Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15208
View
123
Reply

"Yuna Penyanyi No. 1, Bukan Datuk Seri Siti" - Kenyataan Hatta Dolmat Dikecam

[Copy link]

Author: kp5x    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2021 03:34 PM | Show all posts
si hatta ni dah x dpt job buat baju si sitot ker...tetiba nak mencapub..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee: Tapi better than konsert yellbell hall london modal sendiriGituuuuu


Suara siti dan yuna memang sedap tapi yuna tak boleh lawan siti. Siti lagu semua memang best2 dan evergreen. Tak jemu dengar sampai sekarang. Suara dia pun best. Walau aku bukan fan siti tapi banyak lagu2 dia aku suka.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa pereka2 baju malaysia ni macam gay je rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari petik yuna, baik petik nama kak nita
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun nak tumpang sekaki (bukan menguap. Tido terus)
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersusun lagi penyanyi lain depan si yuna sebelum sampai level dct
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I setuju je tokti still no 1 singer. Untung dia suara sedap boleh bawak banyak jenis lagu.
Yuna suara best jugak tapi tu la lagu x berapa org tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:18 PM | Show all posts
lagu2 yuna kat US pon bukan sedap pon, yg dlu2 tu ok lah boleh layan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:20 PM | Show all posts

penyanyi no 1 negara mmg hak mutlak siti nurhaliza ker ?
lagu2 dia pun dah jarang dengor kat radio ...

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:26 PM | Show all posts
rasanya lebih kepada pendapat peribadi je ni. Anita Sarawak lebih menyerlah rasanya. Cuma dia Singaporean je lah namun banyak hasilkan album di Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:56 PM | Show all posts
Ada suatu ketika, me tersalah sebut lagu Deeper Conversation itu kepada Boring Conversation di hadapan peminat tegar Yuna sebab tak ingat jodol lagu dia tu..hehe! Semua menjeling at me..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Di Malaysia siti la no 1..Aku ni zaman remaja tak suka siti dh umur 30-an baru start dgr lagu siti kt Spotify. Lagu2 dia letak dlm 1 playlist boleh layan ber jam2 sepertimana aku layan playlist lagu Taylor swift. Baharu lah aku paham ngape siti maintain no 1 sejak dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik nabila razali dr yunalis
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry la. Yuna dah collab dgn usher pun still sendu ya amat. Engko p tengok IG dia tu penuh netizen malaysia yg remaja tua. Yg membesar time lagu yang sebenarnya n music underground tengah meletop. Follower IG pun still sendu, cam takda aura
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna kira berjaya jugak kat US tu..lagu2 dia bukanlah mainstream..tapi dia dah ada fanbase sendiri...bnyk lagu2 dia jadi ost drama kat sana...tapi nk jdikan pnyanyi no 1 negara x kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:52 PM | Show all posts
kucingitam replied at 6-5-2021 03:13 PM
yuna takat satu dua lagu je metop kat sini..kat us pun tah apa lagunya tak pernah dgr pun..
baidew ...

yes, setuju.

yg si bodek pun, melangit sangat. haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Good job hatta! Kalau tak ciap kat twidder konfem namamu dah hanyut ke lautan sepi. Btw, Yuna dan Tokti tu liga berbeza. Takleh nak samakan hanya dgn wajah terpampang kt billboard. Gambar tokti pun merata kt billboard kt mesia dari Sentul hinggalah ke Gua Musang. Yuna hadow?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
no 1 ke.. no berapa ke jadi ke tak mek iti ni jadi biduanita negara neh? bila agak2 nya.?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
izat123 replied at 6-5-2021 07:33 AM
Sebagai fan Yuna dari zaman dia buat cover dekat youtube pakai hoodie belum ada single sendiri sampa ...

Kan
Yuna hilang identity kat US
Katanya nak experiment


Ntahlah nak
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna kalau dinilai kualiti vokal di Malaysia ni, nak beat vokal Syazliana pun x lepas...ada hatiiii konon nak dinobatkan no 1 negara!!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list