Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4363
View
26
Reply

Fazura Jeling Tajam, Perempuan Peluk Erat Fattah Amin

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-4-2021 02:02 PM | Show all posts |Read mode
Fazura Jeling Tajam, Perempuan Peluk Erat Fattah Amin




Semalam tular di media sosial Twitter apabila sebuah video memaparkan seorang wanita memeluk erat suami kepada pelakon popular Fazura, Fattah Amin.

Namun, apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah riak wajah serta reaksi pelakon Gol & Gincu itu yang didakwa peminat seolah tidak senang dengan kelakuan wanita tersebut.



Enggan mengeruhkan keadaan, Fazura akhirnya tampil memberi penjelasan mengenai perkara sebenarnya yang telah terjadi pada ketika itu.

Kata Fazura, wanita tersebut adalah rakan baik dia dan Fattah dan sering bergurau sedemikian rupa.



Tambahnya lagi, video itu sebenarnya sudah lama dan tidak menyangka akan menjadi tular seperti itu.

Sebenarnya itu gurauan ja, diorang memang suka bergurau macam tu. Vee (rakan baik) tu memang suka kacau Faz dan Fattah. Harap tak ada salah faham lagi.

Ibu kepada Nur Fatima Aisya itu juga menjelaskan bahawa video itu memang sengaja dimuat naik kerana merasakan momen tersebut agak kelakar.




Fazura tampil membuat penjelasan tersebut menerusi satu hantara di akaun TikTok miliknya untuk tatapan peminat.

SUMBER : Twitter

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah lama ke video ni. Btw, KimK punya rambut cantik kilat. X padan dgn pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:06 PM | Show all posts
perempuan sangatttttttttttttttttttttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:06 PM | Show all posts
si vee tu perempuan tulen ke geng sajat ? i nampak macam geng sajat je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Video ni mmg dah lama. Tapi rasanya tu bukan akaun tiktok faz
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
twit gini pun nak buat thread ke *bosan*
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:14 PM | Show all posts
Vee ni mmg nmpk crush sgt kat Fattah. Hadap jelah Fattah oii dah bini ko suka kawan dgn geng fonen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2021 02:17 PM | Show all posts
msamyrazi replied at 20-4-2021 02:06 PM
si vee tu perempuan tulen ke geng sajat ? i nampak macam geng sajat je.

mengikut info dr persatuan pinklady dia ni au au au
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bnda gni pn buka tred? Vid lama plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:44 PM | Show all posts
msamyrazi replied at 20-4-2021 06:06 AM
si vee tu perempuan tulen ke geng sajat ? i nampak macam geng sajat je.

obvi geng sajat, kadang-kadang gambar nampak bisa

tapi sampai tahap mana tu tak tahular
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan peluk patah?? sah2 tu pompuan jadian
kalo pompuan tulen, mmg hodoh nak mampos la kalo gemuk cenggitu pastu nak suruh fazzy jeles dgn si gemuk??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:02 PM | Show all posts
wanita?          
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:04 PM | Show all posts
fazura be like "do i look amused?"
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:07 PM | Show all posts
perempuan ke masalahnya. lebih kepada ponen jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:22 PM | Show all posts
perempuankah si vee?
nama asal ada megat kot
sentuh fattah tak batal air semayang
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hbislah lobenak meratip..tu laa ikut sgt bini..kawan ngn geng fonenn..cian fatima
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:24 PM | Show all posts
aku tk tengok reaksi faz
aku tengok reaksi fattah
mcm geli geleman je haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
video lame. mohtip korg tak igt kejadian kim K. tu kan kim K jadian. ade nmpk die mcm perempuan sejati ke?

dan die org yg same kene sound psl kes dok depan menghalang pemandangan mase fashion show dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 20-4-2021 02:14 PM
Vee ni mmg nmpk crush sgt kat Fattah. Hadap jelah Fattah oii dah bini ko suka kawan dgn geng fonen ; ...

Berkawan gan fonen ni kelebihan nye si fonen ni jg  kwn2 perempuan.. Dia org x de nafsu kat perempuan.. So kemungkinan beso kn rogol x de.. Lg pun fonen2 ni kebanyakannya pandai make up.. Tp bahaya la tuk adik fatah.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Video lama,cerita lama,tik tok pun bukan tik tok fazura.kena betulkan bukan faz yang clear kan isu tu tapi fans mereka.

So harap mod close thread ni salah faham dan video lama saja
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list