Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17932
View
195
Reply

Neelofa beli karpet harga RM10000

[Copy link]

Author: hell0jennie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
SEREMBAN: Selebriti popular, Noor Neelofa Mohd. Noor didakwa membelanjakan RM10,000 ketika mengunjungi sebuah premis menjual permaidani di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai di sini, Ahad lalu.

Kedai karpet yang dikunjungi oleh Neelofa, 32, dan suaminya Muhammad Haris Mohd. Ismail itu dikenali sebagai Naeem Carpet yang mempunyai lebih kurang lima buah cawangan di sekitar Nilai 3.

Cawangan yang menjadi pilihan pasangan suami isteri itu merupakan kedai yang berada di Lot 122-124.

Seorang pekerja kedai yang dikenali sebagai Hussein berkata, memang selebriti terkenal itu datang bersama suaminya untuk membeli permaidani di premis mereka pada Ahad lalu.

Neelofa dengan suami ada datang ke kedai dan membeli beberapa karpet termasuk karpet Iran yang berkualiti tinggi dan karpet jenis lain yang semuanya berharga RM10,000.

Harga bagi satu karpet Iran ini sahaja ialah RM3,000 dan Neelofa beli dalam dua atau tiga gulung, katanya ketika ditemui Utusan Malaysia di premis Naeem Carpet di Nilai 3, di sini hari ini.

Hussein berkata, tindakan Neelofa membeli karpet di Nilai 3 dan penularan gambar serta video mereka menyebabkan nama Naeem Carpet telah dikenali dan terkenal di seluruh Malaysia.

Tapi tindakan dia (Neelofa) telah menimbulkan masalah dan polis telah datang ke kedai pagi semalam untuk ambil keterangan, katanya.

Dalam pada itu, Hussein memberitahu, pada hujung minggu lalu kedai karpet tersebut dikunjungi ramai orang dan jualan berjalan seperti biasa selepas isu Neelofa merentas negeri untuk membeli karpet di premis mereka tular.

Media melaporkan Neelofa dan Muhammad Haris akan dipanggil ke Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai dekat sini bagi diambil keterangan dalam masa terdekat.

Ia berhubung dakwaan pasangan itu melanggar prosedur operasi standard (SOP) dengan merentas negeri ke Nilai, Negeri Sembilan.

Siasatan susulan penularan gambar dan video Neelofa bersama suami dalam media sosial dipercayai ketika berada di sebuah premis menjual karpet di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai dekat sini. -UTUSAN ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
RM10k je for jah's level? Thanks for the confirmation yang jah memang makin merudum. Good job dik jeni!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorh rm10k sajokkk? Not level hajah tu.
Jenni bodo, terbukti la hajah kau langgar sop pergi rentas negeri semata2 beli carpet rm10k sajokkkkkk
Bukan ke kate nye utk masjid? Charity??? Menbongakkkkkkkk
Putar ape pulak kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk masjid beli 3 helai je? mini masjid kot #bersangkabaik
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapet tu sape yg bayo...laki dia ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru muncul Dak Jennie ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:52 AM | Show all posts
rajin jah turun padang sendiri pilih karpet utk mesejid.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 6-5-2021 11:38 AM
Lorh rm10k sajokkk? Not level hajah tu.
Jenni bodo, terbukti la hajah kau langgar sop pergi rentas ...

mana bini naem karpet..pn jd chatime jgk ka..cover sngt jahkapet ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
3 gulung karpet? Owh... iols husnuzon Jah shopping untuk tukar karpet kat rumah dia je. Yelah, rumah dia kan ala ala mini masjid, tempat usrah oleh PU
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
konon nak flex harga carpet = denda langgar SOP, macam alaaaah celah carpet je dia boleh bayar denda 10k tu

sudahnya kena kutuk beli karpet "murah" HAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:03 PM | Show all posts
10k je.. lobenak dah 'wow' meleleh liuq...
kahkahkah... nampak sangat masih di bawah tempurung lobenak2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:04 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 6-5-2021 12:10 PM

Boleh lapik bila masuk jail nanti. Besok Kak Nab bila tikar terbang pulek.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 6-5-2021 12:03 PM
10k je.. lobenak dah 'wow' meleleh liuq...
kahkahkah... nampak sangat masih di bawah tempurung l ...

10k tu cheap je untuk karpet golongan kayangan. Mak iols yang suri rumah je pun pernah beli segulung karpet rm5k.

Iols rasa Jah sekarang on budget sangat... yelah, nak sara PUrit. Karpet Nilai 3 pun okay...janji karpet baru kan Jah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:08 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:10 PM | Show all posts
Kesian Mak Iti dah di levelkan dgn Hajjah .....


Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:13 PM | Show all posts
Dasar Penunanggang Agama .... ujung2 gunakan masjid jadi alasan  Kang kena petir baru tahu


Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:22 PM | Show all posts
nampak sangat benak-benak memang boleh dibeli dengan duit...

orang tak kisah le berapa juta pun harga karpet idola korang tu belilah..yang orang kisah idola korang tu gila,dengil dan buat undang-undang macam sampah je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:23 PM | Show all posts

kata ustaz yang mana, ustaz ada video atas katil tu ke, atau ustaz tayang bebird dalam toilet? kedua2 ada di mahlis tahik tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:24 PM | Show all posts
lorrrr..marhaen sangat beli karpet rm10k jee...aku ingat 100k kaaa.
itupun ntah2 kena ligan dengan paki, patut dapat rege murah lagi..
kalau nak tahu, set2 paki ni letak harga tinggi, so kena pandai tawar menawar..kalau pandai beli, blh dapat half price..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:27 PM | Show all posts
takkan la 10k jer..mesti nak merendah diri kan..jah punya level 10k tu takat beli tikar mengkuang jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list