Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
8606
View
54
Reply

Intan Najuwa kena sound kerana mendedah di bulan puasa

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2021 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Intan Najuwa kena sound kerana terdedah di bulan puasa


TANGKAP layar video Intan Najuwa menunjukkan dia mengenakan baju singkat sehingga menampakkan sedikit bahagian perutnya.

Bulan puasa ni tutuplah sikit C netizen tegur baju Intan Najuwa

Ketika ramai yang berdebat tentang isu pelanggaran prosedur operasi standard (SOP) Neelofa, terselit juga kisah mengenai pelakon genit Intan Najuwa.

Bukan kisahnya putus tunang ataupun bersama Zul Ariffin, tetapi mengenai teguran netizen terhadap pakaian yang digayakannya.

  


Intan baru-baru ini ada memuat naik sebuah video dalam Instagram memaparkan dia memakai baju menampakkan sedikit bahagian perut.

Pada mata netizen, baju tersebut tidak sesuai dipakai, terutama pada bulan Ramadan yang mulia.

  


Perut tu awak, bulan puasa ini tutuplah sikit, tegur pengikut Instagramnya.

Saya suka Intan dan berdoa agar dia menutup aurat. Saya tak mahu dia masuk neraka, tulis seorang lagi warga maya.

Ada benar apa yang ditegur para netizen. Mungkin Intan perlu lebih berhati-hati memilih pakaian yang sopan dan sedap mata memandang. Mereka tegur kerana sayang pada pelakon pujaan ramai itu.


Sumber:https://www.kosmo.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2021 11:53 AM | Show all posts
modal bergambo depan lift jela.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:01 PM | Show all posts
gigih bajet hot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:02 PM | Show all posts
Tak pernah rasa dia cantik. Berlakon pun xpandai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak seksi pun. Macam budak 12 tahun baru nak tumbuh nenen
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak nampak elegant tp gaya mcm bdk baru abis sekolah baru2 nk cuba bercatwalk kuikui...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni buat apa sgt? Sampai mewah mcm ni? Rumah dia condo mahal yg high class tu kan. Mcm kaya gila tp berlakon gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepot replied at 6-5-2021 11:53 AM
modal bergambo depan lift jela.

Hihihihi...kalau tgk ig dia mmg kat situ je la tpt dia catwalk dgn iringan lagu2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurang ummph la dik. Sila cuba lagi yaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
chaos_sweetly replied at 6-5-2021 12:33 PM
Hihihihi...kalau tgk ig dia mmg kat situ je la tpt dia catwalk dgn iringan lagu2.

Hahahaha diiringi lagu2 ost montaj drama aku Dan lift
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:46 PM | Show all posts
NazRysha replied at 6-5-2021 12:02 PM
Tak pernah rasa dia cantik. Berlakon pun xpandai sgt

samaaaa. haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tryhardnyehhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:48 PM | Show all posts
kesian, tak tau mana salah. of cos la nak nampak classy tu jauh sekali tapi tak boleh ke cari orang edit video tu lawa sikit. ni ingat lif depan tapi rupanya lif belakang pun masuk? tahap nak mengaburi mata B40 up to M40 ok la kot, tu target audience nya anway
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:36 PM | Show all posts
gigih bubuh span nak push up bagai
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni x bole bubuh silikon. Jatuh kedepan nnti sbb berat
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:58 PM | Show all posts
kering sangat ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-5-2021 05:49 PM | Show all posts
geli la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
try hard sgt ni dik oii
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols just nk tanye, siapa yg rajin ambik kan video2 ni.
Mcm ssh jgk. Dari blkg dr depan nk kena shoot. Nk tunggu muncul kat pintu.
Maybe iols rase ssh sbb tak pandai nk edit2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dan bentuk badan sebijik mcm bini popeye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list