Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
8552
View
76
Reply

"Tak Sangka Dia Selebriti Terkenal" - Pekerja Jual Karpet Tak Kenal Neelofa?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2021 01:32 PM | Show all posts |Read mode
"Saya tak kenal pun Neelofa, memang biasanya saya ambil gambar pelanggan dan memuat naik di media sosial, perkara sama saya lakukan pada Neelofa dan suaminya, tak sangka dia selebriti terkenal," kata seorang pekerja premis menjual permaidani di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai, dekat sini.




Kredit foto: Harian Metro




Pekerja yang dikenali sebagai Hussein, 30-an berkata, Neelofa dan suaminya ke premis mereka Ahad lalu dan membeli beberapa permaidani termasuk dari Iran yang berkualiti tinggi dengan harga keseluruhan RM10,000.


"Saya hanya tahu Neelofa selebriti terkenal selepas gambar mereka berbelanja di kedai ini tular di media sosial.


"Saya layan mereka macam pelanggan biasa dan merakam gambar selepas membeli permaidani di sini," katanya ketika ditemui di sini, hari ini.




Kredit foto: IG/Kosmo




Harian Metro sebelum ini melaporkan, Neelofa dan Muhammad Haris atau PU Riz memberi keterangan selama empat jam di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai.


Ia berhubung dakwaan pasangan itu melanggar prosedur operasi standard (SOP) dengan merentas negeri ke Nilai, Negeri Sembilan.


Siasatan susulan penularan gambar dan video Neelofa bersama suami dalam media sosial dipercayai ketika berada di sebuah premis menjual permaidani di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai, dekat sini baru-baru ini.




  



Menurutnya, susulan isu berkenaan, pihak polis turut ke kedai berkenaan semalam untuk mengambil keterangan.


"olis tanya barang yang dibeli selebriti itu dan jumlahnya serta mengenai premis kami.


"ihak polis ingin mendapatkan pengesahan bahawa Neelofa ada berkunjung ke premis kami untuk melengkapkan siasatan," katanya.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2021 01:34 PM | Show all posts
Yelah tu...

dasar keling suka cakap pusing

tak kan ko bergambar dengan setiap pelanggan ko ???

disitu pun nampak menipunya

ke sebab sudha kena marah  baru ckp mcm ini

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Porumer mana tah haritu ada up post dri sorang fb yg claim lelaki ni laki dia. Pastu bapak purit ni kwn dgn lelaki tu. Lopak g sana sbb urusan charity ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan puasa pun menipu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsa2 ni mmg kedekut haji bakhil, 5sen pun berkira kan hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru harini nak pusing pakai oiii..
Sah2 kena marah dengan somebody
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:50 PM | Show all posts
tipu tipu tipuuuu.. sapa percaya cakap kelly ni juboq mak dia itam
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gebanggg betul paki2 ni semua. Aku banyak kali pergi haram pun sape nak tangkap gambar. Itu lopak, memang la geng2 nak tangkap gambar. Pfft. Dah la terang2 sebut nama. Jijik betul perangai belitnye.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:00 PM | Show all posts
Putar alam
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:00 PM | Show all posts
gegeh plak dia nak selamatkan pungkoq dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 6-5-2021 03:11 PM
MsCinderella replied at 6-5-2021 02:31 PM
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa


Penipu besar paki ni acah2 kau tak kenal?dah agak misti jadi kambing hitam macam chat time.

Baru sekarang kau cakap tak kenal sedangkan kau siap up status nama orang tu dekat fb kau walau spelling hauk.

Ni ha

IMG_20210506_150446.jpg

Tak kenal?abis semua customer kau tanya nama ke bangla?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:11 PM | Show all posts
Riverdale replied at 6-5-2021 01:39 PM
Porumer mana tah haritu ada up post dri sorang fb yg claim lelaki ni laki dia. Pastu bapak purit ni  ...

selagi boleh cari alasan.. pasti dia akan cari alasan la...
berita keluar kata beli karpet 10k..
nanti keluar la cerita tgh nego untuk karpet dia masjid la..
mmg bayar 10k.. tp untuk masjid belum bayar sbb baru booking..
pasti ler ada ler alasan tu nanti....
banyak kaki2 bekap dia.. mesti dia org akan cari jalan punya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Membazir buat iftar box tue.lepas mkn buang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:17 PM | Show all posts
saya putarrrrr, halim...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha
dh takut la tewwww
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hussin umur 30an tu org yg sama ke dgn dlm igs tu? muka kt igs tu dh 50an. pastu nama kt fb tu lain..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:24 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 6-5-2021 02:31 PM
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa

kan...mcm ada dengar je sebut neelofa2
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dna cakap pusing2 tu mmg tu dah imprinted , tak leh buat apa dah...  
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekerja kedai karpet nilai pun nak tumpang mencapub ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list