Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18115
View
136
Reply

Sabarlah duhai hati, Buruknya make up

[Copy link]

Author: tokchik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-5-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku dok tgk drama ni kt tv 3 sambil NK tunggu Azan masuk waktu berbuka.
Mengapa Aku tgk solekam pelakunnya nampak bercapuk Dan kusam.

Bila part iklan
Molek aja solekanya.

Ke TV Aku yg sewel?

NK kata TV Aku sewel

Drama lain kt TV 3 tk pulk solely nmpk bercapuk.
TV Aku jnis 4k.

Aku sempat snap gmbr Amira ni .
Kalau Bini adlin Tu lgi nmpk capuknya
IMG20210508193724.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-5-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak dok otel semalam so layan la drama Melayu dah otel cikai takda channel lain. Memang buruk2 belaka mekap pelakon2. Dah la akak tengok TV3 HD. Segala jerawat bijik2 di muka Amyra nampak. Pehtu pondesyen Izzue buat heol nampak macam drakula ponen cover. Dah kenapa? Turn off betul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mua semua pondan. Dia rasa mekap tu dah cukup lawa. Pondan kan suka mekap lebih2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-5-2021 07:49 PM
Akak dok otel semalam so layan la drama Melayu dah otel cikai takda channel lain. Memang buruk2 bela ...

Detail betul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat aku rasa okey je...
Ke sbb aku ni mmg x gemar bersolek...
Aku cuma nk komen iklan flavette yg amyra dgn sorg pompuan tu...pompuan tu buat plastik sejeri ke..teruk nau idung dgn bentuk muka sheol...dh serupa lobang hidung bini adlin ar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:19 PM | Show all posts
hahahahahaha dah macam ikan nemo
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku plk rengsa nengok bini samsol tu jadi adik sahrul, muka dia muka mak2 betol, dh nmpk mcm acik2 umo 45
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:21 PM | Show all posts
Tk tau nk gelak atau kesian bila tgk solekan mcm nie....
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullahhh.. Aku tertengok drama ni kat umah mak aku..boleh nampak semua kulit muka gerutu make up capuk..padahal tv biasa bukan 4k ke 8k..kalau 8k ntah camna kulit muka semua burukkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cuba nak layan drama melayu.. supaya dapat seiring menghencapla kononnya.. tapi masih x bulih masuk dgn jiwa aku drama melayu ni.

Part skrip n life style drama  tu aku rasa x realistik langsung..  
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hello..bukan setakat mekap buruk..tajuk pun burukk..ala2 tajuk drama tv1 dulu2..drama tv1 pun skrg tajuk lebih baik dr ini...ini tajuk yang tak menangkap langsung...
baca tajuk jer teringat ina bini sohai..duhai duhai
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:33 PM | Show all posts
kena terima seadanya kaka sebab ini adalah drama melayu lain la jepun, korea atau thai yang kulit halus mulut gittewwww siap plastic surgery... jadi tak perlu mekap terperinci sangat... cerah je mata melihat dan memandang jejan2 dan cikki2 ittew...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:36 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 8-5-2021 08:19 PM
hahahahahaha dah macam ikan nemo

bila kaka sebut ni iols baru perasan... macam ikan cencaru gittew yach persis vivy yusof punya mata...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
paling buruk make up si saharul dgn mak si mira..saharul nampak kertu dgn bibir hitam legam. ahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mampu nak tumpang hencap..tak nengok langsung derama vodo ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Solekan Nadia masa wedding dia pon hauk
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Crita ni production mna ya?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong semua komen di atas mengenai mekap. Dah byk hari iols simpan dlm hati, tak sampai ke mulut nak luah kat husband. Kalau luah pun bukan dia ambik port.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:52 PM | Show all posts
sb tu tajuknya sabarlah duhai hati..
dia suh penonton yg bersabar dgn rupa drama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rmz83 replied at 8-5-2021 08:41 PM
Crita ni production mna ya?

kalau hero si saharul tk lain tak bkn mesti production rosyam noor. dgn zahirah dia jgk hero, dgn hana delisha nely dia jgk hero..skrg dgn amyra dia jgk hero. tu semua production suhan movie la..apa benda yg best psl
lakonan saharul pn aku tk thu..nampak static je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list