Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
35448
View
280
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain dr lopak, si rinies tuh...ini antara retis bodoh xreri simpan..ko xleh stay classy mcm ef ker? Cerai dua kali pun no comments on her ex...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
baru skang nk buka mulut?
netizen dr awal lagi dah tahuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
chite dh berhabuk. tibe nak up pulak? nmpk sgt saje nk tarik perhatian netizen kt isu keluarge die menempel reta mawar. ex bini helok je tak cakap ape, die pulak tetibe nk bukak balik isu lepas. carik isu lain la pijo oiiit kalau ye pun marketing strategy nk promote biz
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi mawar kawin gan dia... Harap2 mawar dpt jodoh jauh lebih elok lps ni.. Geram pulak aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif la nk up lg cite lame.
Hahaha

Simpan je la sendiri. Masing2 pn dah move on
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:48 PM | Show all posts
aku kesian kat Mawar... Semoga bertemu cinta baru.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian mawar..dh bercerai lama pun ko sebut2 lg nama die..move on la fizo, mawar dh tak pernah mention ko pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:51 PM | Show all posts
mawarika replied at 20-4-2021 02:01 PM
Ioilss terfikir nak bawak mertua dok sekali.. tapi.. tapi..tapi.. byk tapikan...

Kalau husband anak lelaki tunggal n takde sape nak jaga mak mertua, and mak mertua pun uzur sampai tak mampu nak uruskan diri sendiri, ok je nak jaga...


Tapi kalau dia dok elok kuat lagi...biar la dulu kot... satgi elok-elok harmoni, gaduh laki bini pulak nanti.


Sporting la macam mana pon mak mertua...kang dah duk serumah pasti ada ja benda tak kena nanti hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
x berahi langsung nak jupo seleb lagu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:56 PM | Show all posts
ayat dia.. "bagusnya saya dan mawar berdiam diri tanpa membuka pekung.."

gelak besar aku baca ni.

esok2 netizen tepek blk semua kata2 yg ko keluarkan sblm2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:03 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 20-4-2021 03:56 PM
ayat dia.. "bagusnya saya dan mawar berdiam diri tanpa membuka pekung.."

gelak besar aku baca ni. ...

yang aku ingat..
pekung bini dia period tak teratur
pun dia selamba habaq kat orang..
masa tu tengah gigih nak cuba dapatkan cik yam...
ni dah tak dpt nempel kekayaan, nak nempel nama org tu pulak...

mohon mawar dpt laki baru cepat yg lebih helok dan berjenis... and happily ever after
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:05 PM | Show all posts
Mawar: abe piley nak sayo ko mek abe

Pijo: Abe piley mek sbb dio laa syurgo abe

Mawar: kalo gitu cereykan sayo sekarey jugok


gitulah agak nya dialog nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:47 PM | Show all posts
diorang bercerai bulan jan 2021 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk krikkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 20-4-2021 02:32 PM
Jgn cari pasal melainkn org tua tu sakit atau dah tak kuat.

Yup btul. Aku bwk mak mertua tggl skali sbb dia dh x larat. Umur dh 72. Tp jenis kitorg bergilir2. Hari tu 2 bulan umah adik ipar aku. Pastu dia balik kg duduk sorg2..skali kena kayap kt area muka, aku amik duduk ngan aku plak. Ni dia dh sbut nk balik umah dia smula. Aku ckp raya bru balik. Lps ni giliran adik ipar yg lain plak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling tak gemar tengok dia buat food or any reviews. Skrip sama and mkn berbunyikkkkk dan gelojohhhhhh... euwwwwww lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 20-4-2021 02:01 PM
Ioilss terfikir nak bawak mertua dok sekali.. tapi.. tapi..tapi.. byk tapikan...

Biar ramai sekampung jgn ramai sebumbung... Gitula perumpamaan org tua2...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
snowater replied at 20-4-2021 03:51 PM
Kesian mawar..dh bercerai lama pun ko sebut2 lg nama die..move on la fizo, mawar dh tak pernah menti ...

Nie betul sis!Mawar da move on, ex masih nak sebut2 terkait Mawar! Gosip nie apa crita?pasal da lana bercerai dan orang lain pun tak tanya!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 20-4-2021 02:47 PM
Dah kenapa bawak mak duduk sekali? Mak-mak yang jenis cool ni kan kalau dia daa rumah sendiri, tak n ...

Jenis mak tak nak susah2 buat semua sendiri kot. Nk disudu jer keje nya... mmg laa MAK, kita wajib jaga. Tapi nengokkan mak aku dgn mak pijoe ni, elok byk mak aku lah. Sanggup dok rumah sendiri dr semak2 dok dgn anak. Dia lg aman dok rumah dia tp anak2 tehtaplah menjenguk. Even ajak dok ngan aku pon xmo nye dia. Dtg kejap2 takpe. Lg selesa rumah sendiri katanya.

Tp jenis mak si pijoe ni mmg malas semua nk org sua kot. Ntah ler labu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 20-4-2021 02:09 PM
Kalau mertua tu masih boleh berdikari tidak perlu bantuan utk pengurusan hidup sehariannya tidak p ...

Itupun suruhla laki kamu carikan penjaga utk mak ayah dia. Isteri bukan bibik.

Kebanyakan suami zaman skrg dah la selamba makan duit bini pastu bajet bini jadi bibik melayan kaum kerabat dia...hapo

Dan bajet lagi hidup bini dibawah redho suami... Loll.  Separuh tgg jawab laki bini dah buat lagi nk sembang bab redho
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list