Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
46212
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-4-2021 07:03 PM
Tidak boleh ada 2 queen dalam satu rumah.
Cemburu lelaki dan cemburu pompuan lain.
Kalau ayah, t ...

Ermmm.. betul la kata2 ni.. pendapat yg tepat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam macam hal
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 20-4-2021 11:18 PM
Dendam sebab mawar tak kasi dia jadi shareholder kot. O ya, dedulu konon orang bermalam d butik fa ...

Murahan betul idea tu..  aku smpai xde mood nk membeli
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:09 AM | Show all posts
mamajawie replied at 20-4-2021 08:03 PM
Dendam la downgrade dari banglo ke rumah teres sewa lak tu..

pastu semua kemewahan kena tarik balik...  padan muka...  sape suruh ko, mak ko, adikberadik tamak sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:10 AM | Show all posts
saya syak abejoe tak berani petik lebih2 takut pekung abejoe yang terserlah nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:16 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 20-4-2021 11:18 PM
Dendam sebab mawar tak kasi dia jadi shareholder kot. O ya, dedulu konon orang bermalam d butik fa ...

yup...  semenjak dia mengada2 jadi pr kat fareeda, banyak marketing bodo bengap yang jatuhkan exclusivity of the brand...  terus jadi sampah...  berkat didikan miki mouse debab tu la...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-4-2021 07:51 PM
Iols tak kesian langsung.
Video2 gesel jahkobis dgn lakinya nmpak nau jah yg beriya. Try hard n ...

Ingatkan aku je yg perasan jah gitu. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda da lepas pijo ape lg ko nak kenang2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-4-2021 09:53 PM
Fizo ni die jaga mak die sorang oklah... Die mampu.. Tp sejenis macam mak fizo ni mane boleh anak2x  ...

Sskjp mmg cenggitu kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 20-4-2021 11:23 PM
tahu takpe org kata time raya pun nk bolot sorg, nk fizo bawak dia balik kelate je, makan hati maw ...

Smpai bapa mawar sakit ..sbb jatuh x silap.. masa time raya .. mawar lari balik penang jenguk pak dia... pijo x balik... alasan : "sbb time tu kebetulan time raya belah kelantan"   ooooooo sbb tu.... so x leh ubah dah.... walau apa hal jadi sekali pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 20-4-2021 09:20 PM
Maybe sbb tu jgk Mawar tak tahan kot. Segala suku sakat anak beranak diorg sumbat dlm rumah tu. Ka ...

Lps tu si biras mawar... laki yg kawen dgn adik pijo..yg ada ferari tu... sindir kata klu g bercuti mana2 kt malaysia ni.. mawar x ikut sekali...takut mekap cair kot..panas...hamboi baik punya sindir..x sedar diri masa bini dia bujang menumpang rumah mawar...bila dah kawen dgn ko baru berambus.. tu pun korang asyik bertunggu tangga kat situ... so bila korang sekali sekala gathering kt luar..mawar x ikut sbb dia nak me time kat rumah sendiri lah kot.... asyik hadap muka korang je... hilang privacy weh!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 20-4-2021 09:33 PM
bayangkan segerombolan sskjp lepak kat rumah.. rose sorang je anak mami situ.. parah wehh


Keadaan nya mcm aleesya kat rumah nab sekarang...asyik la puak2 sskjp berkumpul...yg tu bukan takat sibling nab je.. sekali mak2 sedara n sepupu sepapat beekumpul.. asleesya je sorang2 kat situ.... puak ni nak pilih calan suami/isteri ciri2 yg dia letak FAMILY MAN.. YG MEMENTING KAN HUBUNGAN KEKELUARGAAN... read carefully ya...yg dia maksudkan ni... yg suka berkumpul dgn set2 family dia... mementing keluarga belah dia... cuba ko ajak dia berkumpul belah ko... kirim salam lah dia nak....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la pijo. Belajar la hidop susah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-4-2021 06:37 PM
Wow madam rose ada kilang. Patut la relax2 je makn nasi kandar dgn maryam. Cm takde masalah je tgk ...

