Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3059
View
30
Reply

Sekumpulan Wanita Seksi Cangkung, Menari Depan Masjid

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2021 01:40 PM | Show all posts |Read mode
Sekumpulan pelari wanita menimbulkan kemarahan penduduk setempat kerana melakukan se-naman mencangkung dan menari di hadapan sebuah masjid di negeri Tatarstan, Rusia, lapor akhbar The Sun kelmarin.


Mereka melakukan aktiviti tersebut sebelum menyertai satu acara maraton di ibu negeri- Tatarstan, Kazan pada Isnin lepas.




Sekumpulan wanita memakai pakaian senaman ketat melakukan senaman ringan dan menari di hadapan masjid Kul-Sharif di Tatarstan, Rusia baru-baru ini. C Newsflash/The Sun





Dalam satu video, mereka dilihat memakai seluar senaman ketat dan melakukan senaman ringan sebelum menari secara spontan di hadapan Masjid Kul-Sharif di Tatarstan. Majoriti penduduk Tatarstan beragama Islam.


Menurut laman berita PDM News, Timbalan Mufti Tatarstan, Rafik Mukhametshin berkata, tindakan provokasi itu amat menyinggung perasaan.


Ini tidak dapat diterima. Terdapat banyak lagi latar belakang (lokasi) yang ada. Saya berpendapat ini adalah tindakan provokasi daripada mereka.


Kami tidak menyokong tindakan sebegini, ujarnya.


Sementara itu, wanita yang merakam aksi senaman tersebut, Ekaterina berkata, video itu sekadar menunjukkan peserta maraton Kazan melakukan senaman ringan sebelum berlari dan lokasi latar belakang itu dipilih secara rawak.


Kami tidak mempunyai sebarang niat jahat dan tidak mahu menyinggung perasaan sesiapa, katanya.


Menurut PDM News, insiden tersebut telah menimbulkan kemarahan dalam kalangan penduduk setempat kerana video itu diterbitkan dalam bulan suci Ramadan.


Setakat ini, tiada laporan yang mengatakan sama ada tindakan undang-undang akan diambil terhadap kumpulan wanita tersebut.




Sumber: Kosmo

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2021 01:46 PM | Show all posts
Yang rendah taraf serupa  anjing tu yang menonggeng menari

Masjid tetap  masjid .


Bila benci tu ada dalam hati tp nak luahkan xde cara ,mulalah sesiapa pun akan tertonjol kelakuan-kelakuan rebel yg sedikitpun tidak mendatangkan ancaman kepada sasaran.


Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:47 PM | Show all posts
tu kalau check poen sekor sekor tu bukannya ada dara dah

dah lama barai dara tu

maruah pun xde


otak pun xde

duit pun xde

yg ada kebencian itupun xmampu musnahkan  apa-apa

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga terbalik hatinya. Aminn..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:34 PM | Show all posts
Kembang barai macam tu pun gigih nak tungging
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah: tu kalau check poen sekor sekor tu bukannya ada dara dahdah lama barai dara tumaruah pun xdeotak pun xdeduit pun xdeyg ada kebencian itupun xmampu mus ...


Duit mungkim ada tapi kemaluan tu dah zero. Ni lah jadi bila wanita dah takde rasa malu. Buruk nau cam beruk sekor2. Wanita tu perhiasan dunia bila takde malu buruk sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:44 PM | Show all posts
deme tgh exercise ni rasanya.. deme tau tak itu masjid?

Mereka melakukan aktiviti tersebut sebelum menyertai satu acara maraton di ibu negeri- Tatarstan, Kazan pada Isnin lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape...bila wat salah banyak plak justification. 1001 alasan bole bagi padahal dlm hati berniat jahat. Nilah manusia yg paling bahaya.   Yg tukang backup pun ada. Haishhh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:13 PM | Show all posts
Semoga kesemua mereka mendapat hidayahNya

Amin
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:25 PM | Show all posts
motif dia buat gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:41 PM | Show all posts
semoga Allah bagi mereka hidayah & jadi manusia yg baik seperti org mukmin
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ingatkan mereka mereka ini masuk masjid berdiri atas mimbar dalam keadaan hampir telanjang buat warm up exercise sebelum marathon....rupanya diluar masjid...and distance kalau lempar bom tangan pun tak sampai gate depan masjid...

Apa nak jadi dgn penganut agama kita ni? Masjid iteww sekadar konkrete saja...apa yg jadi satu kesalahan besar pulak org gunakan ruang yg agak distance dari masjid utk melakukan acara riadah?

Jgn la extreme bangat
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 6-5-2021 01:46 PM
Yang rendah taraf serupa  anjing tu yang menonggeng menari

Masjid tetap  masjid .

Kalau pakai jilbab menari sebegitu boleh dimaafkan jugak kheunz?

Kahkahkahkahkahkah

Weiii hamjad....nak lari marathon mau pakai jilbab kewww? Setakat menari nonggeng pun....mustahil kalau ada fast background music accompaniment mau buat gerak rukuk sujud sawi?


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 6-5-2021 01:47 PM
tu kalau check poen sekor sekor tu bukannya ada dara dah

dah lama barai dara tu

Nada macam syair

Gurindam pun iya....

Bukan pantun pusaka kew mon?


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-5-2021 03:44 PM
deme tgh exercise ni rasanya.. deme tau tak itu masjid?

Mereka melakukan aktiviti tersebut sebelu ...

Dalam semejid atau luar? Kalau luar dan berpandukan rajah diatas...agak a distance...apa masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:09 PM | Show all posts
MontanaHannah replied at 6-5-2021 01:47 PM
tu kalau check poen sekor sekor tu bukannya ada dara dah

dah lama barai dara tu

ummah karomah ni apa nak heran website porn pedo pun ummah kokesen 400k org register
lepas tu acah-acah nak tunjuk bangsa lain tu pedo lagi teruk dari diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 6-5-2021 03:42 PM
Duit mungkim ada tapi kemaluan tu dah zero. Ni lah jadi bila wanita dah takde rasa malu. Buruk n ...

Nak kenakan kain pelikat gajah sujud baru nampak kemaluan terpelihara kewwww?

Gerakan riadah...pakaian appropriate la aku rasa...kheunz? Atau kerana masjid at a dustance..makanya jadi tak appropriate?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm diseberang jalan raya jah masjid tu. ntah2 mmg area riadah tak dorang ni duk exercise, kebetulan termasuk pemandangan masjid kat belakang
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:46 PM | Show all posts
lokasi latar belakang itu dipilih secara rawak.

Kami tidak mempunyai sebarang niat jahat dan tidak mahu menyinggung perasaan sesiapa, katanya.



while somewhere in tanah melayu beribu batu jauhnya dari lokasi kejadian, acik2 yang tak pernah tau pun kat mana tempat tu, pakat sentap berjemaah



Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-5-2021 03:44 PM
deme tgh exercise ni rasanya.. deme tau tak itu masjid?

Mereka melakukan aktiviti tersebut sebelu ...

Katanya tatarstan majority islam.mustahil minority xkenal masjid
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list