

kpd wanita2 luar sana, lelaki yg paling suci adalah lelaki yg ada first love dlm hatinya...sekiranya di tolak atau di reject...kesucian itu tiada lagi pd dirinya...first love ini ibarat selaput dara bagi lelaki...

kpd lelaki, first love do exist...but be careful who is your first love...sangat beruntung kpd wanita2 yg dpt memiliki first love lelaki...

kalau wanita tanya apa itu keterunaan lelaki, jawabnya adalah first love...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:04 PM | Show all posts
ifanonline replied at 6-6-2021 02:32 PM
at least you are lucky to feel the pleasure of orgasm sexually...some people just name orgasm thro ...

korean drama??? i tak minat watch "korean"  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjang btul cter tt..
Xleh fokus dh yg hujung2 tu..
1st love ni rasanya smpai bila2 xleh lupa..
Tp baca dr ats tu..ppuan tu mmg xsudi rasanya..
Kdg2 org yg kte nak ni tak semestinya terbaik utk kte..
Allah bg apa yg kte perlu bukan yg kte hendak..
Tt dh 25thn kn..slow2 la lupakn dia..buka hati pd org lain..
Ada ramai lg yg lebih baik dan sesuai utk tt..
Tlg jgn terbawak2 sgt prasaan smpai makan masa bertahun2 ok..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 6-6-2021 02:32 PM
at least you are lucky to feel the pleasure of orgasm sexually...some people just name orgasm thro ...


Kesian anak at tender age of 8 tahun dah witness perceraian mak ayahnya...apa perasaan anak agaknya bila tahu maknya yg ceraikan serta menyah nyahkan ayahnya .....hanya kerna tak cukup dapat orgasm....hence rumahtangga tal bahagia...

patutla tak dapat full custody anak iteww walau cuba menjahat jahatkan bekas suaminya...

ini la sandiwara dunia doh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:34 PM | Show all posts
stingerbaik replied at 6-6-2021 04:44 PM
Kesian anak at tender age of 8 tahun dah witness perceraian mak ayahnya...apa perasaan anak agak ...

mungkin suami beliau mempunyai saiz micropenis? kasihan anaknya itu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 6-6-2021 02:38 PM
exactly... confess je laa awal2.. cut the crap... kalo dia accept, rezeki lah, kalo kena reject so ...

tapi ada certain org, love at first sight ni mmg killer, mean dia fall in love kat sumbody tu, tapi dia pendam jer, tak luah luah... makan tahun... hehe, kira drama panjang citernya... cinta sebelah pihak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:20 PM | Show all posts
stingerbaik replied at 6-6-2021 04:44 PM
Kesian anak at tender age of 8 tahun dah witness perceraian mak ayahnya...apa perasaan anak agak ...

tak perlu spin cerita mengarut ok... hadhanah anak pun i sendiri yang file kan...  supaya joint custody, both sides dapat equivalent masa... now MCO mmg PDPR fully dengan i apadehal~~ hanya orang yang tahu amanah menjaga anak dan ada tanggungjawab dan faham undang2 je tahu manage dgn cara yang betul...
i am very happy and content with my life right now... dapat jumpa soulmate, my best friend as my husband, dan dapat inlaws yang baik alhamdulillah

takde keperluan i nak kutuk my ex husband or ex in-laws.. lantak depa lah..  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:22 PM | Show all posts
rizal7 replied at 6-6-2021 06:12 PM
tapi ada certain org, love at first sight ni mmg killer, mean dia fall in love kat sumbody tu, tap ...

sometimes kita perlukan practicality.. it takes more than just love at first sight to develop our true love..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:27 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 6-6-2021 06:30 PM
ifanonline replied at 6-6-2021 05:34 PM
mungkin suami beliau mempunyai saiz micropenis? kasihan anaknya itu...

NO.. beliau definitely bukan micropenis, golongan micropenis ni sila meninggal je lah  

ladies... kepada yang nak detect ciri2 makhluk yang ber micropenis dan menjauhi mereka demi kebahagiaan masa depanmu, sila laa menjengah ke thread iols "love ourselves more ladies".

manak diharamkan menjejak dalam thread tu. setiap posting langau sampah, aku report

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:33 PM | Show all posts
ifanonline replied at 6-6-2021 05:34 PM
mungkin suami beliau mempunyai saiz micropenis? kasihan anaknya itu...

micropenis ada kecacatan genetic yang disebabkan oleh kekurangan hormon testosterone masa fetal development, tp kekurangan hormon tu jugak menyebabkan development tulang, so akan ada effect pada ratio jari manis dan jari telunjuk. makhluk micropenis usually memiliki jari telunjuk lebih panjang dari jari manis.. scientifically proven... so wanita tak perlu menyeluk pun utk check size bakal suami
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama2 betul ko punya percentaan itu
Suka org lain tapi tak mau kapel setakat kawan biasa, stalk, berebut dgn jantan lain, on off seperti lalang
Ko punya stage belum sampai jumpa parent or take care gf, serasi atau tidak
Masih student belum bekerja zaman skrg lagi susah dpt kerja

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:13 PM | Show all posts
budak2 sangat ko ni tt move on je lah
banyak lagi benda lain boleh buat
masa umur mcm ni lah nak buat apa2 yg ko suka  tt
nnt bila dah berkeluarga byk tanggungjawab kena pikul  penat weh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu je point yg aku nampak..tahun 2015 dia wish birthday then korang kawan kan b4 dia ada bf circa 2018. Kenapa la masa tu ko x confess? Ntah2 memang dia ada hati kat ko tp tengok ko buat biasa je tu yg dia move on kot cari org lain. Ko pun sila la move on dik walaupun perit.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat tt tak payah la berharap lagi dengan girlfren tu. Dia kan dah ada boyfren. Kalau nak stalk fb dia tak salah sekadar melepaskan rindu tapi start la cari girlfren baru. Nanti lama2 sedih tu kurang la. Kalau ni first love u tak payah lah paksa diri  nak lupakan 100%. Mmg dia akan kekal diingatan sampai masuk kubur nanti ye. Good luck.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MOVE ON

tu je i nk ckp
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
rizal7 replied at 6-6-2021 11:26 AM
conclusion, silap tt tak confess drpd zaman skolah... tak gentle.. Haha.. patut awal luah kan jer ka ...

Dulu masa zaman sekolah saya ni pemalu org nya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
iman_kasih replied at 7-6-2021 03:15 PM
Satu je point yg aku nampak..tahun 2015 dia wish birthday then korang kawan kan b4 dia ada bf circa  ...

Aku tgk dia walaupon kata dah ada bf, tapi still flirt2 dgn laki lain. Jarang aku tgk kalau perempuan ada bf bagi chance dekat org lain.

Sebab tu aku tak pernah percaya dgn perempuan kalau kata dah ada bf

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 7-6-2021 05:37 PM
Buat tt tak payah la berharap lagi dengan girlfren tu. Dia kan dah ada boyfren. Kalau nak stalk fb d ...

Lagi pon aku tgk dia masih tak nampak matang lagi. Biasalah anak bongsu bro mesti manja2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list