Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43823
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 03:55 PM
Itu je satu2 cerita yg bisa melonjak nama dia.. cerita dia n mak dia... dulu suka buat viral2 hadi ...

Ada ritu dia blikan mak dia basikal karen konon sng mak dia nk g solat kat surau/masjid
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 03:55 PM
Itu je satu2 cerita yg bisa melonjak nama dia.. cerita dia n mak dia... dulu suka buat viral2 hadi ...

Ada ritu dia blikan mak dia basikal karen konon sng mak dia nk g solat kat surau/masjid
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 22-4-2021 02:22 AM
mmg selalu dia post kt YouTube dia, rumah tu dia sewa je dia kata, nak kumpul duit beli rumah se ...

Lah..spanjang kawen ngn mawa bisnes mcm2 xkan lgsung xde beli umah sendri walau seketul??? Ya tohannn...wasted time btol la
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 21-4-2021 06:06 PM
Ramai ea jual emas skang ni..yela jual produk lain biz x tahan lama tapi modal kena lebat..

Rasanya product timbang kilo senior dah xboleh cari mKn skg ni. Banyak kena caras dgn product bbnu..hahaha..tapi menega emas lg bagus dr product ntah pa2 tu..cuma syg la .emas sajat pun cantik2 tapi tu la..dy guna mom ki tu..over sgt cara promot..bnyk org boikot..lagi2 kes dia dgn JAIS tu..sunyi ja kedai emas dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 22-4-2021 02:36 AM
Ada ritu dia blikan mak dia basikal karen konon sng mak dia nk g solat kat surau/masjid

Ehhhh bukan mak dia kurang upaya mata x nmpk ke?? Mcm mana nak memandu klu mata x nampak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 22-4-2021 02:22 AM
mmg selalu dia post kt YouTube dia, rumah tu dia sewa je dia kata, nak kumpul duit beli rumah se ...

Haha..klu begitula alkisahnya mawar senyum sinis sambil bulatkan mata aja...dia pun xkoser nak ckp banyak2....buat sakit hati je...mkn nasik kandar lg baguih
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 22-4-2021 02:19 AM
Chuollss tgok vid pijo prank mak dia jadi salesmen ogawa utk suprise bfday mak dia..kt situ ada tu ...

Masa surprise kusi ogawa tu aku tgk live video dia tu.. dia kata.. come huys..share..share..share byk2 live video ni... eeehhhhhh kenapa nak kena share video hang surprise mak hangggg???? Jelas benar lapar perhatiannya.... pastu buat statement..mak dia dh lama nak kusi tu... mak dia suruh dia beli...dia kata x de duit.. pastu mak dia kuarkan duit simpanan...n suruh dia tambah yg belen2...dia rasa sedih sbb mak dia smpai keluarkan duit simpanan nk kan kerusi tu.. cringe gila perangai maknye..dlm kata pijo kata x de duit tu..tetap lah jugak suruh pijo topup.. dasarrr... ntah2 basikal tu pun merengek2 suruh pijo beli..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 22-4-2021 06:31 AM
lofar11 replied at 22-4-2021 02:22 AM
mmg selalu dia post kt YouTube dia, rumah tu dia sewa je dia kata, nak kumpul duit beli rumah se ...


Nape la mawar x tuntut semua nafkah..n reta..hutangbpiutang segala  ..teringat harijadi mawar...pijo saprais bunga..bunga jer??? Hari jadi mak..kasi..kusi urut.... jenama apa ntah mula2 tu.. yg ogawa tu kusi urut kedua surprise utk mak dia.. gap 5 tahun 2-2 kusi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 21-4-2021 04:20 PM
Setuju. Especially Isteri yang kahwin dengan anak mak ni, kena banyak sabar.


Nak tgk seseorg laki tu baik & berkualiti

utk di jadi kan calon suami tgk lah

layanan nya pd ibu nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo laaa acik tu gigih lata Mawar nak pikat balik Ex. Adoiiii. Hahahahaha
Screenshot_20210422-100735_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 22-4-2021 10:07 AM
Nak tgk seseorg laki tu baik & berkualiti

utk di jadi kan calon suami tgk lah

Betul lah chuols.

