Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
12178
View
65
Reply

Betul ke ni? Last info, Faisal Ismail FBI sambung Masters di UK..

[Copy link]

Author: N_nurr    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selamat Sejahtera Semua..
Mohon pencerahan dari warga Forum Cari..

Semalam tgk IG Story Bonda Rozita Ibrahim, nampak benda ini (rujuk gambar). Rasenyer, Raya last year, FBI tgh busy nak completekan Masters di UK.. Dah return balik ke Malaysia kah?
Moga yg baik2 semuanya for FBI and family...
Screenshot_20210226-123755_Instagram.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols teringat dia masa tgok ig fafau baru ni. Tp fbi dah not on ig.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols teringat dia masa tgok ig fafau baru ni. Tp fbi dah not on ig.

Btw logik je kalau dia dah habis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-2-2021 10:49 PM
Iols teringat dia masa tgok ig fafau baru ni. Tp fbi dah not on ig.

Ya... ase dlu FBI share partner jugak dgn grup/syarikat Dbilique yg Fafau n Tini usahakan tu, his IG mmg xde dah, either delete or inactive... Tu mcm musykil ckit, betul ke yg bonda Rozita post tu? Anyone yg boleh bg penjelasan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Btol la tu kot..kat fb najib jinggo (sohai pny kwn) ada kelibat fbi..geng2 tabhligh dorg la tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama x dengar cerita dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo mmg x d dh ye ig dia ni, patut la x jumpa ingtkn i yg lupa ig dia apa...join tabligh since kt oversea ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
beloomberk replied at 26-2-2021 10:56 PM
Btol la tu kot..kat fb najib jinggo (sohai pny kwn) ada kelibat fbi..geng2 tabhligh dorg la tu kot.

Baru cek kt FB, owhh yes... De kelibat FBI di situ... Thanks 4 ur info..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
duricinta replied at 26-2-2021 11:08 PM
Ooo mmg x d dh ye ig dia ni, patut la x jumpa ingtkn i yg lupa ig dia apa...join tabligh since kt ov ...

Saya pun x sure since when FBI join Tabligh, tu sebab tanya warga Forum... Moge FBI and family baik2 semuanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:18 PM | Show all posts
join tabligh pulak dah...
tapi heols jadi host iols tido yach
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:31 AM | Show all posts
tapi buat master kt UK nun bukan lama pun
dlm.setahun je dh bole setel

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 27-2-2021 12:31 AM
tapi buat master kt UK nun bukan lama pun
dlm.setahun je dh bole setel

Master mana mana pun kalau full time coursework boleh je setel setahun paling lama pun setahun setengah. Kalau research paling cepat setahun tu pun kalau tak proposal tak kena reject and then research siap.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut dah lama tk nmpak. Program dbilique ngan fafau pun dah lama tk de kan. Anyway, buat master kat oversea jauh lebih mudah berbanding kat Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Bonda ckp tu sbb dia promo rumah hutan ka sbb fbi ada buat apa2 masa stay situ? Info kurang jelas. I jenguk igs bonda dah takde psl ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu zaman fbi, fafau, khairil rashid jd deejay. Takde mengarut n merapu mcm yg sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 27-2-2021 07:28 AM
Patut dah lama tk nmpak. Program dbilique ngan fafau pun dah lama tk de kan. Anyway, buat master kat ...

betul sangat even phd pun lebih senang di luar negara berbanding di Malaysia. Ramai ja student yg belajar oversea yg join tabligh
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tak salah iols dulu kwn iols ckp dia migrate ke UK.. lama dh kan dia hilang dr radar tv dan radio sini. Tak tahu plak dia buat master
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 27-2-2021 07:47 AM
Bonda ckp tu sbb dia promo rumah hutan ka sbb fbi ada buat apa2 masa stay situ? Info kurang jelas. I ...

Mula2 ingat Bonda just promote rumah hutan sajer, tp after tgk FB Najib Jinggo (info dr @beloomberk), mmg ade kelibat FBI join geng2 tabligh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 27-2-2021 10:11 AM
tak salah iols dulu kwn iols ckp dia migrate ke UK.. lama dh kan dia hilang dr radar tv dan radio si ...

Mmg FBI ke UK tok sambung Masters pun.. Xtahu bile die return back to Malaysia, sbb IG die mmg x active or dh hilang dari radar, ni 1st time nmpk kelibat FBI.. Join geng tabligh.. Moge FBI and family baik2 semuanyer... Amin...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 27-2-2021 12:31 AM
tapi buat master kt UK nun bukan lama pun
dlm.setahun je dh bole setel

kan rasa dah lama dah dia migrate duduk UK sana buat master.. rasa dah bole balik malaysia.. melainkan ada agenda lain la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list