Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43816
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2021 11:42 AM | Show all posts
akak tengok gak episod ni tapi soklan elly mazlein tu lawak juga

tak penah nak tunjuk belikan apa2 kat mawar tapi mak siap tunjuk beli kosi urut mahal lagik...hahahahha bodoh lawak gile

boleh pulak jawab...apa2 saya belikan mawar saya tak menunjuk...sbb mawar pon bukan jenis menunjuk... eh eh eh pijoooo pijooooo

dah kalo ko jenis tak menunjukkkkkkk yg belikan mak macam2 tu menunjuk tak pe pulak....????
motip????? sian mawar dpt laki bodoh mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:45 AM | Show all posts
mmg byk je laki species opportunist mcm ni

dapat bini baik, tak kisah je mak nak dok sekali umah dia
tapi memola tu mak, lepas tu adik beradik
ujung2 dah ke ipar duai betenggek situ

tayah citer panjang pon mmg tau la keadaan nya gimana.
kira dasat la si mawar tu tahan 6 tahun
kut aku 6 bulan je aku peralau dah anak beranak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 20-4-2021 02:01 PM
Ioilss terfikir nak bawak mertua dok sekali.. tapi.. tapi..tapi.. byk tapikan...

Dok dengan mertua ni bila kita yang duduk rumah dia...bukan dia dok rumah kita..

Tapi yang mana2 pun i memang tak boleh terima...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 20-4-2021 11:28 PM
tau xpe, dari ddk country heights bunglo ddk rumah sewa je skrg, pastu adik beradik Pizo dlu beran ...

Menyirap lak aku baca thred ni. Nasib baik mawar tak bodo macam pompuan2 dlm krt iium tu semua. Semedang la nk bersabar2. Redha. Puihhhhh

Kalau kne kat aku, mmg mendapat la sejenis tak tahu malu ni. Nk berlagak. Tp pakai reta org
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 21-4-2021 06:22 AM
Ssh wo menantu perempuan dok skali..aku pnh gak masa awal2 kawen. Sbb masa tu aku last sem. Hahah... ...

Tertanya semua mil ni x penah muda ke... x penah melalui fasa balik keje..sampai rumah..bukak pintu.. campak kunci terlentang atas sofa sambil tgk buletin utama..dan kemudiannya terlelap ke masa dulu2? Ke mil x penah keje...

In future klu kamu2 semua ada menantu.. n terpaksa menumpang rumah anak menantu.. biar lah dia bebas di rumah sendiri.. dia nk terbungkang pun...lantok kan lah.. jgn lah buat dia x selesa di rumah dia sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 21-4-2021 06:13 AM
Dh xd product ke sampai kne ulang2 cerita cerai smpai ajm nii

Itu je satu2 cerita yg bisa melonjak nama dia.. cerita dia n mak dia... dulu suka buat viral2 hadiah mak percutian ke langkawi la.. surprise kerusi urut 5 tahun sekali.... now ada lagi ke hadiah2 mewah utk mak dia?? Terpaksa la korek je apa cerita yg boleh buat releven...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-4-2021 07:03 PM
Tidak boleh ada 2 queen dalam satu rumah.
Cemburu lelaki dan cemburu pompuan lain.
Kalau ayah, t ...

Setuju. Especially Isteri yang kahwin dengan anak mak ni, kena banyak sabar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 21-4-2021 09:17 AM
Clan pijoe ni macam clan lopak kan? bezanya clan lopak kaya raya. bab mulut hansuang tu sama. ...

Dedua social climber..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 21-4-2021 06:31 AM
Mawar jewelry..cantik gak design barang dia..juai kat shopee ja dulu. Belum ada kedai emas lagi..c ...

Ramai ea jual emas skang ni..yela jual produk lain biz x tahan lama tapi modal kena lebat..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 06:01 AM
Pastu aku ingat ayat mak dia...
"Ma duduk rumah ni.. tapi adik2 x duduk sama... adik2 duduk kejap ...

Kalu uma mak sndri nk menempel takpe la ni uma org lain..spesis baso bodo laluhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 21-4-2021 02:09 AM
pastu semua kemewahan kena tarik balik...  padan muka...  sape suruh ko, mak ko, adikberadik tamak ...

Tu la madam rose da syg sparuh nyawa kat pijo tpi dek makan hati baik la sheollss menjanda je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki plk yg lebih2 bercerita. Kelakarla..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen yg berdekatan tau la hal sebenar, x payahlah nak jaja hal nak burukkan si Mawar
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 21-4-2021 09:15 AM
Kan?? tengok maknya tegap lagi. Nak kata mak sakit, okla bawak mak tinggal sekali sebab boleh jaga ...

Jenis drama queen kot... takleh tgk menantu tenang.. last2 kene perambat semua. Aman hidup Mawar dah xde puak2 penempel
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 05:47 AM
Lps tu si biras mawar... laki yg kawen dgn adik pijo..yg ada ferari tu... sindir kata klu g bercut ...

Khennnn... bijak mawar. Nmpk mcm senang kena buli, skali dia mengamuk, settled semua skali harung... moga2 mawar dpt jodoh yg lebih baik secepat mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 21-4-2021 06:26 AM
Mana korang tau fizo dok rmh teres sewa? Sengkek? Nmpak kaya je dia..ada vellfire gak kan..hr tu j ...

Rumah sekarang rumah teres, tapi tiga tingkat la. Dia anak didik azizan osman, mestila nampak kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
laaa...xabes lg ke kes ni...ke dh xde gosip nk melonjakkan name
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 05:40 AM
Smpai bapa mawar sakit ..sbb jatuh x silap.. masa time raya .. mawar lari balik penang jenguk pak  ...

Selayaknye la kne cerai ngn mdm rose..bodo si pijo ni supo babi otok letok ke botol budu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 21-4-2021 06:26 AM
Mana korang tau fizo dok rmh teres sewa? Sengkek? Nmpak kaya je dia..ada vellfire gak kan..hr tu j ...

Chuollss tgok vid pijo prank mak dia jadi salesmen ogawa utk suprise bfday mak dia..kt situ ada tunjuk uma teres dia sewa..xsilap statement dia sewa uma tu kt melodi..klu tak silap la
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lofar11 at 22-4-2021 02:26 AM
cupu replied at 21-4-2021 06:26 AM
Mana korang tau fizo dok rmh teres sewa? Sengkek? Nmpak kaya je dia..ada vellfire gak kan..hr tu j ...


mmg selalu dia post kt YouTube dia, rumah tu dia sewa je dia kata, nak kumpul duit beli rumah sendiri katanya, okla dh Puas 6,7tahun lenjan harta Mawar mak pak mawar, mak mertua pulak xsedo diri menumpang rumah menantu tu okje Takpe la juga Tapi berlagak jadi Queen dlm rumah org dah knp Mokcik, xpela Pizo dh puas lenjan reta org skrg cari la duit sendiri ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list