Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43821
View
287
Reply

Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2021 01:27 PM | Show all posts
anony-mous replied at 24-4-2021 05:22 AM
Nk tau jugak pijo balik sorang ke balik dgn kwn mana? Bini yg kaya tu dia buat mcm org gaji dia je ...

dah duduk sekali. dia bwk mak n adik dia duk sekali masa baru je lepas kawen
awal lg dia dah ckp, lps kawen dia akan bwk mak n adik dia duk dgn dia
tanggungjawab dia katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TerataiMelur02 at 25-4-2021 02:37 PM
ren14 replied at 24-4-2021 03:07 PM
kesian menantu pompuan kalau duk serumah dng ibuk mertua ni ha
kawan i dulu duk sekali dengan ibuk  ...


Laki dia tak kisah ke? Orang laki ni kadang sensitif..terus d copnya kota tak suka mak dia. Aiyoo
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 25-4-2021 01:27 PM
dah duduk sekali. dia bwk mak n adik dia duk sekali masa baru je lepas kawen
awal lg dia dah ckp, ...

Tggungjawab dia tp rumah mawar punya dasar jantan loser. Booo!!! Ko nak angkut family ko, ko sewa la rumah lain yg dekat. Bukan nya buat muka x malu angkut duk rumah mawar.

Mawar mmg la ok kalau tanya. Pdhal xtau nk tolak mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 02:56 PM | Show all posts
anony-mous replied at 25-4-2021 06:53 AM
Tggungjawab dia tp rumah mawar punya  dasar jantan loser. Booo!!! Ko nak angkut family ko, ko ...

kaannnnn
mcmkan x boleh nak sewakan rumah utk mak n adik tu
tetap nak angkut duk sekali
kot rumah ko sendiri xpelah jgk
ni rumah mak mentua bagi pada minik
sesukahati buat keputusan
tanpa fikir perasaan org lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 25-4-2021 12:48 PM
Arwah bapak dia Kan dato kalau tak silap la
Dia sebapa ngan noniswarakan choulz?

X la...mmg bapaknya pernah kawen dgn mak noniswara tp time tu noniswara dah ada...kira bapak tiri la..cerai then kawen dgn mak pijo dapat la pijo 4 beradik...lepas mak pijo cerai dgn bapak pijo, bapaknya ada kawen lain org kmpung je sekadar nk jaga makan minum..janda ada anak kecik jgk..lepas bapak meninggal, balu dia balik ke rumah makbapak dia la..so rumah tu adik beradik pijo la duduk..pijo 4 beradik rasa mak dia teraniaya la keluar rumah xde arah tuju sbb dorg cerai taklik...bapak pijo katanya kedekut tapi rasanya biasa je kot org tua cuma mak dia la nk bergaya mcm org kaya...kira kat kmpung tu bapaknya femes org berharta je bukan dato pun...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 25-4-2021 07:26 AM
Iols duduk menyewa sebelah rumah je dgn mil tapi syukur dpt mil jenis baik, buat hal sendiri, x meny ...

Alhamdulillah niat u ols dikabulkan yang maha Esa..
Ada org yg dah niat nak elak dari sskjp sbb bad experience dgn kwn2 klate dari zaman belajar smpai era pekerjaan.. tapi terjodoh dgn sskjp.. cuba berprasangka baik... maybe yg satu ni lain ckit.. kesudahannya SAMA.. sama mcm sskjp yg pnh dikenali.. all about them... btw, nak tnya.. u sbg kelantanese.. mmg berkumpul2 ni wajib ke?? X de ka rasa nak ada own space..among small family je..esp weekend.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
alizaR replied at 20-4-2021 09:08 AM
Paling tak gemar tengok dia buat food or any reviews. Skrip sama and mkn berbunyikkkkk dan gelojohhh ...

Kan... Tak best langsung. Abg naz tu ok je review... Tak perlu nampak kotor
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 20-4-2021 09:23 AM
Aku harap azar pk 10juta nk kawin dgn mamat nie..taulahbazar tuh paremts dh xder..tp takkan nk mem ...

Jadi betul ke fizo ngan azar tu... Azar tu sejenis kuat cari duit jugak... Janhan lepas ni jd mawar no 2 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 25-4-2021 01:27 PM
dah duduk sekali. dia bwk mak n adik dia duk sekali masa baru je lepas kawen
awal lg dia dah ckp, ...

sbb masa mula2 kenal mawar... mak mawar berkenan... sebab pijo seorang yg bertnggungjawab dan penting keluarga.. last2.. pentingkan keluarga dia jer.... hmmmm... hati perasaan mawar persetankan..yang penting SET SET KITO JANGE PECOH....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-4-2021 02:53 PM
Tggungjawab dia tp rumah mawar punya  dasar jantan loser. Booo!!! Ko nak angkut family ko, ko ...