Ada kat bangi tuh..area sony tuh..cuma butik dia xtaulah on going kwe tak....aaal aku dtg jwe kedai tuh beetutup
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 21-4-2021 12:30 AM
Meols tringat pijo ps cerai dia tnjuk uma sewa dia skang ni mak dia bleh interframe ckap uma ni ta ...

Pastu aku ingat ayat mak dia...
"Ma duduk rumah ni.. tapi adik2 x duduk sama... adik2 duduk kejap je... adik yg sorang tu lps pijo kawen..ikut duduk sekali.. tp kejap je....sbb dia kawen..so dia keluar dah rumah tu..yg bongsu pulak dia belajar duduk asrama... so x duduk situ..dia balik klu cuti je...klu weekend je" so makcik, mmg dia buat rumah tu mcm rumah dia lah kan... time2 cuti balik rumah..read rumah MAWAR. yg anak sorang lg pulak.. jenis x reti cari menyewa duduk dgn kawan2 ke masa bujang.. tetap nak menempek rumah abang..read : rumah mawar...
Mmg budaya sskjp mcm ni ehhhh..masa bujang x boleh duduk dgn kawan2.. kena menumpang rumah kakak abang yg ada.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 20-4-2021 03:51 PM
Kalau husband anak lelaki tunggal n takde sape nak jaga mak mertua, and mak mertua pun uzur sampai ...

iols jga mk iols yg dh berumur... suami iols sgt2 penyabar org nya.. wpn kdg2 kesabaran dia teruji.. tp mak iols lps sakit mmg perangai dia jd budak2 balik.. Allah ja tahu mcm mna keadaan bila kita jga org tua2 xsht.. kesabaran kami teruji..mak iols mmg xnak duk dengan ank2 yg lain.. klu org luar dengar mst akan kta sabar2.. ya, hanya org yg jga org sakit ja paham mcm mna keadaan... smoga kami suami isteri trus sabar dlm jga syurga kami..
utk x OT, klu mk dia jenis xambil kisah, mksd nya mu la pijo, jenis lebih mok dr bini mu.. memey la, anok jatey ttp hok mok wpn lps kawen, tp mu mst lebih2 kan mok mu smpai bini makan hati... orey puan, klu dh makan hati... syg pun bleh hilang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
inj replied at 21-4-2021 02:16 AM
Ingatkan aku je yg perasan jah gitu. Hahaha

busuk kan, buat live dh tu tangan paut laki sndiri.. xlari la laki hg lopakkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh xd product ke sampai kne ulang2 cerita cerai smpai ajm nii
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 06:01 AM
Pastu aku ingat ayat mak dia...
"Ma duduk rumah ni.. tapi adik2 x duduk sama... adik2 duduk kejap ...

hahaha.. gitu la.. slagi bleh menempel.. bnda free kan.. iols xkta sja.. banyak cth... duduk la selagi xkawen menempek ngan kakak atau adik.. konon baik duduk ngan abg/kakak xrisau keja jauh.. baik mu kijo kt kelate la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ssh wo menantu perempuan dok skali..aku pnh gak masa awal2 kawen. Sbb masa tu aku last sem. Hahah...punya la gedik kawen awal. Dh grad keje blk kena dok luar dulu sembang2 borak. Walhal mil baik je...tp itula...klu dok sndr blk campak kunci blh terbongkang tidur..ni nak kena layan org tua lg..tya dr mana buat apa...last lps btahun2 pindah ada skali masa aku melawat mil aku tya ***(biras aku a.k.a bini adik ipar aku yg dok skali skrg) mana? Mil aku jawab *** dok dlm blk la.. Dia mana suka dok dkt luar ni. Ha...itula realitinya...menantu ppuan kn dok luar,sembang..buat keje tolong itu ini. Susah oii..klu lelaki melantak makan tidur bangun pastu makan lg pun xde sape kisah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list