Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
46174
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 25-4-2021 08:34 PM
Typo. Jangan sebenarnya.. hahahahaha

Hadoi. Ingatkan siapalah pulak skandal apakah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti mawar menyampah gila dgn fizo nie.org nak move on dia duk petik2 lgi
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 11:18 PM | Show all posts
jargon replied at 25-4-2021 06:57 PM
Iols pon mil akak iols mmg baik..dia fussy,biasela fussy org tua..lg2 bab masakan..tp akk aku ok2  ...

untung ur sis sebab dapat family in law gitu
den setakat mulut puaka ni susah nak elak
mana2 poie ado yo celaka puaka hansuang ni
style den elakkan diri jumpo bilo polo yo
tak ada nak join wasap grop family dio
no wasap family dio pun den tak save semak kepala tgk status masing2 acah gud gud



Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 25-4-2021 04:16 PM
Alhamdulillah niat u ols dikabulkan yang maha Esa..
Ada org yg dah niat nak elak dari sskjp sbb b ...

Maybe lah, masing2 taknak SSKJP then tetiba dapat maybe dh murtad perangai SSKJP. I  rasa depend pembawakan family kot, mcm family iols bukan jenis kuat berkumpul or lepak2, kalau time raya pun sapa yg ada je, even iols ada akak, abg stay kl, idok lah g melawat tiap minggu. Pakcik makcik belah husband pulak jenis suka berkumpul, meeting family bagai, anak2 nk kahwin pun meeting, nk buat doa selamat pun meeting anak beranak, nasib baik sesama diorang je. And alhamdullilah laki I pun jenis x suka berkumpul2 so byk lepak rumah sendiri je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 25-4-2021 06:57 PM
Iols pon mil akak iols mmg baik..dia fussy,biasela fussy org tua..lg2 bab masakan..tp akk aku ok2  ...

Mmg uols, fussy org tua tuh mmg ada tp takdelah teruk, still okay and acceptable lagi. Wow, bagusnya mil akak uols, jenis x sebelah anak, malah di pukul anak dia tuh. Mmg respect sangat sebab skrg susah nk jumpa mak gitu, siap haribulan duk salahkan bini.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 25-4-2021 08:13 PM
I saja je nk tny..kenapa u xnk kawin dgn org kelantan...sebab nk rasa balik kg jauh ekkkk...hehehh ...

Iols mmg org kelantan uols mcm mana pun mmg kena balik kelantan. Hahaha iols sendiri siap niat xnk kahwin dgn org kelantan, kebetulan mmg jodoh dgn org kl gitu. Sbb satu iols x bape suka org laki kelantan jenis puak2, suka sorak2 bising, bingit x suka lah then even iols kecek kelate tp iols x suka nnti anak iols kecek kelate lol. Rasa mcm something wrong je dgn loghat kelate nak2 jenis yg pekat
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 26-4-2021 12:12 AM
Iols mmg org kelantan uols mcm mana pun mmg kena balik kelantan. Hahaha iols sendiri siap niat xnk ...

Tertarik dgn confesion chu ols... jrg2 dgr ore klate lagu ni... parents chu ols ore klate jugok ke? I ols ada kawe yg ore klate... yg mcm chu ols... rupa2 nya.. dia lahir n sampai sek rendah je kt klate.. dia pindah randah.. sbb ayah dia askar x silap..parents bukan klate... n x de ciri2 klate dlm diri dia.. kecuali boleh bercakap klate la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2021 06:13 AM
Tertarik dgn confesion chu ols... jrg2 dgr ore klate lagu ni... parents chu ols ore klate jugok ke ...