Tapi tu lah. Kawan meols kahwin anak mak cerai pun sebab MIL lah. Kena beli rumah dekat-dekat je. Hal kecik mengadu mintak tolong kat suami padahal ada je adik beradik lain. Anak yang belum kahwin pun ada. Tapi nak anak dia yang sorang ni
jugak.

Masa turn beraya kat kg kawan meols, tengah malam MIL call nanges2 tak balik raya ke. Merajuk nanges2

After few years cerai. Now kahwin baru dah ada anak

Tapi ye lah kan. Lain orang lain ceritanya. Cuma meols happy lah tengok kawan meols sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 22-4-2021 10:12 AM
Apo laaa acik tu gigih lata Mawar nak pikat balik Ex. Adoiiii. Hahahahaha

Ni klu pijo baca komen mawar mesti ketap-ketap bibir geram
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tagas at 22-4-2021 10:46 AM
shoyuna replied at 22-4-2021 10:33 AM
Betul lah chuols.

Tapi tu lah. Kawan meols kahwin anak mak cerai pun sebab MIL lah. Kena beli  ...


Isteri bleh ganti

ibu tiada ganti

bkn sy ckp tp

sy dgr org ckp
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 22-4-2021 10:40 AM
Isteri bleh ganti

ibu tiada ganti

Ye lah chuols
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar ni perempuan yg baik. Masa muda dia x sambung belajar sbb bantu mak dia bangunkan bisnes fareeda tu. Dia lah tukang jahit tudung yg mak dia jual tu. Dia anak sulung n masa kenal fizo ni katanya fizo yg lebih2 bersungguh ajak mawar kahwin smpai sanggup datang rumah jumpa mak mawar. Mawar ni jenis x biasa bercinta jadi dia pun mungkin terima sbb ingatkan fizo ni lelaki yg baik n boleh bahagiakan dia.

Lepas kawin mawar susah nk dapat anak. Dia cerita mmg macam2 rawatan kesuburan yg dia buat utk dapatkan cik yam tu. Dia pernah jwb dlm Q&A yg lahirkan cik yam x susah macam dia nak dapatkan cik yam

Harap yg baik2 je utk mawar n semoga jumpa jodoh yg seribu kali lagi baik drp ex laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 22-4-2021 06:25 AM
Masa surprise kusi ogawa tu aku tgk live video dia tu.. dia kata.. come huys..share..share..share  ...

Tu la.rengsa aku tgok jnis mak meminta-minta ni wlaupun da tau anak tu takde duit..da biasa tme dduk uma mdam rose jnis ckap trus dpat dr mdam rose..hoi mokcik, tauke babi pun boleh bankrup klu ada mak jnis kuat mmbazir cm mokcik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 22-4-2021 06:19 AM
Ehhhh bukan mak dia kurang upaya mata x nmpk ke?? Mcm mana nak memandu klu mata x nampak?

Pijo claim kaki mak dia sakit..gittuhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:29 PM | Show all posts
Abam pijo korang beli triton bawak cash....
Org pertama pakai katanya..FIZO1 no plat ketenya...
Korang haderrr??
  

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 22-4-2021 05:38 AM
Rasanya product timbang kilo senior dah xboleh cari mKn skg ni. Banyak kena caras dgn product bbnu ...

Produk rosakkn bdan ni org pun tkut nk bli..bgus la jual emas ni selamanya laku takde expiry date..cme kalu dsign x laku tu sama ada jual murah takpun lebur je
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 22-4-2021 10:33 AM
Betul lah chuols.

Tapi tu lah. Kawan meols kahwin anak mak cerai pun sebab MIL lah. Kena beli  ...

Remind me of someone....sama..Meluat Nanges konon x balik raya.. bangsa x tau sistem penggiliran ke...setiap tahun nak kena mengadap dia... pastu dari pagi ke malam kena layan dia nak g jln mana2.. x kisah... menantu n cucu2 tu baby..n kecik lagi nk jln lama2 kt luar... yg anak2 bujang dia ada.. x de plak dia ngajak layan kehendak dia.. bila tiba giliran anak raya belah mertua sana..dia buat drama spectra..syahdu di idulfitri sbb anak tu x balik raya dgn dia... eeee meluat sgt2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list