Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6873
View
55
Reply

Isu Pukul Rider, Lan Pet Pet Buat Laporan Polis Wanita Tular Video

[Copy link]

Author: rikuren    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau akak tak tu tak record and upload, kau aman2 je lah meneruskan kehidupan kau eh?
Baguslah akak tu record. Biar kitorang tau kau tak berubah daripada dulu. Cuma uban je bertambah. Muka tetap busuk, perangai tetap hauk!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ot sat pasal rider food not most la tpi kebanyakkan la bawak moto mcm x sayang nyawa laju kemain .. ade sekali tu iolls kat roundabout iolls dh jalan separuhh tetiba rider food ni terus melulu keluar ... kalo iolls x brek dh langgar nasb sempat brek pahtu buat muka kerek mcm iolls yg salah .. nnti terlanggar mula la viral sedih2 kat facebook ... choii sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kepala angin.. Acik berani kerat jari korang yang dia ni jenis naik tangan kat anak bini. Tengok gaya pun tau. Bukan pertama kali pun. Guard tua pun dia bantai apatah lagi rider...

Lan petpet perangai macam pepet. Geram aku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:03 AM | Show all posts
Buat laporan polis tapi tetap nak berposing sambil senyum.
Kalau nak tegur rider tu pakai phone pon xkan sampai berpukul?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hon dah cukup kot. Takpayah la menghampiri. Zaman2 covid ni tak perlu nak mesra sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 02:11 AM | Show all posts
Pani kalau ade orang pukul ko sbb bawak kete berbahaya xleh la salahkan sesape kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 03:39 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 6-5-2021 04:08 PM
aku terfikir jugak, dia ni pernah pukul bini tak?? pernah gaduh dgn biras/ipar tak?

Selalunya org mcm ni takut bini
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Guccibamboo replied at 6-5-2021 04:50 PM
Sorry lah...iols tahu rider food panda grab ni semua cari rezki....tp deyols bawak motor mcm x fikir ...

I yg seram kalau tgk rider2 fp n grab. Langgar lampu merah, selit laju2, mata tgk phone
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dia retis kan.... PDRM  kan levelkan retis kayangan. Jadi OK lah tu Dia bedal org...

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Mestila ada sebab org naik angin
Klu jenis baran ni hari2 gaduh
Ini sesekali 2 baru naik angin dah sibuk korg nak judge org..

Tak de org normal lam dunia ni x tau marah
Klu org tu mmg buadab mmg selayaknya la kena lanyak gitu baru dia tau skit budi bahasa..

Mcm korg baik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:24 AM | Show all posts
nak dengar story from other party...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seiring langsung act 1 yang diceritakan lan pepet dengan act 2 dalam video tu...

Dalam report tu ada cerita tak ko pukul orang?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:55 AM | Show all posts
Jom kita list kan kebodohan retis yang terserlah musim2 PKP ni
Jahkapet dan laki
CTtot dan tahnik
Lan Solo dgn blondies children
Lan Pet Pet..bertinju
Sambong cepat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:05 AM | Show all posts
234126 replied at 6-5-2021 03:18 PM
iol selalu je tengok rider motor main phone sambil bawak moto. Hebat betul ye mata kat bawah, dengan ...

i oll dgn rider2 pink n hijau ni memang naik menyampah dah..dgn phone kt tangan pastu suka2 sailang keta, langgar traffice etc2.. i oll penah hon rider hijau sbb langgar traffic, boleh plak dia carut2 sambil tunjuk jari tengah..

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 7-5-2021 11:05 AM
i oll dgn rider2 pink n hijau ni memang naik menyampah dah..dgn phone kt tangan pastu suka2 sailan ...

suami iol kata kalau kita hon dulu pastu rider tu tunjuk samseng kereta-kereta belakang terima kasih kat kita sebab tolong tegur hahaha

Kalau kite salah kite tak hon kan? Kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 12:20 PM | Show all posts
alah.. ini bukan kali pertama dia buat hal.. tak ingat ker kes security guard tu dulu. Last2 dia mohon maaf siap peluk bagai.. kita tunggu je la nanti dia mintak maap peluk budak rider tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:26 PM | Show all posts
mana polis wanita viral tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dia kata dia kena maki dan ada provokasi then dia dakwa plk dia pertahankan diri tp xde plk dlm video tu rider pun sama pukul dia juga atau dia dah kena pukul sbb tu dia bls blk, musykil jdnya
Klu takat kena maki knp nk ada physical contact plk patut dia maki jer lah semula rider tu, ini dia yg menyerang apa kes
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantok ko le lan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 6-5-2021 04:08 PM
aku terfikir jugak, dia ni pernah pukul bini tak?? pernah gaduh dgn biras/ipar tak?

Berani ke? Bini dia adik Cik Ta kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list