Mak iols orang kelate tapi ayah iols org perak. Separuh dari adik beradik iols stay/kerja luar kelantan then separuh lagi duk kelantan. Mostly lepas SPM, kitaorang mmg keluar dr kelantan sebab sambung belajar or kerja. Ni main peranan gak kalau duk kelate je mmg mcm katak bawah tempurung sbb tuh bila I baca komen2 positive/negative psl SSKJP, certain2 mmg betol pun. Bukan nk ckp Iols paling terpaling ke apo, tp ada je org kelantan yg chill je tp yg peghak/darat tuh lagi menonjol
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 25-4-2021 08:08 PM
Complicated gak cerita family yinih
Tapi bukan arwah bapaknya pelukis la kan?
Sorry tanya lagi

Maybe bapak noniswara yg btul la kot pelukis tu......bapak fizo bisnes bahulu, sblm tu ada ladang limau nipis...tu je....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 08:44 PM | Show all posts
kepada mawar, tolongla ubah fesyen fareeda tu,.. mak aku ni peminat tegar, rupanya tudung bertingkat tu ada lagi, cuma awning dia boleh tukar nak hard awning or soft awning..  modal ada buat la fesyen bawal ka apa... adudud. ni dok tudung 3 layer, brooch sebesaq alam... cringe tau..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip dari kalangan pijo mengatakan mawar adalah cinta mati pijo. Mawar juga sayangkan pijo. Moh ler doakan mereka kahwin semula. Agitchuuuuwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 10:31 PM | Show all posts
mama_neko replied at 26-4-2021 08:44 PM
kepada mawar, tolongla ubah fesyen fareeda tu,.. mak aku ni peminat tegar, rupanya tudung bertingkat ...

dia buat la tudung mcm mana sekali pun, org tetap akan beli tudung murah dekat shopee jugak. Zaman tudung bertingkat paridah ni dah berakhir.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2021 10:59 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 26-4-2021 10:31 PM
dia buat la tudung mcm mana sekali pun, org tetap akan beli tudung murah dekat shopee jugak. Zaman ...

itulah.. igtkan dah berakhir, tgk2 masih bertahan... at least evolve ja la ngan fesyen semasa.. ariani harga mahai gak, tpi dsign updated, ada gak org beli.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2021 11:16 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 25-4-2021 02:32 PM
Laki dia tak kisah ke? Orang laki ni kadang sensitif..terus d copnya kota tak suka mak dia. Aiyo ...

ntah kawan i cakap inlaw dia ni memang semua orang tahu mulut jahanam (include anak dia)cuma tu la kawan i cakap kalau la before kawin dulu dia tahu, memamg tak ada nya dia nak menikah dengan laki dia tu ha
biras birsa pon semua ada experience kena hamun exclude yang pandai bodek dia bagi duit etc
just imagine biras biras yang tak keje,anak dia salah pon tetap menantu yang salah
even da tak duduk sekali pon kawan i tu selalu je kena hamun dengan inlaw dia yang psycho tu



Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:51 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 25-4-2021 08:40 AM
tak paham totok, mawar ni tak rasa rugi ka, fijo ni hensem gilo, badan pun fit, ada rupa dan bakat
...

Sis...at the end of the day tu semua jatuh no2-3. Lepas chuols jimak puas...kena pikir dapor, kena pikir bab2 lain lagis. Kita punya needs ni ada berlapis2 bukan setakat beriman dan muka helok terus rasa bahagia..happily ever after cam pilem cinderella.  

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:43 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-4-2021 08:56 PM
Gosip dari kalangan pijo mengatakan mawar adalah cinta mati pijo. Mawar juga sayangkan pijo. Moh ler ...

cinta tak semstinya bersatu

if you love someone, let her go
If she comes back to you, it is meant to be
If she malas nak layan sskjp , then she wont come back lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam lebih baik fizo oiiiii.... ampa pon dah lama berceraii... cehhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 11:13 AM | Show all posts
respect si fijo ni, walaupun hensem tapi dia tak senang2 cari pasangan lain utk kawen. Memang baguih btul
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 11:15 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 28-4-2021 09:51 AM
Sis...at the end of the day tu semua jatuh no2-3. Lepas chuols jimak puas...kena pikir dapor, kena ...

nak fikir apa lagi, duit dia byk kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 11:16 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 1-5-2021 11:15 AM
nak fikir apa lagi, duit dia byk kan

Duit banyak pun  suami ada peranan dan tanggungjawab. Takkan semua nak harap bini ko.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list