Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5040
View
47
Reply

Shaheizy Sam Dah Tak Hirau Dunia Glamour

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2021 01:09 PM | Show all posts |Read mode
Pernah bergelar bintang paling popular di era kegemilangannya, pelakon Shaheizy Sam mengakui dia tidak berasa malu untuk turun padang meniaga di kawasan tumpuan awam seperti di bazar Aidilfitri.


Menurut Sam atau nama sebenarnya, Shaheizy Sam Abdul Samad, 39, dia menganggap zaman glamornya sudah lama berlalu dan kini semakin serius dalam bidang perniagaan.




Foto: IG




"Fasa glamor untuk saya dah berlalu... bila saya turun padang (meniaga di bazar), ia bukan tentang saya, sebaliknya ia mengenai pembeli dan peminat yang selama ini sentiasa menyokong produk saya.


"Sekarang ini bukan fasal status, kalau saya seorang yang jaga status sudah tentu saya hanya akan turun event yang diadakan di hotel sahaja.


"Bagi saya, power (popular dan terkenal) macam mana pun, mati nanti jadi tanah juga, orang lain juga yang turun liang tanamkan kita," katanya kepada mStar.




  



Sam ditemui pada majlis perasmian vendor raya Aidilfitri Gelek Raya 2021 yang diadakan di Aeon Big, Seksyen 23, Shah Alam, baru-baru ini.


Pelakon filem blokbuster Polis Evo ini juga berkata dia masih berpegang teguh dengan pendirian untuk mengambil tawaran satu atau dua filem sahaja setahun bagi mengekalkan 'branding' namanya.


  



"Saya sekarang memang fokus untuk berlakon satu atau paling banyak pun dua filem sahaja dalam setahun.


"Bukan apa, bila saya terlalu kerap berlakon macam tahun 2013 dulu, dia dah jadi macam tak ikhlas nak berlakon sebab saya buat benda yang sama, skrip yang sama... dia seolah macam tiada cabaran.


  



"Bila kita buat kerja tak ikhlas, kita buat kerja pun ala kadar sahaja (saya tidak mahu jadi begitu)," katanya. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-5-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi sorang retis sendu cakap pasal mati.....retis famous pun ingat mati. Cuma tak gempar gempur. Mereka pun buat amal cuma tak menunjuk atau pakai seroban 20 inci....duit penting sam oiiii....kau berniaga pun untuk duit, yang masih dalam industri pun bekerja untuk duit. Apa jugak jalan kau pilih, jangan membongak sudehhh dan jangan rasa diri lebih holy dari orang lain. Good luck dengan business kau okehh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru umo 39, tapi dah nampak kertu sgt2..

Menurut Sam atau nama sebenarnya, Shaheizy Sam Abdul Samad, 39, dia menganggap zaman glamornya sudah lama berlalu dan kini semakin serius dalam bidang perniagaan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk kerak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:18 PM | Show all posts
Cakap berbelit...kata zaman glamour dah over, tp nak berlakon 1-2 filem jer sbb nak jaga branding. Bila meniaga, its not about him. Piirahhh, org beli sbb kau yg jual, kalau mamat Bangla jual produk yg sama kau jual, org tak beli pun...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hensem anak jantan dia, bapak je suka mengepamkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:43 PM | Show all posts
dunia glamor pun xheran kek dia. kepam nya beliau
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:50 PM | Show all posts
aura rempit dia kuat sgt
hya sesuai dgn filem
Adnan Rempit
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:55 PM | Show all posts
Terganggu tengok spek beso bagak
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:56 PM | Show all posts
kepam.com.my
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 03:52 PM | Show all posts
Alaaaaa....abgIpo kayo kannnnn....
boleh la sembang kencang
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer lah.. Wlupon berlakon 1-2 filem, tp payment ratus2 ribu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kepammmm sgt2 dia ni.. tak boleh jadi hero lg.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
baguslah ada preparation
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:49 PM | Show all posts
Baik, lenyap terus pun xpe
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 7-5-2021 07:10 PM
Yer lah.. Wlupon berlakon 1-2 filem, tp payment ratus2 ribu..

Serius mehh? Zaman now pon ratus ribu jugakke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-5-2021 01:49 PM
Baru umo 39, tapi dah nampak kertu sgt2..

Menurut Sam atau nama sebenarnya, Shaheizy Sam Abdul Sa ...

Yezzzzzz..nampak kertu walaupun umur masih muda!tapi muka istri dia lagik meols tak tahu camna nak explain lah!

Anak gal tu cam muka zizie dlm gambar last tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 7-5-2021 08:08 PM
Yezzzzzz..nampak kertu walaupun umur masih muda!tapi muka istri dia lagik meols tak tahu camna nak ...

Nadib baik anak2 comey2 blako
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 7-5-2021 07:56 PM
Serius mehh? Zaman now pon ratus ribu jugakke?

Utk filem mmg ratus ribu lah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list