Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11161
View
81
Reply

Ramai Ucap Tahniah Sebab Sangka Hamil, Yuna Terus Padam Gambar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2021 04:44 PM | Show all posts |Read mode
Disebabkan satu gambar kecoh jadinya. Ramai yang sangka Yuna hamil sebab nampak bahagian perutnya yang sedikit berisi.


Disebabkan tak nak ramai lagi salah faham, Yina kata dia masih belum ada rezeki menimang anak dan meminta peminat terus mendoakannya.


Foto: IG






"Saya terpaksa muat naik lagi sekali gambar ini disebabkan komen-komen salah faham anda.


"Saya tidak hamil, itu hanya lunch tummy (baru lepas makan), terus doakan saya, terima kasih," tulisnya di Instagram.




  



  



Penyanyi ini juga meminta agar netizen lebih sensitif dan tidak meninggalkan komen yang boleh menimbulkan rasa kurang senang mana-mana pihak.


Yuna kata komen bergitu hanya akan menggores hati seseorang yang sedang berusaha untuk hamil.


"Saya harap anda mungkin boleh elak daripada meninggalkan komen seperti 'omg tahniah!!' tanpa mendapat sebarang kepastian daripada gambar yang dimuat naik oleh seseorang itu.




  





  



"Komen itu mungkin kedengaran sensitif untuk mereka yang sedang mencuba (untuk mendapatkan anak), mereka yang masih merancang atau mana-mana pihak yang belum lagi bersedia untuk menimang cahaya mata."


Yuna berkahwin dengan Adam Sinclair pada 26 Januari 2018 di Bentong, Pahang. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-4-2021 04:45 PM | Show all posts
aww.. i feel bad for yuna.. mudah2an yuna akan dimurahkan rezeki untuk mendapatkan zuriat
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Buka je lah tudung tu.. Rimas tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna nmpk makin kepam plk ngn fesyen skarf tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:09 PM | Show all posts
gambar last tu nampak busuk
tapi respect sebab sheols confident dengan diri sendiri
anyway, bab orang ucap tahniah walaupun salah faham
anggap lah doa dan orang pun nak meraikan benda baik
daripada dikata 'padan muka'
kita lebih suka mendengar ucapan 'tahniah'
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak berusia dia nk jd cam nigga mix eh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh la fesyen dia....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni barulah fesyen icon.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sure dia happy bgn hubby dia kan...sbb BCL pon sayang gila ngn ashraf sinclair...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 12-4-2021 06:09 PM
gambar last tu nampak busuk
tapi respect sebab sheols confident dengan diri sendiri
anyway, bab or ...

I suka sheol , dah jd retis intenational n bertahun2 pegang title retis pon kuat sentap lg. I know it sensitive but those comments congrats just happy for her. Nak sentap2 pulak siap pesan klo xpasti xpyh nk ucap tahniah. Xde mood aku nk doakan org sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka melayu kampung bila di baratkan memang buruks...

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna kene kurangkan sentap2 ni..u dah level international patutnya lebih konfiden dan tak perlu rasa insecure dgn local netizen yg suka bash kamu dgn paras rupa kamu tu..u dah ada style, dah ada bakat..lagu2 semua sesuai dgn tune international level..nak apa lagi? Abaikan je local netizen yg tak pandang bakat uolls tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:46 PM | Show all posts
Lohhh sentapan jua, entah pape bebudak beruk woke ni. Hidup dalam hutan belantaralah sikit-sikit triggered.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I rase nowadays die makin kuat sentap..
Huu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap delete pic & reupload hahaha.. Tak sudah2 sentap dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgtau la perut buncit je
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak macam perut org ngandung pun, org ngandung ni biasa ketet membesar dulu.

Pastu muka nampak penuh je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-4-2021 06:30 PM
I suka sheol , dah jd retis intenational n bertahun2 pegang title retis pon kuat sentap lg. I know ...

I pon x fhm knp nak sentap. Org cakap congrats je pon. Reply jela x preggy.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:21 PM | Show all posts
gambar yg mana ???
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:25 PM | Show all posts
org kita punnnn satu hal jugekkk, kalu bab ngandung2 ni nombor wahidddd. yihh sgt hokey. biarlahhh org tu announce sendrikkk sheolsss ngandung ker hapeeee. kalu chuolsss rasa sheolss ngandung punnn, sheolss tk announce, maybe sheolss  nk senyap2 jer keeee, sbb masih awal lg kandungannn sheolsss. kecoh nauu nak congrats, congratssss. LIKE saja tk buleyyy kerr ? gituhh tetiba bekap yuna.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list