Org baik selalu mcm tu.. x tau nak tolak mcm mana... x tau nak kata NO... dpt plak.pasangan yg ambik kesempatan... selagi x kata no... selagi x tolak.. maksudnya SETUJU. kdg dia tau pasangan dia tu x setuju pun. Tp sebab dia x peduli perasaan pasangan..so dia buat bodo je... baguih tindakan mawar failkan cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-4-2021 05:47 AM
Lps tu si biras mawar... laki yg kawen dgn adik pijo..yg ada ferari tu... sindir kata klu g bercut ...

Ntah2 mawar mls nk join gathering ni sb nti sikit2 mawar yg kna byr. Agaknya Sb tu puak2 sskjp tu marah n bengang sb kna tong2 duit kalo buat gathering tnpa mawar lg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 25-4-2021 07:26 AM
Iols duduk menyewa sebelah rumah je dgn mil tapi syukur dpt mil jenis baik, buat hal sendiri, x meny ...

Iols pon mil akak iols mmg baik..dia fussy,biasela fussy org tua..lg2 bab masakan..tp akk aku ok2 jela wlupun biasela ada sentap..last 2 yrs,bil aku hmpir tercurang..blom start lg..baru nak usha kantoi gn akk aku..then bil aku insaf trus..bil aku baik sgt..tp biasela msti ada jgk silap once a life kan..bil aku pon bkn jnis gatal..dia mmg slhkan diri sndri after insiden sbb mmg syg sgt akk aku..bg apa yg aku aku nk..melutut cium kaki akk aku mse kantoi..akk aku plak ikot perasaan trus nk cerai wlupun belom curangggg lg..baru abg ipo aku nak follow pompuan tu jeee dah ngamuk..mil akk aku dpt tahu,dia hamput bil aku bebel smpai xlalu mkn takut akk aku mntak cerai..hbis seranah dia dkt ank lelaki dia..so mmg insaf trus x follow pompuan lg dah kt ig..dah deactivated ig,fb dan xde socmed lg dah..respek plak mil akk aku slhkan anak dia yg belom kategori nk curang pon..ngamuk2 warning ank laki dia..smpai tahap xmkn minum dan jgn blk kg klau x insaf..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 25-4-2021 04:24 PM
sbb masa mula2 kenal mawar... mak mawar berkenan... sebab pijo seorang yg bertnggungjawab dan pent ...

Diaorg ni kena kawin sesama diaorg jer....kalo kawin dgn org luar mcm tuh lah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
moo_moo replied at 25-4-2021 04:06 PM
X la...mmg bapaknya pernah kawen dgn mak noniswara tp time tu noniswara dah ada...kira bapak tiri  ...

Complicated gak cerita family yinih
Tapi bukan arwah bapaknya pelukis la kan?
Sorry tanya lagi
Sebab aku teringat Nonis cerita lukisan kat rumah dia bapaknya la lukis
Tq chouls tlg explain
Soalan nih lama dah dalam fikiran aku
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 25-4-2021 02:01 AM
Aku rasa mawar ni pompuan baik..dah cerai pun fizo duk sebut2 lagi..huhuhu..mak aku umur 72..tak ber ...

Aminnnn..moga ur mom sntiasa diberi kesihatan yang baik
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 25-4-2021 03:21 PM
Jadi betul ke fizo ngan azar tu... Azar tu sejenis kuat cari duit jugak... Janhan lepas ni jd mawa ...

Janhan tu siapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 25-4-2021 04:24 PM
sbb masa mula2 kenal mawar... mak mawar berkenan... sebab pijo seorang yg bertnggungjawab dan pent ...

Aku dok teringat dia gitau wartawam dia beli tanah sebelah rumah mak mawar nak buat rumah
Rupanya sembang... Rumah n tanah tu bukan dia beli
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 25-4-2021 07:26 AM
Iols duduk menyewa sebelah rumah je dgn mil tapi syukur dpt mil jenis baik, buat hal sendiri, x meny ...

I saja je nk tny..kenapa u xnk kawin dgn org kelantan...sebab nk rasa balik kg jauh ekkkk...hehehhwehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 24-4-2021 06:08 AM
Klu laki kome skandal dgn betina mana2..korang leh makikan je laki kome n betina tu... tapi klu or ...

Betul tuh..100% bitter truth
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-4-2021 12:11 PM
Janhan tu siapa pulak?

Typo. Jangan sebenarnya.. hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list