Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
35451
View
280
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2021 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 20-4-2021 02:46 PM
fizo ni harap je belajar tinggi tapi explanation dia tetaplah confusing.

Dia ni tertiary education dr mana yach?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-4-2021 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 20-4-2021 11:28 PM
tau xpe, dari ddk country heights bunglo ddk rumah sewa je skrg, pastu adik beradik Pizo dlu beran ...

Mana korang tau fizo dok rmh teres sewa? Sengkek? Nmpak kaya je dia..ada vellfire gak kan..hr tu jual ford ke apa..pastu nk beli mitsubishi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 20-4-2021 06:19 PM
Dia xjual fareeda pun duit still berjalan sis sbab dia ada kilang buat tudung n rmai  ponder2 tudu ...

Mawar jewelry..cantik gak design barang dia..juai kat shopee ja dulu. Belum ada kedai emas lagi..coming soon katanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
news 10 tahun lepas ni...ade org kisah ke?? next!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 21-4-2021 06:31 AM
Mawar jewelry..cantik gak design barang dia..juai kat shopee ja dulu. Belum ada kedai emas lagi..c ...

Lg la merentan pijo kalau tgk rose buka kedai emas. Nasib rose bijak
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mawar tujukan kat ex ke?
Screenshot_20210421-083026_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:35 AM | Show all posts
ala2 nak bercerita tp takmau nampak sangat nak up diri yg soci molia khennn

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:37 AM | Show all posts
rose sujud syukur agaknya lepas cerai tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:10 AM | Show all posts
anony-mous replied at 20-4-2021 07:13 PM
Dia sdri pegi ckp mak duduk serumah jd dpt baca apa yg xkena so betul la mak dia mertua dri ne ...

mesti la menyebok..

nama pun mak kot.. mesti pasang gak telinga bila dgr anak gaduh lembut dlm bilik.. la tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-4-2021 05:14 PM
Itupun suruhla laki kamu carikan penjaga utk mak ayah dia. Isteri bukan bibik.

Kebanyakan suami ...

Btl tu..kalo bini sejenis redha sejenis lembik kompem jd lauk..dh tanggung laki tanggung ank2 kaum kerabat laki tu pn kne tanggung..esok2 bergado kaum kerabat laki tu xingt pn kebaikan bini tu..ttp mngkn jgk set2 die
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:15 AM | Show all posts
cikanggun replied at 20-4-2021 05:12 PM
Jenis mak tak nak susah2 buat semua sendiri kot. Nk disudu jer keje nya... mmg laa MAK, kita wajib ...

Kan?? tengok maknya tegap lagi. Nak kata mak sakit, okla bawak mak tinggal sekali sebab boleh jaga. Lainla macam mak chepone yang dh berumur benar tu. tu pun duk gilir-gilir duduk rumah adik beradik lain. Tidakla duduk berumahtangga selamanya dengan anak yang satu ni. Mak mertua aku tak nak duduk rumah kami lama-lama. Paling lama dua minggu lepas tu mintak hantar balik rumah dia. Katanya senang nak pegi masjid ke, pegi pasar ke.,rindu yang membawang dengan kawan-kawan seangkatan pun ya katanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:16 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-4-2021 05:16 PM
Yg mak dia duduk tu plak rumah menantu.. bukan rumah anak jantan dia... Pastu laki bajet mak dia m ...

dia pikir dia tai-tai
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:17 AM | Show all posts
mamajawie replied at 21-4-2021 12:27 AM
Tu pasey la dendam smpai ke mati..hrap mdam rose dpt sambar jerung n jerung tu dpt tamatkn mulut h ...

Clan pijoe ni macam clan lopak kan? bezanya clan lopak kaya raya. bab mulut hansuang tu sama.satu kategori
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-4-2021 05:16 PM
Yg mak dia duduk tu plak rumah menantu.. bukan rumah anak jantan dia... Pastu laki bajet mak dia m ...

Tu namenye xsedo diri baguih la kne tendang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah nya, tak buka mulut pun si pijo ni.. sampai habis artikel tu cuma bgtau dia dan mawar je tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:05 AM | Show all posts
move on pleasee
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:15 AM | Show all posts
Dlu ingat lg sebelum dpt cik yam...abe pijo siap bgtw kt wartawan yg mdm rose nie sbnr nye xsuka bebudak...apooooo itu pon nk bgtw...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:28 AM | Show all posts
baru lepas stalk IG mawar,mawar dah start nak bisnes emas. patutla kawan tu merentan,tetiba up citer lapuk basi. gamaknya klu masih lagi jadi laki bini,forsure kena ada set gelang emas sempena nama mak pijo. padan muka pjo,orang tu dah hidup bahagia,ko je masih mengendeng2 x malu. hadap la mak ko sampai sudah,ko kan suka
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-4-2021 08:10 AM
Lg la merentan pijo kalau tgk rose buka kedai emas. Nasib rose bijak

Tapi sayang la stay lama dgn pizo tu sampai ada ank. Patut masa pizo tu bukak aib mawar mintak cerai ja..xpayah nak berusaha sgt Pertahankan rmh tangga dgn zuriat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:37 AM | Show all posts
aotearoa replied at 21-4-2021 09:17 AM
Clan pijoe ni macam clan lopak kan? bezanya clan lopak kaya raya. bab mulut hansuang tu sama. ...

sskjp mmg suke berkumpul2 selalu. MIL pon selalu pesan soh pergi join kumpol2 umah sedara or kumpul2 adik beradik weekend2. seb baik jenis makan nasihat. hahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list