Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43817
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 20-4-2021 02:01 PM
Ioilss terfikir nak bawak mertua dok sekali.. tapi.. tapi..tapi.. byk tapikan...

org kata duk dekat byk bau taik dr bungaa.. org la kataaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-4-2021 05:14 PM
Itupun suruhla laki kamu carikan penjaga utk mak ayah dia. Isteri bukan bibik.

Kebanyakan suami ...

Sapa suruh bini tu buat. Laki la buat dah mak dia. Kenapa pula kalau bawa balik mesti bini yg jaga. Bini banyak kerja rumah lain nak buat. Setakat hidang makan basuh baju takda hal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 20-4-2021 08:46 PM
Mak aku x nk dok sekali ngan aku. Xde sapa nk tgk ayam itik katanya. Masalahnya sekerat ayam itik po ...

Hahahha!!!! Kadang2 ni org tua bila taknk tinggal ngan anak2, mcm2 excuse dorang bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 20-4-2021 09:07 PM
This 2nd. Hihihi..1st, hsbd i meninggal. So, ni 2nd marriage.

Jap... ur 1st husb yg passed away dah lama izit? I mcm teringat ada forumer yg kawin lagi after many2 yrs lepas suami meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizo ni die jaga mak die sorang oklah... Die mampu.. Tp sejenis macam mak fizo ni mane boleh anak2x dok jauh.. Di panggilnye yg lain2x berkumpul bertunggu tangga kat rumah fizo.... Sejenis nak anak2 x semue depan mata... Pastu alasan rindula... Itu la inila... Hah pastu setiap minggulaaaaaa berkumpul anak bini suamu semueee cucu cicit... Mmg sejenis suke berkumpul ramai2x
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 20-4-2021 09:20 PM
Maybe sbb tu jgk Mawar tak tahan kot. Segala suku sakat anak beranak diorg sumbat dlm rumah tu. Ka ...

Betul uols. Kalau rumahnya rumah pijo boleh la pijo nk berlagak. Nk bawak mak dia ke apa (tu pon seeloknya tidak) . Ni dah la rumah mawar, boleh pulak xmalu menumpang lps tu berlagak mcm rumah tu dia punya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 20-4-2021 09:50 PM
Jap... ur 1st husb yg passed away dah lama izit? I mcm teringat ada forumer yg kawin lagi after ma ...

2017. I remarried 2018. I bkn forumer tu. Rse mmg ad, tp x igt nick.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 20-4-2021 09:59 PM
2017. I remarried 2018. I bkn forumer tu. Rse mmg ad, tp x igt nick.

Aah.. i tak ingt the nick jgk. Something like kawin masa muda2, suami passed away. Dah lama2 baru dia kawin baru. But still prefer the 1st husb.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif sgt fizo oi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tak move on lagi ke...

dulu2 dok banglo besar ... skrg dh downgrade...

bawa mak dok sama bkn masalah... tp yg masalah mak dan adik beradik ko tu wat banglo tu cam umah sendiri..yg ko beli... pd hal tu umah bini ko... dia yg.kuarkan duit beli umah tu...

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 20-4-2021 11:02 PM
mamajawie replied at 20-4-2021 08:03 PM
Dendam la downgrade dari banglo ke rumah teres sewa lak tu..


Gittew ... patot ler. Rindu saat manis heret sekampong lepak2 cicah budu kt bungalo kut
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang pun dah lupa kalau kau tak cerita. Dan orang pun tak ambik kisah. Move on lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ungkit LG ke citer lama..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 20-4-2021 07:24 PM
kan...  dendam kesumat betul...

Dendam sebab mawar tak kasi dia jadi shareholder kot. O ya, dedulu konon orang bermalam d butik fareeda tu idea dia ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya puak ni tak sedar punca salah dari diorang. Tetap la nak salahkan orang lain. Baik dia, mak dia, adik beradik dia. Maksum belaka puak ni. Orang lain yg kena terima cara diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 20-4-2021 02:47 PM
Dah kenapa bawak mak duduk sekali? Mak-mak yang jenis cool ni kan kalau dia daa rumah sendiri, tak n ...

tahu takpe org kata time raya pun nk bolot sorg, nk fizo bawak dia balik kelate je, makan hati mawar weh dpt keluarga gini
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 20-4-2021 08:03 PM
Dendam la downgrade dari banglo ke rumah teres sewa lak tu..

tau xpe, dari ddk country heights bunglo ddk rumah sewa je skrg, pastu adik beradik Pizo dlu berangan mcm anak vvip lg2 yg bongsu buat law tu skrg jd lawyer dh, siap bwk keta audi mawar g ukm acah2 anak Dato haha, satu keluarga melenjan keta mawar, pastu kedai makan fizo mawar tu, mawar la dok pump modal semedang, patut mak Pizo bersyukur sket, bgus la mawar suh let go je. kedai makan tu, xyah terlibat dh dgn keluarga Toxic ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercerura tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 20-4-2021 11:28 PM
tau xpe, dari ddk country heights bunglo ddk rumah sewa je skrg, pastu adik beradik Pizo dlu beran ...

Tu pasey la dendam smpai ke mati..hrap mdam rose dpt sambar jerung n jerung tu dpt tamatkn mulut hansuang pijo clan ni..mluat lak org da diam ko ttbe berbunyi
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 20-4-2021 11:00 PM
Gittew ... patot ler. Rindu saat manis heret sekampong lepak2 cicah budu kt bungalo kut

Meols tringat pijo ps cerai dia tnjuk uma sewa dia skang ni mak dia bleh interframe ckap uma ni tak la bsar mna jnji hasil titik peluh sndri..iollss kenot recall tgok kt mana tp cringe hbis kt mokcik tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list